Re: Optibox - compatibil cu DM500 ?
Quote:
Optibox. Din cele zise acolo, pare sa fie compatibil cu dream-ul.
Intrebarea mea, este posibil sa pui imaginea accea gemini ce merge si pe dreambox ? Sau se poate pune macar un gbox pe el ?
Pretul este atractiv, cu 460 RON se poate cumpara , ceea ce este mult mai mic fata de un dream.
Stiu, vor veni multe strigari, ca dreamul e adevarat etc.
Parerea mea este ca toate-s facute in china, cu toate ca scrie made in germany , si daca procesorul e la fel, tunerul cat de cat ok, atunci restul conteaza prea putin.
Daca are cineva optibox, imi impartaseste si mie parerile despre el ?
Vreau sa fac cadou la batranu' de ziua lui, acum are echolite 770, si vrea si el sa se uite la ce ma uit eu (am ss2, si gbox pe un server linux).
Mersi anticipat.
Buna !
Poti sa cumpari linistit Optiboxul , eu am una si merge perfect. Acum de doua zile am pus pe el Gemini 4.0.3 si acum este mai stabil decat 4.0.1 cu care am luat. O singura problema am descoperit cu telecomanda nu este asa sensibil cat trebuie si cand in cand merge greu dar nu asa de des.
Bafta BARNES
Quote:
Buna !
Poti sa cumpari linistit Optiboxul , eu am una si merge perfect. Acum de doua zile am pus pe el Gemini 4.0.3 si acum este mai stabil decat 4.0.1 cu care am luat. O singura problema am descoperit cu telecomanda nu este asa sensibil cat trebuie si cand in cand merge greu dar nu asa de des.
Bafta BARNES
sensibilitatea telecomenzi o poti regla din optibox,dreambox
Quote:
sensibilitatea telecomenzi o poti regla din optibox,dreambox
salut , te rog detaliaza , cum se face cu sensibilitatea telecomenzii , am vazut ceva prin meniuri , dar pana acum , nu m-a preocupat domeniul . te rog , vino cu precizari .
Quote:
Buna !
Bafta BARNES
Gemini 4.0.3 sau Gemini 4.3.0 ?
Quote:
Gemini 4.0.3 sau Gemini 4.3.0 ?
opppps ! da ai dreptate am vrut sa scriu 4.3.1 :cheers: ,mersi