pt share local am folosit varianta radio si nu ceea prin cablu.am testat o cartela conax si am reusit la un master si 2 slave care mergeau ok.o sa mai pun un receptor ca sa vad daca merg si pe 4.pt receptie am folosit un lnb cu 4 iesiri
Printable View
pt share local am folosit varianta radio si nu ceea prin cablu.am testat o cartela conax si am reusit la un master si 2 slave care mergeau ok.o sa mai pun un receptor ca sa vad daca merg si pe 4.pt receptie am folosit un lnb cu 4 iesiri
Da, merge combinatia de taste.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un 791Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce am observat in ultima versiune ca functia ZOOM nu functioneaza cum trebuie, ii dai ca vrei zoom pe o anumita parte si iti merge doar in stanga jos,indiferent de locatia selectata, si ca uneori trebuie sa dau subtitle ca sa imi ia subtitrarea,desii canalul are setata subtitrarea.
La fel am si eu, zoom doar stanga jos :oops:Quote:
Originally Posted by vulcaneanu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
zoom -ul nu mai merge de la versiunea...3.01 bineQuote:
Originally Posted by vulcaneanu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe 3.01 e ultima versiune unde e bun zoom-ul
PS : e vorba de stanga sus nu jos
:lol:
Am echo de 1 an si ceva si functia zoom nu am folosito niciodata... parerea mea este ca este o functie care incarca softul degeaba....
De acord! Zoom-ul e un moft! Am si pe televizor si nu l-am folosit niciodata... Din pacate la soft-urile noi a disparut functia blind scan(cel putin la Echo790, nu stiu daca si la 791!?), parerea mea ca asta chiar era utila...Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
este inca la oldmenu pt 791 v 3.11Quote:
Originally Posted by genugeo85 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
newmenu nu o folosesc deci nu stiu ce sa spun
Este si la newmenu(v 3.11).Quote:
La V 3.11 lipseste cu desavarsire,era utila poate revine la s viitoare:)
??? nu lipseste?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cel putin la ce am eu de pe crosat sau satweb nu mai stiu de unde am luat varianta
Mai jos cineva pomenea despre functia "blind scan". pot confirma ca aceasta inca mai este pe 771. Poate explica cineva ce face acea functie?
Cu aceasta functie "blind scan" receptorul iti ia la scanat toate tp active pe care le gaseste pe satelit indiferent daca acestea sunt tp active cu programe sau feduri.Quote:
Originally Posted by iugh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca o completare : feed-urile sunt transmisii de pe teren ale televiziunilor ,care sunt temporare...deci nu permanente
eu ma uit pe amos la unele de la realitatea tv
si uneori ma amuz de cate vad si aud
Daca poti pune si tu cateva frecvente de feeduri...testate...pls
Nu stiu daca s-a mai spus chestia asta, e oricum o informatie utila - multa lume se plange ca 791 in stand-by nu intrerupe curentul catre lnb. Eu am un eco 791 si un pozitioner strong str v-50 si cand vreau sa opresc curentul catre lnb, apas de 2 ori pe butonul TV/SAT care e pozitionat sus stanga pe telecomanda si se inchide pozitionerul si curentul catre LNB. Mentionez ca merge cu orice versiune de soft (cel putin eu nu am avut probleme). Sper ca am fost de ajutor.
Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o sa iti dau
dar cred ca sunt si in listele pe care le-am pus pe la satweb
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt pozitia 11 -13 pe amos in aceasta lista daca imi aduc bine aminte ,dar mai au astia de la realitatea cred si altele dar numai pe astea le stiu
11543 H 3333
11547 H 3400
11182 H 3333
poate daca altii mai stiu frecvente ale feedurilor romanesti ar putea sa ne spuna si noua
inaintea stirilor au semnal de obicei ,dar si cand sunt evenimente importante
c-am ce programe moca se prind pe Amos ? sa stiu ma chinui azi sa -l gasesc sau sa raman tot pe hotbird,. pe hotbird am gasit niste canale care au AU dar sincer sunt neinteresante.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] inafara de cele FTA care sunt trecute cu galben mai este pachetul Mediatech (Telespazio) unde ai Minimax in romana si programele ucrainiene in biss:TRK,Megasportsi 1+1.
pai sunt unele romanesti free Senso ,B1 ,Neptun TV,Trinitas Tv ,Tv Romania de maine ,Good LifeQuote:
Din ce mai e pe acolo codate ,dar se vad: Megasport si inca cateva de pe la rusi sau ucrainieni si de pe la unguri ...desene animate(minimax si in romaneste) + si muzica si de la 12 noaptea..parca e unul pt adulti