La receiverele cu linux , firmware + software = imagine ( asa se numeste , imagine Gemini care poate fi E1 sau E2 , imagine Nemesis etc )
Printable View
La receiverele cu linux , firmware + software = imagine ( asa se numeste , imagine Gemini care poate fi E1 sau E2 , imagine Nemesis etc )
@pacala Adica dar ar vrea cei de la Optibox ar putea pune "ïmagine" E1 sau E2 ? Binenteles cu modificarile de rigoare...dar avand in vedere ca platforma e cam aceiasi ca la DM800, s-ar putea?
Pai de ce sa nu se poata ? linux + cccam ruleaza si pe routere .
Banuiesc ca asta a si fost ideea folosirii unui procesor similar DM800 si un flash asa mare .
am regrete dar acum ma uit spre viitor (am pierdut si vreo 300 ron dar asta sa fie peirderea mea cea mare)
astept sa vad ca s-au rezolvat problemele ca pe bune ca voi reveni la el...
Am si eu o intrebare, si sa nu va suparati pe mine. Nu inteleg de ce lumea plange dupa E2, doar ca are interfata mai sofisticata pe net, la sharing ce merge pe E1 merge si pe E2.
M-ai intrebat acum o vreme pe un alt forum ce receptor sa cumperi.Iti mai amintesti?Ti-am zis ca nu merita bagat multi bani intr-un receptor si iata am avut dreptate.Quote:
Originally Posted by cristimate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@cristimate felicitari ca l-ai vandut , eu am avut pierderi putin mai mici 200 ron , dar sunt de aceeasi parere cu tine daca o sa mearga bine intr-o zi revenim la el .
.....si sa va spun o chestie : si un diablocam wi-fi mergea mai bine pe cccam (cu 10 linii scrise) decat crocodilu asta !
....pacat ca era combo !:gathering:
Si eu sunt nelamurit de ce multa lume tot ii da de zor cu enigma cand eu cred ca principala lui problema ar fi acum Cccamul.Pe terestru merge f bine iar daca ar stii sa gestioneze bine liniile cred ca asta ar fi deajuns pentru ce l-am luat eu sa faca (exceptand faza ca nu poate sa faca pe serverul).
cum sa nu-mi amintesc... dar tre sa-mi iau ceva acum; m-am decis spre DM800 ca sa pot vedea si eu cevaQuote:
Originally Posted by doktorofsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e o idee buna?
sa stiti ca TOTUSI chiar daca am renuntat la el voi reveni cand lucruriel se vor reface (acum nici n-am TV LCD si nu merita sa tin 2 receptoare in casa)... oricum in vagauna mea numai satelitu' merge!
:gathering: la un pahar de vorba cu valisat , el fiind singurul care este hotarat sa-l pastreze pe amaratul nostru de alligator...
eu stau in cumpana si sincer nu stiu ce sa fac...si incerc sa iau si partile bune...care sunt de buna seama...destule..dar si minusurile care la randul lor sunt si ele...destule...si tot asa discutand si analizand vedem de fapt ca problema cccam-ului este singura care doare...in rest nimic de reprosat...ba chiar intr-o perioada in care se fabrica numai cutiute inghesuite, alligatorul nostru are un aer retro...este aerisit...fara sa degaje temperaturi de speriat....si cu accesorii bine puse la punct....
spun asta si pentru faptul ca sincer imi place cum arata...
deci in ordinea mea e asa:
1. DIGI
2. Cccam
3. Server Cccam
daca le fac pe astea re-intru si eu in lumea alligatorului, altfel ma gandesc serios la altele, poate chiar koala -> dar de data asta nu ma mai arunc :)
+ beneficiile alligatorului... care nu le au multi. in rest abureli ca ruleaza si avi, ca face ciulama cu fasole chair n-am nevoie...
iar eu sunt client serios, am nevoie de 3 scule din astea pe putin, daca nu chiar 4... asta pt uzul meu "intern"; daca-l pun si pe tata...care-i trebuie inca 1- sau 2 ... uite cum s-au pierdut minim 5 comenzi;
aplicatii/plugin-uri scrise in Pyton portabile direct/usor pe orice masina enigma2Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
( in realitate din snobism :p )
sunet ,,cocoloashe" si frezee tin de sistemul de operare
deci , cocoloase necocoloase eu mi-am comandat un secc hand dm800 ca atat imi tine mana/buzunaru;
sper sa nu ma insel in alegere... o sa vad si eu diferentele si vom face comparatie; daca ma inseala o sa-i dau 600 ron lui crush si voi trece iar la alligator:)
un nou soft...sa speram ca este ceva de capul lui ...la cata reclama fac...sa-l incercam si sa speram ca vom zambi sincer... si ca vom fi bucurosi ...
uite ca se poate....este o schimbare majora...
cccam -ul se poate orienta dupa servere mai bune iar la NDS intradevar este cu totul altceva... si cand spun asta nu exagerez deloc...
singura hiba care pare sa o aiba, totusi, este faptul ca cloneaza la nesfarsit liniile la total count, adica daca un server are 200 linii dupa un anumit timp la total count se ajunge sa ai pe serverul respectiv chiar si peste 3000 de linii...
in rest s-a dovedit inca odata ca criticile au un rol constructiv si nu distructiv cum cred unii... in acest caz probabil ca firma constructoare si-a dat seama ca risca sa piarda un produs care, spun eu, promite in continuare prin ceea ce poate oferi, iar softul sau ce va mai fi trebuie imbunatatit continuu...
pentru prima data am putut urmari coerent si cat de cat normal sky it, de, uk...deci daca s-a putut face atat..se poate si mai mult (adica si mai bun , ca software ma refer)... inca odata s-a dovedit ca coreeni sunt cu bun simt...
felicitari si sa speram ca nu se vor culca pe o ureche...:clap::clap::clap:
cat priveste celelalte imbunatatiri sincer nu m-au interesat... nu inca...
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
aceste mesaje nu sunt de natura comerciala....:clap::clap::clap:
:gathering: