Daca stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari , atunci poti sa iti dai seama si de ce am scris
1 - Stii diferentele dintre standardele SD si HD ?
2 - De ce iei un receptor sd , cand nu ai pe ce device sa vizualizezi prg. tv HD ?
Printable View
Daca stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari , atunci poti sa iti dai seama si de ce am scris
1 - Stii diferentele dintre standardele SD si HD ?
2 - De ce iei un receptor sd , cand nu ai pe ce device sa vizualizezi prg. tv HD ?
1. Nici tu n-ai inteles ce-ai zis
2. Nu citesti tot/nu stii sa citesti/nu poti procesa ce citesti. Esti foarte confuz. Cardul+CAM-ul pe care ti-l ofera ei gratuit poate decrypta doar canalele SD. Daca vrei si HD , va trebui sa achiti o taxa de 3RON/Luna.
Apoklyps3 , ce tv ai ?
Cu tub clasic sau/si led/lcd/plasma
Nu chiar azi... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:drunky:
Eu vad foarte bine deocamdata.In sectiunea download data e trecuta asa :2014-04-16T09:17:13+03:00
:clap:Ia priveste tu la data cand a fost compilat sw in menu la receptor.Si nu e chiar"azi" e acu' 5 zile
Nu mai am cuvinte.Eu nu mai zic nimic:party::party::party::party:Chiar m-am uitat in receptor pentru ca uneori data lansarii cu ce a "conceperii" e o mica diferenta,dar tu faci aberatii prietene.Propun un topic inchis.........
Pentru moderatori si administratori. Aveti mai mult ca sigur mesajele sterse de la conflictul cu userul laleauaneagra. Analizati si luati masurile cuvenite. Nu injur de mama, nu scriu vulgaritati desi ar fi foarte usor. In caz ca nu o sa luati masuri va rog sa-mi stergeti sau sa-mi dezactivati userul de pe acest forum. Multumesc mult.
S-a notat !
da,am notat si eu
Se pare ca nu a fost luata nicio masura. Cui trebuie sa ma adresez pentru dezactivarea contului ? Sau pe cine trebuie sa injur ca sa fiu banat permanent ? Sau cat de tare trebuie sa fac asta ?
maaa tot incerc sa ma abtin dar al dracu daca pot :):):)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici ar fi o data si mai este,in general cam tot ce postez tentativa parpaneata imi da dislike....e amuzant:)..pe bune,creieru tau omule crede ca ma provoaca ca scoate ce e mai rau la iveala...DAR nu e asa,eu oricum iti raspund oriunde si oricand ptr ca am o placere meschina sa fac asta apropo de persoana ta....si mai sant ei catva:)
aaaaa dar apropo admin...treaba asta cu umplerea de dislike ptr un anumit user nu e SPAM?:)
stai sa vezi tu parparparparpaneata ce tu umplu eu de dislike.....diferenta e ca eu o fac din amuzament...tu o faci de draci
Mare atentie la limbaj.
nu,nu.nu,nu e vb de limbaj..e o constatare pe care nu am timp si nici nu vreau sa i fac vreo traducere in limbaj diplomatic
incearca totusi sa i atragi si lui atentia daca se poate si se vrea....dar asa la vedere nu ce vb voi pe mess
sant prea vechi,stiu prea multe,cunosc prea multe..am facut destule,am ajutat destui si am pierdut multe ore,zile,nopti cu multi fraieri(stiu ei de ce ii numesc asa)ca sa ma impiedic mereu de acarici care culmea....nici nu i bag in seama,adica mai exact ma cauta el la coaie mereu
daca tot ma tragi de urechi e bine sa analizezi un pic istoricu
Acele like/dislike-uri nu aduc nimic membrului. Nu aveanseaza in grad, nu este degradat si cel mai important nu primeste un salar in plus - daca e pe val discutia cu forumul (iar).
Pe mine chiar nu ma intereseaza acele Like-uri, daca le primesc sau nu. Daca m-ar interesa, mi-as face cont pe faxbuk.
Incearca sa ii dai ignore, este posibil sa nu ii mai vezi nici (dis)likeurile.
pai nu ma intereseaza chiar DELOC avansari,graduri sau alte minuni VIRTUALE iar in 15 ani de activitate nu am dat ignore,nu am primit salariu etc...doar avansari in grad desi nu le am cerut sau dorit vreodata din simplu motiv ca in atatia ani si atatea fenomene ce se intampla cunosc foarte bine evolutia unui forum sau al unui user
si acest forum face parte dintr o evolutia proasta care a plecat cu un scop cu un ideal si sa ajuns unde sa ajuns astazi.....desi chestiile astea nu ma intereseaza ptr ca am vazut la momentul oportun cine ce si cum
degeaba esti maret in vorbarie chiar daca ea e corecta din punct de vedere teoretic daca caracteru tau e de pramatie....fie el si virtual
un user nu il ignor ptr ca imi place sa i vad evolutia si sa l cunosc mai bine atat ca user oficial dar ca si clona,clone
insa parpaneata face parte dintr un fenomen mai aparte...adica e obsedat sau indragostit de mine urmarindu ma aproape mereu postand mai mereu in contra cu mine chair daca nu prea are el treaba cu acel topic,subiect iar mai nou aceste dislike
stiu eu ce urmareste nenea parpaneata...cu aceste provocari :) insa deja cam da in iz de boala nervoasa,deocamdata nu ma prostit nimeni doar daca am trecut eu cu vederea sau am lasat o balta din anumite motive
ca incheiere cum spuneam imi pot rezerva o ora din timpul meu si pot lua de la primul post pana la ultima si voi da dislike pe toate,cred ca va fi primu user ce va detine un record pe dislike ca asa cum spuneai tu...nu face rau nimanui :)
Se poate dezactiva acel "boton".
Aveati o "prietenie" mai veche, nu te-am banat pt injurii dar a fost ultima data !
Daca o luati personal ajungeti la chestii complicate.
@laleauaneagra, eu nu m-am referit la tine, ca tu ai fi fost avansat sau nu. Ma refeream la el, deci lasa-l sa dea dislike, sau eventual sa dea si pe la mine, cu kilotona.
"Amos cu o calitate de cca.80%-100% pentru france chanels."
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un grad,inseamna mult...
Si inca ceva: "domnule" , [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,daca nu primim acordul parintilor
dvs. in 48 de ore,va vom restrictiona accesul pe forum pana in 2027 cand
veti implini 14 ani.
"Un grad,inseamna mult..."
Corect! Din cauza orei la care am scris sa strecurat eroarea si sa fiu judecat pentru asta!?
"Si inca ceva: "domnule" , [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,daca nu primim acordul parintilor
dvs. in 48 de ore,va vom restrictiona accesul pe forum pana in 2027 cand
veti implini 14 ani."
Vreti sa-mi restrictionati accesul pe forum ? OK. Nu am nimic impotriva, ci doar dezamagire ca am ajutat pe "cineva " si iata rezultatul.
Vreti acordul "parintilor"? Nu o sa-l primiti niciodata !
Chiar credeti ca toti participantii la forum sunt "copii"? Atunci regret ca m-am inscris pe acest forum si am incercat sa "comunic" pentru a ajuta sau a cere ajutor.
Si astfel sa ajuns la polemici si critici dure, toate ca rezultat al binevointei.
Va urez mult succes in evolutiile viitoare ale forumului si se vede ca "disputele" din anii trecuti v-au lasat "amprente" grele.
Apropo " marcghi', v-am felicitat pentru sugestie si iata raspunsul primit! Se pare ca nu stiti cum sa reglati o cupa( poate doar cu ajutorul unui satfinder!) si asta cred ca va oferit mereu multe batai de cap.
Ofeream si schite dar se par ca faceam o MARE GRESEALA! Nimeni nu va anvata cu adevarat sa-si folosasca atat mintea cat si "munca" pentru a realiza asta.