Conform datelor din profil,esti nascut pe 12 decembrie 2013.Quote:
Originally Posted by theqman2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De aici rezulta ca esti minor si ai nevoie de acordul parintilor.
Printable View
Conform datelor din profil,esti nascut pe 12 decembrie 2013.Quote:
Originally Posted by theqman2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De aici rezulta ca esti minor si ai nevoie de acordul parintilor.
@theqman2
nu trebuie sa fi ironic ,ca am framintari -nu am framintari pentru ce ai postat . Daca tu ai gasit o metoda de reglare a monturii unei antene parabolice care sa minimizeze neajunsurile unei monturi manufacturate sau sa corecteze din abaterile unei monturi de fabrica ,in regula ,incearca sa faci un filmulet cu telefonul sau cu ce ai tu la indemina -tableta ,camera video ,-si urca-l pe youtube sa vedem despre ce e vorba ca din ce ai postat nu am inteles si nici ceilalti useri nu au inteles. Daca te gindesti ca ar fi prea lung sa faci un film ,poti sa incerci pe bucatele de 2-3 minute astfel sa parcurgi pasii care ii consideri tu importanti. Si discutam la obiect.
@konstantin
te rog nu te grabi sa il banezi ,sa vedem despre ce e vorba ; poate cunoste montura respectiva si noua ne scapa amanunte pe care el le stie vis-a-vis de reglaj
eu am crezut ca va-ti mai cizelat unii dar degeaba.....am crezut ca e vina mea de aia am si luat o pauza lunga :),in fine..Quote:
Originally Posted by pestik [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
omule zi ce naiba vrei sa faci ca eu nu pricep o iota
@laci deschizi port pe 80 in router?......bravo tie
Exact,daca a murit telecomanda,vreau sa schimb posturile din web if,ca nu am cum altfel si portul 80 in dream e inchis,@laleauaneagra poti lua pauza in continuare,oricum ai raspunsuri ironice si sfaturi 0.
Quote:
Originally Posted by pestik [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
berbecule,cand o sa ai tu cunostiintele mele o sa ai dreptu sa fi ironic cu mine,pana atunci sant eu cu tine ca esti paralel total cu acest hobby......apropo cum dracu ai ajuns pe aici
berbecutule ca sa accesezi telecomanda din web in local....PUR SI SIMPLU NU AI NEVOIE DE NIMIC...ai inteles?DE NIMIC......tastezi ip receptorului in browser si vezi tu ce se intampla
port 80 blocat in dream ?.......................ESTI MAI PROST CA LIMBA RUSA
iar daca vrei sa accesezi web din extern,baaaaa berbecule deschizi port in router dar nu pe 80 berbecule ......ca si manelisti o sa fie calare pe tine,te vor scana,iti vor pune vreun user in cfg sau iti vor pune cfg pe toate gardurile etc etc.......vezi tu berbecule sant multe chestii cu care tu nu prea ai treaba
la tine sa stricat telecomanda......asta e marea problema,plus ca nu sti sa-ti exprimi problema
hai sa ai o zi faina
ps.dupa ce deschizi port 80 in router sa mi dai ip tau in pm
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
sau apropo................
daca ai vreun telefon cu spurcaciunea aia de android ia app vu + player il instalezi in telefon si uite asa ti ai tras o telecomanda smechera......dar banuiesc ca ala va fi si mai greu de configurat daca tu te ai incurcat in portu 80 din dm
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
si ca sa fiu rautacios pana la capat,omule esti din 2010 pe aici,ai doar 110 posturi(in fine nu conteaza postarile)asta spune totu despre tine,daca tu dupa 5 ani intrebi cum sa accesezi webinfo.........CE DRACU CAUTI TU AICI?
cu useri ca tine am devenit un pic de oaie neagra a forumului asta si nu numai.....fara importanta pentru mine........dar voi fi mai mult decat ironic cu useri de genu iar daca te consoleaza cu ceva sant useri cu vechime mare si postari foarte multe care NU PREA AU CE CAUTA PE AICI
fa-ti ordine pe la neuroni,pe la comportament,pe la modu de exprimare si la cum tratezi acest hobby....si poate STAM IN ALT MOD DE VORBA
Iar esti "prafuit"?Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imi place ca unii atat moderatori,admini cat si useri se leaga uite asa de ce le place lor adica de cuvintele cheie care provoaca ISTERIE....
de ce n facusi matale quate pe ce am scris eu referitor la subiect si sa mi spui ca sant prafuit?sau nu o fi corect ce am scris?
cuvintele alea imi vin dupa ce tu ca user de 6 ani vi aici si intrebi cum sa accesezi WEBINFO.....apoi fratilor navigati voi fratilor pe forum ca o faceti bine si tot voi sa i ajutati pe alti asa cu cunostintele astea marete dupa atatia ani.......sau ai luat si tu o pauza nenea pestik si ai uitat cum se face?
gata cu fotosinteza ca nu imi ard neuroni cu voi................aceasi marie cu alta palarie
Hai bre, te-ai suparat? Omul stia dar intreaba sa fie sigur ca nu greseste ceva in Webif. Acum 6 ani erau alte timpuri.
neee,ce suparare...pai sa deschida portu 80 in router si ma uit eu sa vad daca e k.........mustaru mi a sarit asa un pic cand vi tu dupa 6 ani sa intrebi cum poti accesa un mod de telecomda ptr recu tau.....apoi e grele fratilor
si tot tu imi dai peste nas ca sfaturile mele sant 0....sfaturile nu sant 0...poate modu de adresare,da,dar eu asa ma exprim cu acarici
prima data evaluez situatia daca = acarici,asta e
Marsel , parca imi pare mie rau de tine ca esti pe post de ''cobai'' si culmea pe banii tai
Cred ca cu un K3 era-i mult mai ''castigat'' , da a fost si este alegerea ta cu toate ca stiai de ''minusuri''
bine ca macar astea soft se pot ''repara'' si ''strica'' mult mai usor/repede , chestie din drivere
:sorry: :tv1:
@mario...nu merge orange pe mutant....??????????///eu o i au razna...din pacate a fost primul receptor pe care a functionat....deci...si nu e vb doar de orange...merge tot ce e CI+
Atunci nu te contrazic , fiindca eu nu il detin
Insa stiu ca cineva de acest forum se plangea ca nu ii recunoaste cam-ul de orange
In fine .... sorry de off-topic
s a vindut ca piinea calda prin europa de est si pa la arabii aia pa acolo.
din cauza pretului.
si o sa se vinda in continuare,indiferent daca le desface sau nu zildan sau mihai.
mario.
Poate ai dreptate in privinta vanzarilor prin alte tari
In RO insa........nu prea am citit multe review-uri si nici mari vanzari nu pream am vazut/auzit
In schimb am citit de multi care erau/sunt nemultumiti din varii motive
Nu zic ca nu sunt nemultumiti si la alte branduri/modele , dar daca tot e atat de laudat........
nu trebuie sa fie a5..
toata gama amiko sunt ieftine.
iar asta conteaza.
Pai cu atat mai mult - CALITATEA si PRETUL MIC - de regula nu se impac
Ca exista si exceptii de la regula ( gen Zildan ) care oricat de nasol ar fi un receptor , tot scoate din el mult mai multe decat un user obisnuit
Din pacate nu toti suntem ca el si atunci........
Insa nici odata nu mi-a placut sa fiu "cobai" pe banii mei
Prefer sa platesc in plus pt un suport software generos/diversificat ( vezi imagini/plug-inuri s.a.m.d )
Maine il primesc si eu. Gata concediul ! Soare si relaxare. Recomand ! :D In afara de Zildan si Mihai, mai are cineva dintre interlocutori ? Intreb pentru un prieten !! :D
Vanzarea Amiko A5 este neasteptat de buna. Intrebati dealerii. Astia din Romania.
depinde mario foarte mult de puterea ta de cumparare..
cind o sa ajungi(nu tu) sa iti permiti tot ce si permite el..
incepe sa te c am doara n pl de ce sa intimpla in stinga s in dreapta.
sau ca sa intelegi..
incepi sa gindesti putin altfel fata de cei care isi permit mai putin..
ce face el acolo este doar pt ca si permite.
plus,,nebunia,, lui fata de amiko..
Felix , in cazul lui Zildan nu e vorba neaparat de forta financiara , ci mai degraba de cea intelectuala
Pt orice linux-ist orice device cu linux , ii va parea "floare la ureche" sa ii modifice softul sau sa ii imbunatateasca softul
Stii bine ca degeaba ai un device potent , daca softul nu este pe masura , in rest........
Paparneata , sa il stapanesti sanatos , insa "cu o flare nu faci primavara"
Cand o sa vad/citesc aici sau chiar si pe celalalt forum ca scrieti cel putin 200/300 de useri pareri pozitive despre el
Atunci POATE sa imi mai schimb din parerile negative ale acestei firme/brand
Insa in prezent observ/citesc ca pe aici doar tu si poate inca 1 sau 2 useri sunte- ti interesati si pe celalalt forum sa scriu cu indulgenta 10 useri..............
Atunci da-mi voie sa ma cam indoiesc despre vanzarile actuale , mai ales ca inca nu este bine pus la punct in privinta imaginiilor E2
Daca tu crezi ca , cu doar o singura imagine/echipa E2 inseamna ca ati rezolvat totul , atunci ce sa mai scriu de pe vreamea lui Kathrein UFS910 care avea peste 7/8 echipe/vers de imaginii E2
As vrea sa vad si eu cum scrieti ca folositi noul A5 cu o imagine E2 in flash si 7/8 imagini diferite de E2 pe un stich usb in format multiboot
A , dar stai ca termenul de "multiboot" e ceva de VIS pt A5.............poate si iar poate intr-un viitor............
Concurenta are deja 5 versiuni de imagini E2 - openatv - openpli - pure-E2 - opendroid - openspa - asa ca.......