la mine nu deschide ,si am citva peeri nordici :)
merge sau nu
Printable View
la mine nu deschide ,si am citva peeri nordici :)
merge sau nu
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La mine chiar de la tine a deschis.Quote:
Originally Posted by felix73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu nu gasesc. A ramas pe frecventa indicata mai sus?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
freq 12015
canal - DHCT
....
nu merge costica..
Din pacate Focus doar preia ce decid cei de la UPC, nu va introduce prea curand canale care nu exista sau sunt localizate si pentru celelalte tari unde activeaza UPC. Cel mai graitor exemplu, este HBO HD. Exista pt HU si CZ/SK dar versiunea doar pentru Romania nu este ridicata pe sat. Nici nu mai vorbim de canale HD pur romanesti. Noroc cu UPC, caci altfel ar fi aratat viitorul pt Focus.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
FocusSat este UPC.Quote:
Originally Posted by cristo4 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
In luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziționată integral de UPC Romania.
Ia incearca acum, acum sigur merge, atat din cardul de la Focus cat si din cardul de la CDN ! Momentan nu are subtitrare.
Deschide din Focus.
acum da,deschide
Merge fara probleme din cardul de focuss (sid = 0424) si uc subtitrare in romana.
Pe Travel HD , la schimbari de imagine cu dinamica mare , vizionarea nu mai e cursiva ; idem si pe Astra 23,5E . La fel si la voi ?
Da, testat pe doua receptoare HD total diferite
Merci pentru confirmare , le-am scris in UK sa vedem ce raspund .
Rulat cca 15 minute pe Vu+Solo2, card local, nici urma de freeze nici macar la imagini foarte dinamice. Functioneaza perfect pe 0.8W. Pe 23,5 E nu am testat.
Nu e freeze , imaginea nu ruleaza cursiv . Am testat si pe alte canale cu dinamica mare(eurosp si espn) si e perfect deci exclud receptorul . Probabil nu e asa evident datorita diagonalei TV-ului . Eu sunt cu 50" .
Seamana cu tremuratul de pe History HD, dar nu e atat de accentuat.
Intr-adevar exista un agatat nu neaparat la o schimbare rapida a imaginilor ci la o mutare a imaginii de la dreapta la stanga ori ceva de genul asta. Cred ca cuvantul "agatat" exprima corect chestiunea.
Am verificat si pe 23,5E si intr-adevar si aici se mentine procedeul.
Se poate face AU daca nu se poate receptiona satelitul Thor , scuze daca nu am plasat bine intrebarea
In functie de raspuns voi reveni cu alte detalii
Se poate cu ajutorul unui amic care receptioneaza canalele. EMM-urile vin din satelit, deci cineva trebuie sa le primeasca si sa le dea in card.