-
Nu poti interveni cat timp nu se incalca regulamentul,iar eu de exemplu nu puteam sa il contrazic pe unul care are acel receptor atat timp cat eu nu il am.Cand au sarit calul s-a intervenit.
Punem pariu ca daca ii sterg la ala postul sar in sus cel putin trei si vorbesc despre cenzura?Data viitoare cand mai sare calul ne luam la revedere de la el oricum,doar ca sunt convins ca iar se spune ca avem ceva cu ei (sunt cativa adunati),ca avem interese,bla,bla,bla.El poate arunca o prostie pe forum pentru care nu raspunde,dar lui nu ii poate zice nimeni nimic ca e "cenzura".Si mai sunt 2-3,care ai vazut ca ne faceau ca la usa cortului apoi s-au luat de mana sa ne injure in alta parte.Bine,nu te speria ca cei care nu si-au luat ban continua pe aici si ceilalti se cloneaza si ii sustin la scandal,apoi zbiara ca e "cenzura".
Eu zic ca Mihai le-a demonstrat ca are coloana,cu toate ca era moderator nu le-a sters nimic,am intervenit ceilalti cand s-a ajuns prea departe.Degeaba,ei tot se dau loviti,prigoniti si atacati.Eu unul cu asemenea persoane nu am ce sa mai discut,aplic regulametul ca robotul fara sa mai am vre-o strangere de inima.Stii ca fiecare are momente mai nasoale in viata sau pur si simplu se supara pe altineva,dar sunt unii care altceva nu fac decat sa caute si sa genereze scandal.Cu astia nu ai de ce sa iti pierzi timpul,de obicei nu aduc nimic in sectiunile tehnice de pe forum.
Ca mi-am adus aminte,ma duc sa mai banez o clona,sta respectivul de doua zile inscris,probabil asteapta iar dupa scandal.Eu zic sa il faca pe forumul lui unde e "libertate" si el a banat din plin pe motiv ca sunt unii de pe aici.Tare si cu "libertatea" asta.Nu ca ma afecteaza cumva,doar ca fapt divers.Eu il banez pentru ca e la a zecea clona si cu toate a facut scandal sau le dadea thanks celor care faceau scandal,nu pentru ca e inscris pe alt forum,altfel nu am nimic cu el.Am zis ca o sa lucrez ca robotul,nici la a zecea lui clona nu m-am plictisit.:clap:
-
Ma amestesc si eu cu un mesaj mai mult pentru colegii moderatori. Exista doua reguli: 16 si 25
Eu nu am vazut nici o proba clara desi s-au cerut.
Si cu asta consider ca am pus punct acestei discutii.
-
Un Thread in care sa spunem fiecare de unde santem.
nu de alta dar asa poate ne gasim mai repede unii pe alii.
La mine in giurgiu ma indoiesc ca sant doar 2 (cel putin eu atatia cunosc) care au ca hobby receptia tv satelit.
Posibil?
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
V-am recomadat si la vreme aceea, va recomand si acum acelasi lucru: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E in folosul tuturor daca va completati toate campurile de la profil!
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Iar ca sa va cautati dupa un anumit criteriu, aveti in interfata vBulletin-ului optiunea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (o gasiti in partea dreapta la Community - Members List).
Tot ce trebuie sa faceti e sa completati minim un camp/criteriu de cautare din acea lista. Usor, asai?
-
Ce "miniforum" am ajuns..... :D
-
Tare!
ca o sugestie: de ce nu puneți buton de "report"? mai apar uneori comentarii rasiste, injuraturi, posturi scrise intr-o romana de neinteles, offtopic-uri.
ca o nota personala, pe mine ma deranjeaza cel mai mult faptul ca unii useri folosesc k-uri si sh-uri, tz-uri, "km".... de pus cratima unde trebuie, nici nu se pune problema, asta e cu totul alta problema. imi pare bine totusi ca nu se mai foloseste apostrof in locul cratimei.
-
Banuiesc ca vrei sa imi dai de lucru,de parca injuraturile pentru o anumita regula nu imi ajung.:clap:
Asta e noua generatie,e cuuul sa scrii asa.In rest sa se impuna o scriere gramaticala perfecta pe un forum de genul asta .... e imposibil si fara importanta.Importanta e informatia,daca e inteligibila e bine venita.Daca nu se intelege chiar nimic atunci e spam.:)
-
@badeaghio, au mai fost intitiative de acest gen,dar s-a renntat. Nu ai ce face.
Daca asa vor unii sa scrie, sau le este mai comod, sau nu stiu altfel.
E bine ca scriu si ca pe fiecare intereseaza domeniu respectiv.
Trebuie sa acceptam si asa, ca altfel, dupa cum zicea zmerua, au altii de lucru.
:drinks:
-
De ceva timp, de cate ori primesc un PM pe forum nu imi mai vine mesaj si pe e-mail, desi am bifata optiunea respectiva ca si pana acum, se intampla numai la mine ? Se poate verifica ?
Multumesc.:)
-
Mai muti useri au semnalat faptul ca nu se mai pot loga sau ca anumite functii ale forumului nu mai functioneaza. Problema este independenta de noi, dar in scurt timp va fi rezolvata. Posibil ca forumul sa nu functioneze o zi, asa ca nu va alarmati! :)
Multumim de intelegere!
Echipa unui "miniforum"!
-
..deocamdata la mine forumul s-a comportat impecabil.
Poate tine de reteaua din care vine userul ???? :comp:
-
Nu stiu dar si la mine face aceeasi chestie, dar mam obisnuit deja :)
PS. daca credeti ca e de la provider, eu am net de la UPC Timisoara
-
Ar trebui ca cei care intampina greutati la intrarea pe forum sa ne spuna din ce retea intampina probleme ca sa aiba habar toata lumea.
Eu cu internet de la rtc si mozilla, n-am intampinat niciodata probleme.
-
Nu e de la provider.De pe UPC nu am probleme.