oricum a rupt gura multora
Printable View
oricum a rupt gura multora
Eu am spus asta de mai mult focus o să-i spargă pe toți dar ce nu ințeleg la ei e de ce nu băga TVR si Pro Tv HD ?
FocusSat a preluat canale existente, nu a băgat nimic nou pe satelit. Totul se rezumă la bani
Bravo lor ca baga Eurosporturile HD, cate despre cele romanesti cred ca focus are inca putini abonati ca sa poata face aceasta investitie.
Altii nici macar atat nu pot.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Categoric. Mi-aş dori să poată inchiria un transponder pe care să urce ProTV , Sport RO chiar şi TVR . Toate HD , desigur.
Personal cred că (deocamdată) FocusSat e cel mai atractiv DTH, mai ales că nu sunt direct interesat de fotbal.
Ți-aș da un like dar sunt pe tapatalk ;)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Așa e,alții așteaptă să pice para mălăiață :)
Eu imi doresc doar HBO HD (si surorile lui, tot in HD), Eurosporturile HD, BBC HD si Animal Planet HD. Gunoaiele romanesti sunt neinteresante, nu le urmaresc nici din greseala.
Comunicat FocusSat !
Buna ziua,
Grila FocusSat se va imbunatati cu programele:
France 24 incepand de astazi, in pachetul Familia
si
Eurosport HD 1 & 2 din 08.06.2012 .
Toate cele bune,
Bravo Focus Sat :)
Posibil ca pana la toamna sa avem si HBO HD ! De ce nu si ...poate TVR HD, PRO TV HD, SPORT.RO HD si ce mai avem noi HD...
Nu prea cred ca vor inchiria un tp nou ptr HD.
Spune ca iti doresti Acasa HD. N-o mai da "dupa gard".Quote:
si ce mai avem noi HD...
Incet o sa devina cel mai atractiv DTH pe partea de satelit ... bravo lor .
Da imi doresc Acasa HD ca sa o vad pe Sclava Isaura HD :)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dacă mai ai puţină răbdare e posibil să o vezi pe sclava Isaura in 3D