Motor is DiseqC 1.2 opticum and that happens when oscam block i think.
I go to menu, plugin and then block all no remote control reaction just freezes?
Printable View
Motor is DiseqC 1.2 opticum and that happens when oscam block i think.
I go to menu, plugin and then block all no remote control reaction just freezes?
nothing new about IMAGE ???Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fero
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
This is Beta 3 version of RSP Rnigma2 for Alien !
Hai la teste baieti ! cu incredere ...
hai maestre cu o imagine spark noua in contraofensiva :)
He he ! numa' incet ! cate una odata ! vine si asta curand ...maxim o saptamina !
asteptam cu interes
sa vina o asteptam ...
Playerul de la Alien chiar nu poate deschide fisiere mai mari de 4,3 G? Eu unu n-am reusit.
M-am chinuit cu un mkv de 6,5 GHZ de m-au apucat transpiratiile.Sunt sanse pt un pleyer mai bun?
O sa mearga playerul din e2 cu orice film si cu diacritice corecte la subtitrari.
Dimensiunea filmului e limitata de sistemul de fisiere, pe ce aveai tu filmul ?
Cum pot sa activez cardreaderul internal.
Am o Cartela de la Sky DE si am instalat Oscam dar nu o recunoaste Receptorul cu E2.
Aici se discuta imaginile SPARK.
Pentru e2 avem sectiune separata.
Am incercat cu filme si de 7G merge fără probleme dar trebuie să-l pui separat pe un stick
in NTFS .Nu stiu de ce da de pe HDD nu-l citește.@liviut57
Totusi pe receptor in cititorul intern merge cardul focus?
Mie imi merge putin (nu are un timp anume...a mers si o noapte)si se blocheaza de nu pot sa-i
fac altceva decat restart de la butonul de retea dupa care trebuie sa intru in meniu sa activez
cititorul din nou dupa care iarasi merge o perioada pana se blocheaza din nou.Nu stiu daca e
de la el sau e de la"mine"in sensul ca nu-i setez ceva?
Nu are enigma pe el si are ultima versiune Spark.
Multumesc.
Foloseste pluginul MCas si va merge fara blocaje cardul tau Focus !