Poate sa puna cineva aici un link valid catre ultima versiune? Ca vad ca satsupport e dead. Mersi.
Printable View
Poate sa puna cineva aici un link valid catre ultima versiune? Ca vad ca satsupport e dead. Mersi.
E mort temporar. Au anuntat de o saptamana ca azi fac mantenance la site si nu va functiona pana dupa amiaza. Deci putina rabdare si totul revine la normal.
Uite si un link valabil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci aseara am avut placerea sa testez un DM800
muuult mai complexa treaba dar dupa 1 ora de butonat (avea deja instalata o enigma functionala) am inceput usor usor sa prind spilul;
trebuie citit mult mai mult, insa am ajuns rapid la o concluzie finala care cred ca merita impartasita
pentru un incepator trebuie sa ai acces la o scula ca alligator, dar mai bine sa fie de test si atat; cu ea inveti basic, ce e ala transponder, cum se cauta, cum muti pe un satelit, etc - e usor de utilizat; plus facilitati ca AU la key nu trebuie ignorate de dezvoltatorii softului ca te bucuri ca prostu cand pui netul si isi da singur drumul la jiji de ex... si te incanta asta
daca vrei sa ai 2 scule in casa e bine ca prima si cea pe care faci totul sa fie un DM800 sau 500HD sau ceva similar (poate tot-aplaudatul VU duo) si a doua sa fie ceva din genul alligator, koala sau altele
e adevarat ca impactul vizual al DM800hd dupa ce pe masa a stat un Alligator e maaaaree, te cam socheaza cutiutza cu minuni de dm, dar calitatile de stabilitate, performanta, informatii care ti le pune pe masa te socheaza la DM; am primit unul deja configurat, cumparat din ro acum 3 luni si chiar ma bucur ca am facut aceasta alegere, si dupa 1 ora de butonat pe la 11:00 noaptea si cu o linie cu multe hop4 si 5 vedeam stabil nordicii si bulgarii de ex... fara nici un fel de freeze...
deci opinia mea: alligatorul va fii downgradeul care-l voi cumpara ca a ii-a scula dar ca totul sa treaca prin DM....
@cristian bulgarii si nordicii ii vedeam stabil si cu versiuni de soft anterioare ( cel putin eu ) spune-ne cum vezi nds ( sky it , sky uk ) ?
Merci !
Cu regret va informez ca Alligatorul meu m-a parasit. Crush out.
nds - inseamna viaccess da? o sa probez diseara;
pe aligator cu 2 linii bune vedeam cu macroblocuri cand schimba codul la sky it iar la dolce la fel de ex...
o sa [un antena azi pe sky it da n-am decat o linie si aia mai slaba acum...
:(
asa ca cred ca e irelevant nu?
Credeam ca am spus...se vede mult mai bine...freez-urile nu mai sunt chiar asa de pronuntate... este altceva fata de ceea ce a fost inainte...
Eu insa stau intr-o zona in care am posibilitatea doar de 2 mega pe internet....as dori sa stiu cum vad cu acest soft cei care au un internet mai bun...
Si am mai spus vad tot ce inseamna sky...de la enlezi...germani ...si italieni...
Astept impresiile voastre
:drinks:
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
daca vrei sa stii nds este videoguard... dar probabil ptr tine este totuna cu viacces
Na, vam zis eu ca o sa mai apare softuri inbunetatite. Nu e sfarsitul lumi. Acel soft nerausit probabil a iesit neverificat si facut in graba.
Aveti rabdare, nu la prima piedica incepeti sa va vaitati. :)
@cristiane ti s-a urcat la cap alligatorul eu cand ma uitam la nds tu visai la asa ceva , te-am intrebat inca odata ca sa vedem daca iti mentii parerea , lasa ca stiu eu cum este cu entuziasmul asta !
Cred ca am fost cam singurul care am protestat vehement softurile anterioare si ...........ce sa vezi minune .......a aparut un soft mai bun in sfarsit , ar trebui sa-mi multumuti pt. asta !
Asta e Romania , asa tara asa oameni !
chestia cu nds -ul nu era ptr tine... dar vad ca ti-a sarit mustarul monser...
de ce??... si de cand esti cel mai si cel mai tare din tagma crocodililor ???
ar trebui cumva sa-ti facem matanii, noi toti ceilalti, in semn de multumire??
eu zic doar atat, din punct de vedere al utilzatorului, se poate scoate un soft chiar mai bun si de ce nu enigma2...
Incearca sa vii cu ceva contructiv aici mihai si sa spui lucrurilor pe bune, altfel o sa iti pierzi credibilitatea total pe acest forum. Am vazut ca ai mai deschis si alte topicuri cu Koala...la nivelul de programatori pe care ii are optibox ma cam indoiesc ca o sa fie ceva bun. Asa ca daca mai postezi aici, posteaza doar ce e interesant, si purul adevar, nu ceea ce ar trebui sa fie si nu este...nu imi place ca a iesit "flame"pe acest threat, dar nu imi place nici ca nu se rezolva problemele si pana la urma am dat bani pe un produs care nu prea pare de viitor...sper din toata inima sa ma insel, pentru ca altfel am cam pierdut niste bani. Sper sa treci peste toate certurile cu ceilalti colegi forumisti si sa ne dai niste date interesant.
Toate bune.
super...asa este chiar mai palpitant...un pic de furtuna nu strica...dar sa revenim la alligatorul nostru...
deci problema liniilor de la total count nu s-a rezolvat.... asa cum am mai spus liniile pe care un server le are se cloneaza progresiv ajungand de la cele ,sa zicem, 200 carduri sa ai pana la peste 4800 , fapt care in final la mine duce la blocarea postului...
reamintesc ca am un net de doar 2 mb, nu stiu daca influenteaza, dar nu ar strica sa spuneti si voi care este situatia in cazul vostru...
in rest acum cccam-ul reactioneaza aproape de normal...adica comparativ, la nivelul dm-ului si schimba destul de rapid posturi care au diferite sisteme de codare....posturi rusesti nu am in sharing asa ca nu pot spune nimic despre acest aspect:gathering:
Faceti scandal ca sa fie implementat Oscam la alligator nu este mare treaba si pun pariu ca o sa merge mai bine...Plus este open source emu si poate oricine sa il evolueze, si din cauza asta are 10 update pe zi.Si lasati pe emu ale lui care sunt evoluate de un om.Nici dupa 10 ani nu o sa merge ca lumea!
:cheers:
Sincer acest receptor mi se pare departe de ceea ce s-a spus la inceput despre el, il am inca din decembrie. Il luasem exlusiv pentru canalele HD si pentru compatibilitatea cccam despre care se spunea ca este buna. Legat de clientul cccam l-am testat de dimineata cu ultimul soft pe cateva canale HD de pe 13 si 19 est, freezurile sunt la ele acasa, ( pe acelesi canale o clona de 800 merge brici cu aceeasi linie ) dar ce am observat ca din cand in cand clientul cccam se deconecteaza de la server.
Legat de portul mini PCI nu spune nimeni nimic, ce tipuri de chipseturi suporta, din ce am citit pe forumurile turcesti pe fratele lui geaman Next YE 2000 Dobratech ar merge o placa mini PCI cu cipset RT2561ST.
P.S Se pare ca la clientul de ccam si ei se lupta cam cu acelasi probleme ca si pe alligator.
Eu unul am trecut acest receptor in aceesi categorie cu QBoxHD: au promis multe la inceput dar rezultatele au fost departe de asteptari.
Eu zic sa mai vorbim si de aligator totusi! Ultimul soft chiar aduce imbunatatiri Ccamului,acum stie mai bine sa isi aleaga linia cea mai buna,schimba mult mai bine ,mai face freezuri dar mult mai rar.E un pas inainte ,dar mai e inca mult de lucru.Parca e mai bine asa ,mai rar dar mai bun,si poate cine stie!