ce o sa va povestesc e real
am un nepotel !!!!!!!......si se inpaca cam greu cu aritmetica ????......ginditi si voi tineri de azi cam greu sai intelegi......:(m-am pomenit cu profesorul mate zicindumi asta ......auzi tovarasul i pacat de nepotelul dmv.. are materia cenusie ....si am rugamintea dumnv-tra sa va ocupati mai mult timp de persoana xxxx adica nepotelul ...zis si facut ajuns acasa avea doua intrebari rezolvat....##### teorema lui pitagora###...si ...legea lui ohm....:( seara lam pus sami explice teorema care suna ca-m asa .:(..in-trun triunghi dreptunghic..suma patratelor catetelor este egal cu patratul ipotenuzei:(ok zic bravo mai..si legea lu ohm la care nepotelul :clap:auzi unchiule asta mia dato si profesorul mate :clap:si cind ma pus sai zic legea lui ohm am luat nota 9...dar ia fi atent cum suna ......legea lui oh,m.:clap:....daca esti om cu mine sint om cu tine:clap:si uite asa am primit nota:clap:asa ca m-am lasat pagubasi si zic ...mai nepoate ai grije ...cind ti-o fata mintea sami dai si mie un pui ca la asa ceva nu mam gindit:clap: