-
Bai,mai bine spuneti mersi ca nu au vorbit unii sa fie trecute in nagra4 GigiSport si Jesepe ca nu le mai vedeau decat vipurile cu carduri galbene nagra 4,distribuite in exclusivitate doar la cateva persoane din Europa si care merg doar in cam nagra.Mocangiilor.:clap:
-
deci sa inteleg ca toate programele treceau in n3 numa alea daca nu se insista ramaneau n2
bestial
ps.sper ca mesajul meu sa fie inteles chiar daca nu e scris gramatical
-
Ce subtil poti sa fi uneori!!!:D
Si da ai prins esenta "propuneri insistente"!!!:ha:
gobi2000 - PRO TV inca nu a trecut
-
Frate Lalea cu cine ai facut Romana ?:) ca poate o angajez meditatoare :))
-
te mananca??????vrei sa pleci din nou?????ca nu demult ai revenit
vezi de gramatica ta in primul rand si apoi verifica pe altii
e un flagel,e o chestie care sa aprins in creierele unora
sti ce adunatura e ce a mai usor de manipulat????adunatura de .........deci vezi in ce categoria ti ar place sa te incadrezi
ps.sper ca ai inteles mesajul meu chiar daca e scris gresit gramatical
-
Intelesesem ce voiai sa zici ;) daca vrei chiar iti descifrez :)
-
in atentia jiji spy
Vre-o 2 ani am fost client fidel jiji, dar moca.Aveam un eco791 patchuit si vedeam jiji moca si-mi placea,si ziceam ca va merge la infinit.Acum s-a facut intuneric.Dar eco-ul merge si cu cardul de la fo##s,pe care-l activez de pe net,fara sa ma mai deplasez pina la casierie la jiji,unde sint cozi si afise pe care scrie "decodoare nu avem pe stoc" .Cu toate astea aplaud eforturile depuse de marele dth de a ne lua banii,din pacate pt ei moca este si mai buna si eu nu o sa devin prea curind platitor de jij.Eat shit cu tot cu factura voastra si cu reteaua voastra de casierii.
-
Si meciurile cum le vezi frate pompagiu ? Daca nu platesti gigi si nu ai nici posibilitatea de a vedea in share ? Vezi naspeurile de pe folcos ?
Maine poimaine ii vezi pe aia de la folcos ca mai baga un pachet special pt manelari numit " Rromanes" :)) unde posturile de baza vor fii Taraf Tv , Mynele Tv , Otv si postul care de acum 2 ani trebuia sa fie lansat "Becali TV" :))
Scz ca am cam dat-o in off :)
:spam:
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Ma scuzati pentru inca un offtopic dar am o intrebare si nu stiam in ce sectiune sa o adresez :) , acest site [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este tot sateliti.info ? sau vreo clona de a lui facuta de cei de la gigi pentru a ne fura noua parolele :)) si a ne interzice dreptul la exprimare libera :)
Astept raspuns daca se poate ! :band:
-
Duce catre acelasi ip deci e acelasi lucru.
Mai calm cu postarile,nu vad ce legatura au programele cu manelisti,focus,etc cu acest topic.Nu va obliga nimeni nici sa va abonati la nici un dth pe aici,e treaba voastra ce faceti si ce ati facut pana acum.:)
-
scuze de off
eu tot stau si ma intreb mereu,oare cati sant hobby sti pe acest forum?????nu as vrea sa dau raspunsul:)
-
Abonarea la un DTH romanesc e o chestie de BUN SIMT.Acei 20-30-40 de ron lunar nu va vor face mai bogati, iar cel care e ferm convins de asta e sarac lipit, nicicum nu e un motiv de lauda pe forum.Am vecini, care au abonament full la 1 sau 2 DTH-uri romanesti si nu se plang de bani
Plus nu suport prostia unora de a se feri sa scrie dth-urile pe nume:D
-
Cer scuze pentru ca am cam intrecut masura mai devreme ! :sorry:
-
Doctore,daca cineva vrea sa scrie numele unui DTH in gluma sau dintr-un anumit motiv sau pentru ca sa nu apara aiurea la o cautare goagal atunci intra cam usor la categoria mentionata de tine.Salut
-
Referitor la trecerea spre n3, cred ca e cea mai lenta !
Parca Polsat si Cabo au trecut foarte repede daca tin minte, cred ca a fost o perioada de maxim o saptamana, iar D+ a durat putin mai mult, dar totusi nu atat de mult.
Poate are o logica toata taraganarea asta, daca ai taia dintr-o data, lumea s-ar orienta sa-si cumpere cartele in ce directie apuca fiecare si in functie de ce zice vecinul care "stie" !. Asa insa omul vede ca azi dispare un canal, maine inca unul, si ar vrea sa le pastreze, oare in ce directie se duce dupa un abonament ?
Tind sa cred ca nimic nu este intamplator, totul este atent calculat, nu cred ca firme mari lasa afacerile la voia intamplarii.
-
daradici
Trecerea a fost calculata - aici nu am ce sa le reprosez celor de la Digi!Nu toata lumea a primit cartela N3 in plic...nu toti abonati erau in tara. Asa le-a dat timp ambelor tabere sa isi procure cartelele - cei de afara au trimis in plic la rude sau prin curieri vechile cartele iar cei din tara sau deplasat singuri la casierii).
:) Nu am idee cati polonezi spanioli sau nemtii sant plecati prin europa cu receptoarele dupa ei ;) :)
doktorofsat
Inseamna ca pe chatul celor de la sat.us.pn sant MUUUULTI SARACI ( cu duhul :) ) care mai bine iau conserve de la - de o luna incoa' - cel mai bun prieten al omului Plugaru si platesc ceea ce aici e interzis decat sa plateasca un amarat de abonament.Dar erau si oameni care s-au convins de super receptoarele lumina si si-au facut abonamente.
Abonarea la un DTH romanesc nu mai e de mult o chestie de BUN SIMT a devenit o necesitate a timpului in care traim - limitata si diferentiata doar de cultura , educatia si nevoia de informare a fiecaruia dintre noi.
P.S si N.B - La mine toti pensionari si-au primit cartelele prin posta!