Poate vine si cu ceva mai interesant..:)
Printable View
Poate vine si cu ceva mai interesant..:)
Iar acum in loc de PRO TV, fosta antena 3, avem DIGI FILM HU
In locul TV Paprika RO cica a intrat DIGI World HU, cine poate sa verfice cred ca a intrat si DIGI Life HU !
Iar fac astia grila parf !
Am sunat la ei si avem asa DIGI World HU in locul TV Paprika Ro, Paprika RO a intrat in locul TVR3 care a fost scos !
Discovery Ro, a fost scos de pe satelit, in locul lui a intrat History SD ! Presimt ca tot pachetul Discovery o sa fie scos treptat !
cum HD???!!!! poate SD...Quote:
a intrat History HD
Te referi probabil ca are aceeasi grila
.............
Da, am verificat si eu si e acolo...
discovery doar in extra pe bani.Meciurile costa si trebuie sa scoata bani din alta parte.
Da , History SD , nu HD, greseala mea, sper sa ramana pe satelit chiar si in pachetul Extra !
Ce prost se vede ... din pacate Digi scade tot mai mult calitatea pe satelit .
Am sunat la RDS si i.am intrebat de " sanatate" cu privire la Discovery Ro, raspuns standard ca a fost inlocuit cu History, abureli , vrajeli tipice call center. Am depus o sesizare ca sa fie introdus in pachetul Extra daca tot nu au bani ca sa acopere costurile in pachetul de Baza. De la 1 Decembrie o sa se reintroduca TVR3, TVR News plus DIGI Animal World ! Cu privire la HD cica se lucreaza, se studiaza la implementarea serviciului, cand, nu se stie ...poate anul viitor sau la anu si la multi ani !
Am propus ca inainte de scoaterea unor posturi sa se faca sondaje cu optiunea de a fi inlocuite sau sa fie trecute intr.un pachet Extra ! Noi cei care suntem abonati daca nu luam atitudine fac astia ce vor din grila lor pe bani nostri , asa deci faceti sesizare , chiar daca o sa ii doara undeva , dar stim ca nu am ramas indiferenti la ce fac ei cu banii nostri.
Mi se largeste lista de favorite cu programe de pe Focus,deja sunt de doi lei.Aseara la meci nu am stiut ca e si pe DigiSport,dupa cateva minute pe ProTv m-am ingrozit,pe noua frecventa e groaznic.Incep sa semene cu Akta,poate pe cablu au calitate,dar pe satelit e bataie de joc.Sper ca nu se gandesc sa renunte,pentru ca altfel nu ii intelege nimeni.
cea mai simpla solutie din parete noastra ar fi sa renuntam in masa, pt ca de sesizarile noastre ii doare in cot!!!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Am făcut toate eforturile ca televiziunile Discovery să facă parte in continuare din pachetele Digi, insă, din cauza condiţiilor impuse, acest lucru ar fi fost posibil numai prin creşterea abonamentului TV", a spus RCS&RDS, precizand că prioritatea companiei este "stabilitatea tarifelor" percepute abonaţilor.
Oficialii Discovery au respins, insă, afirmaţiile RCS&RDS, precizand că nu au cerut in niciun moment al negocierilor creşterea tarifelor percepute Digi pentru distribuţia Discovery Channel.
Articol complet : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intotdeauna adevarul e pe undeva pe la mijloc!
Poate nu a fost nimic din partea celor de la Discovery acum, dar altadata poate le-au pus sula-n coaste. E si asta o practica de care nu stie poporul...
Cat priveste calitatea transmisiei cred ca se datoreaza tot pretului, nu pot tine tarif mic cu cheltuieli mari.
bine, bine dar de ce numai lor le pune toata lumea sula in coasta si altor provideri autohtoni nu le-o pune nnimeni, ba din potriva vezi focus sat?!
RCS nu a avut bani de antene, acum nu (mai) are bani nici pentru Discovery. Cine urmează pe listă ?
Sau poate fac economii să bage HD-uri :ha: