[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Cam multi bani de campanie are PDL. In Craiova au 90% din panourile publicitare. Se pare ca sunt multi care "traiesc bine" cu Basescu.
Maine se termina cu ei.
Pe asta ati vazut-o ?
Adevaratul "Mr Geoana" (Dan Andronic) I fuck you! The Best Part :D:D:D
Mai aveţi ? Parcă se terminase campania ... E plin topicul ăsta de copy-paste.
Bine că se votează maine şi se termină tot circul ăsta.
.
Abia astept!...sa vad cum o sa o duc urmatorii 5 ani!!!
Ce caseta are Basescu?
Basescu nu se coboara la nivelul lui Geoana,Patriciu... are sa ii dea caseta personal lui Geoana,luni dupa alegeri.Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seful ANI, Catalin Macovei - amenintat de consilierul lui Geoana
Mi-am amintit de vremurile dinainte de 89:
Merita vazut pana la capat.Stau si ma gandesc din nou cine e mai aproape de comunism?Deja jurnalistii care nu canta bine sunt batuti pe la sectiile de votare.
Sper sa iasa marinelul si in urmatorii ani toate televiziunile sa prezinte doar stiri de acest gen.Am zis eu ca Romania trebuie sa dea cu fundul de pamant.
Vad ca cei care au plecat in alte tari il sustin pe Base,vreau sa stiu daca pe acolo pe unde sunteti voi se dau cadouri cu insemnele unor partide prin scoli si gradinite?Daca acolo s-ar face asa ceva ce s-ar intampla?
De fapt ce mai conteaza,in orice alta tara in urma unui film care arata cum a palmuit un copil,orice politician isi dadea demisia.Aia cu trucajul o cred doar copii de la gradinita la care le da Base caciulite portocalii.
PS:Aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aveti o lista cu ce au furat astia,toti.Nu e valabila doar pentru un partid ci pentru toate,dar in principal pentru cele doua partide gemene nascute din FSN.Acum mergeti si votati dca aveti ce.
Nu il sustinem pe BASE,dimpotriva insa....esti pus intr-o situatie delicata...nu il votezi pe BASE adio consulat/ambasada sa te rezolve daca ai probleme,orcum am pus stampila pe Geoana!
ora 11:00.
Exit-poll CCSB/Antena3
1. Traian Băsescu (PD-L) – 48,5%;
2. Mircea Geoană (PSD+PC) – 51,5%;
Exit-poll INSOMAR/Realitatea TV
1. Traian Băsescu (PD-L) – 47%;
2. Mircea Geoană (PSD+PC) – 53%.
Exit-poll CSOP/Ires/B1 – Vox News
1. Traian Băsescu (PD-L) – 49,5%;
2. Mircea Geoană (PSD+PC) – 50,5%
Ora 9:30
GEOANĂ 52% – BĂSESCU 48% (INSOMAR)
GEOANĂ 51,5% – BĂSESCU 48,5% (CCSB)
o parere mica mica mica,ca pana acum nu am zis nimica si nici nu vreau in continuare;geoana pe paine o sa fie(daca se intelege)mare greseala face poporu roman,pacat
INSOMAR a fost cel mai apropiat de rezultatul final in turul 1 in cazul sondajelor:
dar si la exit poll au fost cei mai aproape.Surprinzator ca sondajul lui Felix nu e cel care il ridica cel mai tare pe Geoana,ci al lui Vantu,dar care totusi a fost cel mai aproape data trecuta asa cum ziceam.Cei de la B1 nu se dezmint.
Laleaua oricare iese o sa plangem ca de tras tragem noi,ei isi scot parleala cu ce au investit acum.
Exit poll-urile de la turul 1:
Realitatea-INSOMAR a fost cel mai aproape [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hotznews si laBe unu aveau marja de eroare 1%,culmea e ca au nimerit-o!I-au pus 1% lui Base si i-au scazut 1% lui Geoana in primul tur [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Felix motanul a fost si mai pe langa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar cred ca ai lui aveau 3% marja de eroare.
Incepe sa miroase iar a deziformare.pesurse.ro dau rezultate de la 11:30 si difera putin cam mult fata de ce era mai sus preluat de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci 11:30 conform antenistului:
CSOP: Geoană 51,5% - Băsescu 48,5%
CCSB: Geoană 53% - Băsescu 47%
INSOMAR: Geoană 53,7% – Băsescu 46,3%
13:30
CSOP: 50,80% – Băsescu 49,2%
CCSB: Geoană 52% - Băsescu 48%
INSOMAR: Geoană 52,3 - Băsescu 47,7
CURS: Geoană 52% - Băsescu 48%
Se va lasa cu scandal din cauza scorului strans.Basescu pare sa revina putin.