@thenimda poate faci un pustiu de bine si-mi dai si mie o linie , momentan n-am gasit ceva bun ! (daca vrei , normal ) in CP (casuta postala )
Printable View
@thenimda poate faci un pustiu de bine si-mi dai si mie o linie , momentan n-am gasit ceva bun ! (daca vrei , normal ) in CP (casuta postala )
Am si eu o intrebare la cei care ma pot ajuta cu un raspuns.
Se poate face Home Sharing prin mufa RJ45 direct sau eventual prin Swich?
Am 2 Crocodili cu cartele DOLCE in ei si as vrea sa pot folosi cele 2 cartele sau una din ele pentru a viziona DOLCE pe alte 2 receptoare. Asta in idea de a renunta la receptorul dublu de la DIGI. Pot lega cate un receptor de fiecare Alligator sau ambele receptoare de un Alligator prin swich. Ma intereseaza daca merge prin RJ45. Daca nu merge o sa incerc si prin mufa seriala. Daca merge as fi interesat cum? Am incercat sa leg momentan pentru probe cei 2 Alligatori folosind doar o cartela dar nu vede cartela in sharing. Deci merge cel care are cartela pe el si celalalt nu.
As vrea sa folosesc pentru cele 2 receptoare suplimentare un Opticum X403 si un Opticum 7100 CXE.
Multumesc anticipat pentru informatiile pe care le voi primi.
PS. Poate cu ocazia asta trec si eu in tabara celor ce fac sharing. Dupa cum stiti din posturile mele anterioare nu ma prea interesa sharingul pana acum.
Procedura de sharing local presupune :
- declararea receptorului cu card drept server
- declararea celorlaltor receptoare drept clienti
- existenta unui protocol de retea comun
- uzual se foloseste protocolul NewCamd
Am testat acest lucru cu doua receptoare Optibox 8750 si a mers !
nu am testat combinatii hibride dar , principial ar trebui sa mearga.
Am incercat si eu cu 2 Alligatoare. La un moment dat s-a deschis dar numai pentru 3-4 secunde. Dupa incercari mai multe iar s-a deschis tot 3-4 secunde. Am incercat si pe mufa seriala si pe mufa de retea. Doar pe mufa de retea s-a deschis. Deocamdata am renuntat si cred ca pun un DM500S pe post de server cu cardul DOLCE in el si folosesc celelalte receptoare pe post de client. Am inteles ca asa merge. Vor fi 2 Alligator si posibil un Opticum x403. Mai fac teste sa vad ce iese pana la urma. Multumesc pentru informatii.
Pe unde putem sa mai sapam ca sa aflam noutati despre Alligator?
afaco,
Tu te chinui cu ceva ce nu merge pe receptor. Sa scris de multe ori ca pe alligator nu merge NDS in sharing si nici pe opticum x403p.
@sorin8m
merge NDS fara probleme, dar cu linie N..
am pus la un amic, Sly UK HD si merge de rupe, nici urma de freeze..
Am inteles si eu ca merge NDS cu linii N. Eu vreau sa pun un DM500S pe post de server local cu cartela DOLCE in el pentru a putea vedea pe inca 2 Alligatori si un Opticum X403 in celelalte camere DOLCE folosind o singura cartela. Am 2 cartele dar nu am 4 si nu prea vreau sa dau inca 6EUR pentru inca 2 asa cum vrea DOLCE.
Ma intereseaza daca merge ce vreau eu si daca pot face asta cu linii N. Daca da cumpar DM500S si dupa aia sa incerc sa invat cum pot face aceste linii N si ce sunt ele. Despre Linux nu am multe cunostiinte. M-am jucat vreo 2 luni cu un IPBOX 9000 si la un moment dat am programat un DM500S la un prieten. Cred ca o sa ma descurc citind pe forumuri si bineinteles cu ajutor din partea voastra. Deci o sa va mai cer amanunte atunci cand nu ma descurc.
PS Daca merge treaba bine o sa fie o posibilitate sa fac serverul nu numai local pentru a putea da linii la schimb la cei interesati care imi pot da si ei ce ma intereseaza pe mine. Mentionez inca odata ca pana acum nu am fost interesat de sharing dar s-ar putea schimba asta in viitorul apropiat. Multumesc anticipat pentru ajutorul de care voi avea nevoie de la voi.
Merge pachetul dolce hd pe alliigator ???
Astept raspuns !:cool2:
Imi raspunde si mie cineva ?
MERGE HD-UL DE PE 39 E DE LA DULCE ?:cheers:
Trebuie sa mearga, are acelasi sistem de codare ca si celelalte canale : NDS.
Astept raspuns de la cineva care are alligator !
Vreau o confirmare sau infirmare !
MERCI !:cool2:
Merge cu card si boxkey !
P.S. scuze ... am citit pe sarite ! Dolce HD nu !
Salut,
Am si eu o intrebare si vreau un raspuns ca pt un incepator, nu doar un da sau nu.
Momentan sunt abonat la digitv de 5 ani si ceva, am inteles ca nu merge digi tv decat daca se fac nu stiu ce modificari copieri etc pt ca sa mearga cu cardul digi care este imperecheat cu hundayul 1660 sau ce nr are. (aici daca cineva m-ar putea sa ajute sa facem modificarile respective, as fii cel mai happy)
Acum intrebarea este, daca ma abonez la FocusSat si pun cardul in phantera, o sa mearga din prima sau la fel ca la digitv ar trebui sa se faca diverse modificari?
Daca merge cu focussat fara nicio modificare, acum as trece la ei.
Apropo eu am citit tot ce ati scris aici, dar tot nu am inteles la ce ii foloseste accesul la internet..... vorbiti cu prescurtari, codificat. Nu va ganditi la cei care sunt incepatori si care nu inteleg nimic :p Poate ma luminati si voi acum :)
Va rog sa dati raspunsuri precise, nu doar un simplu da sau u, eventual in pm.
Multam
Cardul de la FOCUS merge foarte bine in Alligator. Testat de mine. Nu trebuie facute modificari sau setari suplimentare. Pur si simplu se introduce cardul in receptor si functioneaza corect. Logic este sa mearga si in Panthera care este la fel cu Alligator fara DVB-T (terestru).
Internetul foloseste in principal pentru sharring de cartele.
Ce versiune de soft ai pe alligator de iti merge cartela FOCUSSAT ?
Am probat cu ceva timp in urma. Nu mai stiu ce versiune era atunci. Cred ca pe la inceputul anului. Nu am mai verificat dupa schimbarile facute dupa ce au fost luati de UPC. Dar o sa probez peste 2-3 zile ca trebuie sa vina echipamentul FOCUS la un prieten.
Cred ca am vorbit putin aiurea. Am probat acum cardul FOCUS pe Alligator cu mai multe softuri incepand cu primele aparute si pana la ultimul. Nu a functionat pe nici unul cardul FOCUS. In concluzie cred ca am confundat cu alt receiver. Posibil sa fi confundat cu Optibox 7750 HD. Scuzati daca v-am dat informatii false. O sa fiu mai atent pe viitor.
Card FOCUS am mai probat o singura data pana azi. In rest am probat de N ori cardul DOLCE si TVR.
Cum mai sta aligatorul cu frizurile pe NDS dc/sky uk/sky it , se poate urmari decent un program , un film ?
S-a mai rezolvat ceva cu ultimul soft ?
Merci !
Un nou soft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la locul stiut.
Changelog:
Updated B*S Via2.6! Added Microbox support! Sky Italia card update improved, Cardhandling bug fixed, Timer Bug Fixed, Server input bug fixed.
Oricum suportul pt. el este foarte redus, si asa cum ma asteptam ultimul produs adaugat(Koala) are parte de mult mai multa atentie.