Cum iti inchipui ca de de la TRT vorbesc cu alptekin un inginer tehnic , am si pus digitalizare pe alt forum de la tv . Tu esti un om ca oarecare cu care trebuie sa fac desene , si tablouri , mai ales luat si carat la dx sa vada cu ochii lui cum vine croatie in bucuresti pe direct , turcie pe direct , si sporadic din orice parte .
Cand te iei de un dxer , de la keshan .. care sta sub baneasa la 360km .. ce mai zici ?
Ochii mari , ca de la tine suntem saturi de georgia 1 scoasa pe canale ca 2-3 si uif , rustavi luat pe o droaie de canale din uif si asa mai departe .. Dracu am rugat pe un tont din tomis sa imi filmeze , ca are tul in rasa posibilitati cu aparat si cu antena lunga , si cu asta am zis tot .
Intelege tu daca ai sta in germania ai exploda , acolo dxerii sunt cu zecile , scot si pe dracu ghem zilnic . La aia mai ai tupeu sa zici ca e fals , e truc si alte cacaturi , categoric nu , tu idem cu cativa faci nazul asta ca eu permit , dar uite ca va desenez cum le scoate sa vedeti ca pica tot ce ganditi.