Scuzati, asta era, nu facusem reset.
Multumesc mult.
Printable View
Scuzati, asta era, nu facusem reset.
Multumesc mult.
Pe satelit, postul se numeste Digi 24 , aspect ratio 16:9, rezolutie 720x576. Logo'ul din promo este Digi 24 HD.
Pe DVB-C cei de la RCS au introdus DigiSport HD2 si Viasat Nature , plus 10 canale TEST, pe satelit nexam, nimic ! Trebuie sa ii stresem ca sa introduca si pe satelit Paprika si Viasat Nature...ca devin de rahat.
Nu devin,sunt demult.
Păcat de canalele de sport că sunt bune mai ales că le transmit in HD 2din ele,hai sa recunoastem .
Eu mi-am reziliat contractul cu ei de aproape un an !
pe teava... ca pe satelit nimic HD la Digi...
Nu stiu cat de bine au gandit baietii astia de la RCS planul cu noul DIGI24 HD..... un post tv exclusiv ptr abonatii rcs-rds...... deci audienta e oarecum limitata. Costuri destul de mari cu angajatii acestui post, aparatura.. numai mai vb de statiile locale digi24. Eu zic ca ,,, cu aceste chelutuieli ridicau pe satelit un pachet hd de toata frumusetea...poate chiar pe 2 transponderi..... probabil ca se asteapta ca tot fibra sa fie pe primul loc si tv prin satelit sa cada in jos. DIGI24 e un post bun...dar manageriii ar trebui sa stie ca nu toata romania e abonata la RCS si atati cati sunt abonati...nu toti se uita pe digi24...chiar daca au posibilitatea. Dupa cum am mai spus si inca sustin: MANAGEREALA O SA NE BAGE IN FOAME, de unde si vorba: "3 cu sapa, 10 cu mapa"
Si in occident DTH-urile au canale proprii care sunt difuzate doar in reteaua proprie ... sa fie ei sanatosi si sa lanseze cat mai multe canale HD .
Nu ii intereseaza audienta. Vor doar sa ofere canale proprii abonatilor. Si cum au fibra in toata tara nu e greu sa bage HD. Pe satelit nu nu cred ca se va intampla prea curand. Poate in 5-10 ani sa se miste ceva.Quote:
Originally Posted by sscssc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut! Viasat Nature il ai pe Sirius de la nordici. Astia de la jiji cred ca vor sa-si dea de tot cu tifla-n coaTe.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a disparut si axn crime.
Cica a introdus Paprika TV si Disney Junior pe satelit .....
in locul lui axn crime este Disney Junior, iar axn crime nu mai este pe nici un TP.
Din data de 2012.08.05 canalul ID Investigation Discovery va fi schimbat cu Viasat Nature , pacat pentru ID Discovery , dar binevenit Viasat Nature
sursa : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astea-s tampiti rau,schimba canalele dupa placul lor,eu unul ma uit aproape zilnic pe ID Discovery,si daca nu ma insel sunt singurii care il transnit,pe focus nu este,pe dolce nu stiu exact,stie cineva unde il mai pot gasi?