:wellcome: :)Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
:wellcome: :)Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noa bine ca v-am gasit! Acu` eu va rog sa aveti multa rabdare cu mine ca-s ardelean. Adica ma misc un picutz cam greu. Si am o groaza de intrebari. Am nevoie de o dadaca deorece sunt tamaie in domeniul asta.
Stiu ca sunteti satui de asa ceva da` acu` "ce sa-i faci la aproape tatzi ni greu"
Noa acu` am facut comanda pana la Cluj sa-mi trimita si mie o antena de 0,9, cu motorash de-i zice H-H si cu un receptor Opticum 7010 CR. L-am vazut la lucru la un pretin si am zis ca musai sa am si eu unul. Asa la calculatoare mai stiu cate ceva dar in domeniul satelitilor stiu doar ca ne chinuiam cu sarme si dipoluri sa prindem semnale de la cablurile intinse clandestin prin oras pe timpul dinainte de `89. Apoi a venit cablu si .....gata parca m-am prostit de tot. Acum am descoperit ca se poate si altfel decat sa stai cuminte la cozi ca sa iti platesti factura.
Am nevoie de ajutor ca sa nu mai fiu umilit. Ca daca a fost ceva ce ce am urat a fost COADA( la portocale, la lapte, la paine, la toate) Acu` vad ca stau la coada la supermarket da` se fac si la noi vreo 5 odata si sper sa scap. Daca mai scap si de coada la platit cablul, parca, parca se mai imbunatateste situatia.
Noa asa ca va salut cu mare drag pe toti!
noa fi bine venit:) amu io vreau sa te intreb ceva,de unde de vine treaba cu "la toti ni greu"da la voi sau da la noi,eu fiind din banat otarica mai jos:)
NO...bine ai venit pe la noi.
Si umbla cu incredere pe aici ca multe vei gasi si foarte folositoare.
:wellcome::drinks:
:wellcome:Quote:
Originally Posted by gentilom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bine ai venit, si stai linistit aici incepatorii sunt tratati cu respect!
Pentru ca oricine intra undeva trebuie sa salute, iata ca fac si eu acelasi lucru:buna ziua tuturor!:clap:
Eu sunt incepator in ceea ce priveste chestia cu satelitii dar imi place sa invat.Asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine cand va plictisesc cu tot felul de intrebari.
Nu mai prea conteaza. Eu sunt undeva la granita intre Banat si Ardeal adica in judetul unde a luat fiinta neamul romanesc si anume Hunedoara. Am vazut scrisa deviza pe o bara de protectie la o masina si mi-a placut.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
bun venit!
dimpotriva,exprimarea e chiar frumoasa!
Bine ai venit!:)
:wellcome: :cheers:
Bun venit printre prieteni, ardelene!
salutari la toata lumea
nou in domeniu dar sper sa ma descurc
Salut si bine ai venit !
:wellcome: :wellcome::wellcome:Quote:
Originally Posted by dexterx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]