1.Da,pentru ca nu stiu de cind ati introdus interdictia de a folosi citatul?Nu-mi aduc aminte sa fi fost inscris acest punct din Regulament in momentul cind m-am inregistrat pe acest forum.Era in perioada cind majoritatea dintre voi,poate mai putin dumneata,pentru ca numai acum aflu de tine,cu parere de rau,erati acei tineri ieniceri ce doreati sa scapati de "dictatura" unui forum,mai degraba a unei persoane,ca sa dati libertate de manifestare acelor useri aflati in aceasi stare de servitute ca voi,pe un tarim-cum parea ca este acest forum-al manifestarii neingradite de regulamente si persoane capricioase.Si-mi amintesc ca orice misloc era acceptat pentru a da o lectie de demnitate acelor indivizi care,chipurile,va supusese unui tratament de neacceptat.Si te asigur ca atunci nu exista acest articol din regulament,20,care sa-mi interzica aceasta forma de comunicare.Cind l-ati introdus si cu ce motivare,marturisesc ca nu stiu.Quote:
Originally Posted by Diablo1
2.Nu trebuie sa faci nicio exceptie de la regulament,ci doar sa schimbi ce este de schimbat incit exceptia sa fie o regula.Cum bine stii,regulile sint facute pentru oameni si nu invers.Dar se pare ca masina,acel BB code,imi da o mai mare libertate de manifestare decit aceasta prevedere din regulamentul vostru,creat de voi,chipurile,pentru binele cui?
3.Nu numai ca tine de conditia unei comunicari civilizate,dar citarea sau trimiterea la sursa este o obligatie elementara a fiecaruia din noi cind vrem sa purtam un dialog punctual cu cineva.Elimina din start orice ambiguitate in privinta persoanei cu care vrei sa discuti,si in acelasi timp punctele de vedere se evidentiaza mai clar.Este,dupa umila mea parere,forma elementara nu numai de civilitate in comunicare,dar mai presus de toate inseamna ca respecti si interlocutorul chiar si atunci,sau tocmai din aceasta pricina,cind nu esti de acord cu el!!!Prin citare,cum am zis in alta parte,am si luminat ideea si persoana caruia ma adresez.BB code a avut grija mai mult fata de useri decit pareti ca aveti voi.
Iti primesc ajutorul cu atit mai mult cu cit pari un cicero binevoitor fata de un netot ce nu intelege ce i se intimpla pe un teritoriu strain de logica cu care a fost invatat sa gindeasca.Si in aceasta privinta,recunosc ca nu ma ajuta bunavointa ta nici daca as citi de mii de ori acel articol 20.Parca ar fi scris in chirile sau cine stie in ce limba exotica.Quote:
Adevarat ai grait,mai ales ca vine de la un nick predestinat :)Dar fie,ca oricum sint pedepsit atita vreme cit nu-mi da-ti voie sa ma folosesc de BB code.Quote:
Uite ca de asta data sint totalmente de acord cu tine!Am gasit,in sfirsit,o tema comuna de dialog chiar daca am tacea.Numai ca diferenta nu vine de la ce si cit vrem sa intelegem,ci de la statutul de minoritar,acea exceptie de care vorbeai mai sus, pe care l-am eu in raport cu un regulament sustinut,cel putin de cei care au interventi pe acest topic,majoritatea lor avind roluri importante pe acest forum.Urmeaza ca si majoritatea tacuta,adica userii ce chibiteaza topicurile sa intervina ca sa ma convingeti ca aveti dreptate si ca eu,prin obtinatia cu care imi sustin punctul de vedere contrar,nu dovedesc ca sint un om care vrea sa inteleaga.O spun din capul locului,fara a mai trebui sa faceti sondaje cu forumistii,daca cumva vreti sa recurgeti la aceasta forma de consultare in privinta acestui articol din regulament:nu vreu sa intelg articolul 20 din Regulamentul forumului,ca atare voi incerca sa utilizez aceasta functie din BB code!In acest caz,nu aveti de ales decit ori sa-mi schimonositi postarile mele,sau sa-mi eliminati semnatura,banindu-ma pur si simplu!Quote:
Originally Posted by diablo1
In paranteza fie spus,de ce te-ai simtit dator sa raspunzi in locul altora?Esti purtatorul lor de cuvint iar interventia ta sa reprezinta pozitia oficiala a forumului?
Metaforic vorbind,citarea,acel quote din BB code,in acest caz,cind am dat replica fiecarui user din topic,este si o forma de a chema la bara pe interlocutor.Fiecare este raspunzator de ce scrie pentru ca,nu-i asa, judecata simbolica nu se face pausal.Dixit.
Vai,inca odata te contrazic,"nu ai spus ce aveai de spus" pentru ca nu stiu carui user te adresezi si in consecinta te-ai adresat cu adevarat "la nimereala".In fond ultima expresie exprima cu asupra de masura lipsa respectului fata de oricine iti citeste interventia ta.Te adresezi unei instante sau persoane abstracte,sau cine stie,poate e un fel de limbaj cifrat pe care numai cei initiati il inteleg.Se pare ca sint unii chiar pe acest topic.Si pentru ca sa-ti intorc vorbele:si daca spuneai in mai multe rinduri,tot nu aveai ce spune ceva de vreme ce nu precizezi ce vrei sa spui si carui user ii te adresezi!Iti inchipui ca toti avem acea intuitie inascuta sa ghicim ce bolborosete cel din fata ta.Recunosc ca-mi lipseste-tot de la natura-aceasta facultate de comunicare.Da-i o cirja mentala interlocutorului daca vezi ca e neputincios sa te inteleaga.Quote:
Originally Posted by lao
Te voi surprinde,da,imi plac cirnatii,pentru ca au consistenta.Aceasi calitate vreau s-o aflu si pe topic.Numai noi putem,daca sintem in stare,sa si oferim calitatea potrivita fiecarui participant la acest banchet uman si intelectual,cum e in principiu un forum!Quote: