Nu va agitati fara rost,in cativa ani sharingul moare oricum.O sa revenim la cautat programe FTA sau exotice.
Printable View
Nu va agitati fara rost,in cativa ani sharingul moare oricum.O sa revenim la cautat programe FTA sau exotice.
Curind va incepe un alt tip de sharing asa numitul iptv...
@zmeura
daca s-ar dori ,sharingul ar muri in citeva luni ,nu e nevoie de ani. Ce inseamna un update de soft la receptor- 5 minute ? Asta daca softul de pe receptor nu are optiunea de imperechere . Si dupa imperechezi cardul dupa ce vrei ,serie receptor,serie procesor . Nu ca nu s-ar putea face nimic ,dar devine mult mai complicat ,implica mai multe persoane si de aici o gramada de riscuri, pe care prea putini sint dispusi sa si le asume.
Iar cu iptv ,in europa majoritatea sint pe adsl si e mult mai simplu de stopat ,imediat se poate vedea ip-ul cu upload sustinut si sa intervi. Sa vedem cu ce vin fabricantii de echipamente,ca de la ei trebuie sa vina noutatea ; deocamdata receptorul hybrid satelit-iptv e departe de versiune finala functionala.
Am scris si la Orange: de ce nu puneti mana sa rezolvati problema?De ce plangeti ca nu vor altii sa rezolve si sa va dea solutia?
Spor la studii.:)
pentru ca cei mai multi pun problema asa - sa cheltuie si sa munceasca altii pentru solutie si luam de-a gata . Nu mai tine ,cine mai e prost acum sa cheltuie bani ,timp si munca ca sa culeaga altii laurii ?
Pai din hobby,cum ati zis,apoi tii pentru tine ca sa nu faca altii bani.:)
Eu propun altceva sa stringem 15 euro sau cit vrea pe luna respectivul si sa verificam daca dolcele nostru deschide din share...Quote:
Originally Posted by konstantin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
personal donez 2 euro...cine ii sringe si plateste linia?
ia fii atent....ce am eu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu deschide nika,toate is fakeuri
eu zic sa iti tii banii si sa iti iei o cafa,o sa fii mai realizat
Oricine poate băga o cartelă Dolce in reader, dar asta nu inseamnă că şi merge.
Pe de altă parte am primit cu ceva timp in urmă o ofertă de sharing pe bani. Am intrebat dacă au AKTA şi Boom iar răspunsul a fost afirmativ. Normal că şi cereau banii in avans aşa că... după cum spunea Zildan in postul precedent, e plin de excroci dispuşi să vandă pielea ursului din pădure. Asta nu inseamnă că nu merge deloc, dar sunt prea puţine servere exclusiviste care au cartele rare, gen Dolce. Pentru sistemele cu cartelă imperecheată nu există metodă mai simplă decat să accesezi baza de date a operatorului şi gata, sa rezolvat. Dar... puţini sunt cei care beneficiază de un astfel de deliciu.
Dolce NU merge in share! Sistemul de imperechere al cardului cu stb-ul nu e problema, buba e cu totul in alta parte! Boom a mers in share doar din cartelele asa zise "VIP" , probabil de hendleri, sau cine stie ce carduri de service. Stiu asta, ca personal am avut acces la asa ceva... :P
Din ceea ce stiu, exista si la Dolce aceste carduri, dar le poti numara pe 3 degete de la o mina :) ...nu avem noi acces la asa ceva!
Tot ce circula pe net legat de Dolce , ca ar merge in share, "e" gogoshi!
@mirel
cardurile de la boom de pe care a mers erau asa numitele mastercard, nu stiu la ce te referi tu cu hendleri,dar daca e vorba de vinzatori asa ceva nu au fost la boom. Erau carduri neimperecheate si asa au ramas pina la final . Carduri de service nu au existat pentru ca receptoarele nu se reparau . Ca Piciu a avut un card boom cu modul nds si cardul nu era imperecheat ,a fost norocul lui ,cum l-a obtinut nu e treaba mea . Exista mastercarduri si la dolce si le numeri pe mai mult de 3 degete de la o mina,asa cam pe vreo 10 degete. Iar de acces in baza de date nu poate fi vorba ,toate informatiile sint pe serverele de la londra si se vede imediat ce ai accesat . Oricum nu prea poti sa vezi multe informatii iar ca sa vezi trebuie sa justifici motivul pentru care vrei sa vezi anumite informatii ,cu mailuri si detaliat problema si daca e justificat ti se permite sa vezi ce te intereseaza.
mastercard, hendler, servicecard..sau cum s-or numii.. acelasi drac..oricum asta era ideea: neimperecheate (Piciu nu a avut modul, cardu a mers normal direct in stb,oscam)...dar la dolce nu are de-a face imperecherea cu functionarea in share...cum am spus, problema imperecherii e rezovata...si ca sa fiu mai exact, la cei citiva provideri nds, care nu merg in share dsmart, dolce, totaltv si care mai sint, problema e ca sint citeva instructiuni noi la card, despre care nu se stie nimic, absolut nimic!
nu cred ca ar trebuii sa intru mai mult in amanunte aici... chiar daca ai avea acces la baza de date, nu te ajuta la nimic...
parerea mea e ca, daca nu transpira ceva din interior, nici o sansa la orizont... s-au facut multe studii, s-au tras multe concluzii...s-au postat multe kkturi dar si ceva adevaruri, prea putine... multi vorbesc, putini "stie" :)
daca prezinta interes pentru un pachet se gasesc rezolvari,
vezi sky it care au tot incercat blocari ale sharingului prin cateva miscari si nu a durat mult pana au rezolvat baietii destepti problema
deci si la restul nds se poate da de cap doar sa prezinte interes pachetul
ca doar la nagra 2 nu a fost interesant pachetul "digi" ci "premiere" si "D+", dar cum digi a fost tot n2 s-au trezit romanasii cu "placinta" gratuita si astfel au vazut gratis vreo 5 ani
in cocluzie cred ca dolce o sa mai mearga in share atunci cand si sky it o sa faca schimbarile de la dolce si "baietii" o sa se ocupe de problema
adevarat graiesti... poate daca gindim in perspectiva, aceasta codare nds de la dolce poate fii doar un test... pentru "contractele" viitoare cu alti mari provideri... atunci se pune cu totul altfel problema... dar acum, in timpul actual...fara transpiratie nu avem distractie!... :)
Păi din cate am auzit eu, Boom a fost primul (sau printre primii) DTH care a introdus această versiune de Videoguard şi a primit-o gratis de la NDS cu scopul de a-i dovedi eficienţa. Licenţa de la NDS a cantărit destul de greu cand Dolce a decis să cumpere Boom, căci astfel sa ales şi el cu o versiune nouă de Videoguard, care mai mult ca sigur este cea mai scumpă momentan pe piaţa sistemelor de codare. Cand va fi adoptată şi de Sky atunci interesul pentru studierea sistemului va creşte vertiginos.