HD nu baga pentru ca si acolo fac economii.:)
PS Oferta de black friday de la digi: dubleaza numarul de canale scoase din grila sau 50% din canale la acelasi pret!
Printable View
HD nu baga pentru ca si acolo fac economii.:)
PS Oferta de black friday de la digi: dubleaza numarul de canale scoase din grila sau 50% din canale la acelasi pret!
bursa zvonurilor... :not_i:
Zvonuri de scoatere a Eurosport din pachetele TV. Dolce: NU. Digi: nu comenteaza.
Eurosport ar putea iesi din pachetele de cablu RCS & RDS si Dolce de la inceputul anului viitor, potrivit unor surse din piata de media TV. Dupa un an in care a pierdut buletinele de stiri locale, conform informatiilor adplayers, canalul de sport paneuropean ar putea pierde transmisia pe reteaua RCS & RDS si Dolce, incepand cu luna ianuarie 2013.
Contactati de catre adplayers, oficialii de comunicare Dolce au afirmat ca Romtelecom nu are niciun plan privind iesirea canalului de sport din pachetele de programe. RDS & RCS (DIGI) nu a raspuns pana la ora publicarii articolului.
Fara a comenta cazul Eurosport, surse din piata de media TV sunt de parere ca iesirea unui canal de sport din grila de programe a unei retele de cablu din Romania ar putea antrena pierderi de venituri de cateva milioane de euro pe an in vistieria canalului de sport, in functie de importanta sa in pachetele distribuitorilor de cablu. - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:p :lol: :p
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uite aici ce profit au facut cei de la Discovery anul trecut, eu zic ca isi permit sa mai scada eurocentii ceruti per/abonat !
Pe de altă parte, societatea Discovery Romania a realizat in 2011 o cifră de afaceri de 8,6 milioane de euro şi un profit net de 1,3 milioane de euro. Faţă de 2010, cifra de afaceri in 2011 a fost cu 40% mai mare, iar profitul net a crescut cu 17%. Anul trecut, societatea Discovery Romania a avut 30 de angajaţi, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanţelor Publice.
Discovery Romania operează pe piaţa de televiziune autohtonă progreamele de televiziune Discovery Channel, TLC, Discovery Science, Animal Planet, Discovery Travel&Living, Discovery World, ID Investigation Discovery şi Discovery HD Showcasecare.
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:56 ----------
Astia de la RCS cred ca renuntau la Discovery chiar daca era si gratis o data cu lansarea propiilor canale.
Astept ca o data cu scoaterea a 4 canale din pachetul Extra 1 sa se miscsoreze abonamentul cu 2.5 lei de la 5 lei cat este acum !
comunicat de presă
Bucuresti, 26.11.2012
Reactie RCS & RDS relativ la prezenta canalelor Discovery in reteaua Digi TV
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
RCS & RDS nu intenţionează să renunţe la difuzarea canalelor documentare ci doar să le inlocuiască pe unele dintre acestea.
Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decat cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, in condiţiile in care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc şi 100% plătesc!
Intrucat tarifele Discovery au fost intotdeauna in DOLARI SUA, deşi abonamentele noastre sunt plătite in LEI, sumele solicitate de grupul Discovery, numai pentru Romania, au crescut continuu de-a lungul anilor, indiferent de criza economică sau de ratele de schimb valutar. Astfel, echivalentul in lei al sumelor din 2012 este de DOUĂ ORI mai mare decat al celor din 2008, adică o creştere cu 100% in 4 ani.
Argumentele legate de criza economică, de scăderea puterii de cumpărare a consumatorilor sau de impactul ratei de schimb valutar, nu au fost niciodată acceptate de grupul Discovery. In ultimele saptămani, grupul Discovery a acceptat pentru prima dată să discute despre anumite concesii, dar acestea nu rezolvau problemele de fond, venind doar in perspectiva intreruperii difuzării canalelor sale la terminarea contractului.
Compania noastră nu poate accepta poziţia grupului Discovery, care, in plină criză economică mondială, solicită să i se garanteze un anumit nivel de venituri, indiferent de calitatea emisiunilor canalelor sale, de vechimea acestora, de numărul de repetări şi de volumul publicităţii transmise de canal, in dauna emisiunilor propriu-zise.
Grupul Discovery a refuzat propunerea noastră de a crea un pachet distinct, care să conţină toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery, pachet disponibil abonaţilor interesaţi, dar fără costuri nejustificate pentru abonaţii care nu il solicită.
RCS & RDS va difuza in continuare canale documentare de calitate, produse de furnizori reputaţi, dar nu va accepta ca abonaţii săi să fie fortaţi să suporte costuri nejustificate, la presiunea oricărui furnizor care doreşte să işi realizeze planurile, in detrimentul lor.
cum dracu la ei nu sa rezolvat problema cu antenele acum tot la ei nu se poate rezolva treaba cu discovery
la dolce si upc nu mai maresc astia taxele
cred ca se cred ei buricul pamantului si isi permita sa scoata porogramele asa dupa cum vrea muschiul lor
niste jegosi
Au mai avut meciuri si cu RTL Klub (un fel de ProTv unguresc) pe care il transmiteau "pirat",doar sa nu plateasca,in timp ce altii de pe piata aveau abonati mai putini din cauza ca respectau in primul rand legile si in al doilea rand abonatii.Sper sa scoata tot pachetul Discovery de pe cablu,la fel si Antenele,RTL Klub,etc si sa ii vedem ce fac cu programele lor de doi lei.Deabea astept.:)
Parca vad ca urmeaza sa lanseze DigiKids si sa scoata programele de desene animate sau alte bazaconii care le vin in minte.Bine ca dau 80 de milioane de euro pe liga lui Mitica,acolo nu i-am vazut sa se planga ca sunt preturi in euro,ca nu e audienta sau sa faca pachet separat pentru care sa plateasca cine vrea,nu toti la gramada.
Urmeaza si altele....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Posturile Eurosport sint pe punctul de a fi scoase din oferta operatorului RCS&RDS
deci ce am [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nu e un simplu zvon....:tv:
noroc cu TarafTv ca astia au audienta...:not_i:
ps.asteptam un punct de vedere oficial
Sa stiti ca pentru mine nu mai este o noutate, orice este posibil in aceasta tara .cand deschid televizorul pac ..cate un canal lipsa .dau drumul la digi sat si pac si acolo cate un canal aiurea ... :2guns:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :)
Hai ca am votat si eu petitia,m-a convins tipul.
Cum o dai tot nu e bine, astia de la RDS vor pachet separat pentru Discovery, cei de la Discovery nu vor pentru ca nu vor mai avea aceleasi incasari....Pana acum nu avem un raspuns de la Discovery in ceea ce priveste un pachet separat la RCS, se tin de petitii...
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Oare daca ajunge petitia la 100.000 de mii , cei de la Discovery o sa ceara 0,09 centi per abonat sau 0,40 eurocenti pe abonat !
Deci cam asa pare ca e... pe la mijloc!Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-s de acord sa scoata nimic, ca e discovery sau altul, dar, pentru mine, asta e cel mai slab dintre canalele documentare.
Anul asta n-am vazut nimic pe el, prefer nat geo (wild), viasat nature, History si alte discovery in aceasta ordine. Nici pe animal nu ma uit... dar nu vreau sa-l scoata!
Sa fiti siguri ca exista chestii pe care nu le stim si poate nici nu le vom afla!
Eu nu cred ca rcs e ala negru si discovery ala alb, nici pomeneala! Mai usor cu aruncat cu piatra sau alegeti ... mai multe tinte.