Pe DVB-C au introdus TV Paprika, poate au de gand sa il introduca si pe satelit.
Printable View
Pe DVB-C au introdus TV Paprika, poate au de gand sa il introduca si pe satelit.
Cum adica puterea satelitului ?Quote:
Originally Posted by startrek1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe acelasi satelit, dar alt provider am semnal, adica UPC, la Digi nu am.
Aia cum pot ?
Nu e pe acelasi satelit...pe aceiasi pozitie orbitala sant de fapt 3 satelitii - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
DigiTv are cam toate Tp-urile pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si doar unu singur pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iar UPC are pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si Thor 6.
Intel 10-02 are acoperirea mai buna in [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] fata de Thor care are [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (Romania) - de aia pt Focus/UPC e de ajuns o antena de 60cm fata de Digi unde ai nevoie de 80cm
Iar Intelsat a fost lansat in 16 June 2004 fata de Thor 5 - 11 February 2008 si Thor 6 - 29 October 2009
Corect, asta nu stiam... mersi de info. am mai invatat ceva.
Acum ma uitam pe 10tv si tot nu vad Digi24...Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot 10tv este...
Sa te uiti pana pe 1Martie pe 10 TV...:)
Da' si cand o sa apara!!!!!!!
Ai noroc si nu mai astepti pana maine, au inceput deja sa faca Promo in locul la 10Tv !Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si zic ca e ceva cu HD,dar nu ma prind ce.:D
Pe CATV au intrat cele doua variante SD si HD ale canalului DIGI24 HD, tot de astazi avem si Disney Junior, oare a intrat si pe satelit?
In loc de 10tv, pe CATV scrie ca e Digi24 HD
Digi24 SD nu am gasit inca.
Si ce ai vrea sa scrie la sigla DIGI24 SD ... hai ca esti tare..sa nu mai spui la nimeni ca esti pe un forum despre sateliti !
Stimabile, cred ca e o neintelegere...
Mai exact, tu nu ai inteles ce am scris eu.
Colegul nostru de mai sus spunea ca au intrat in CATV 2 programe, Digi24 HD si cel in varianta standard, adica SD, pe car enu l-am gasit inca...
Daca il gasesti tu, te rog sa imi spui pe ce frecventa...
Ai facut o scanare automata ? Sunt ambele posturi !
Pentru evitarea problemelor in a gasi anumite programe tv se da o resetare si o sa aveti toate programele scanate corect .