gresit. factura pe luna lui decembrie a venit mai putin, adica minus packetul cinestar. deci nu i-au banii la lume. pana acum sunt corecti.
Printable View
gresit. factura pe luna lui decembrie a venit mai putin, adica minus packetul cinestar. deci nu i-au banii la lume. pana acum sunt corecti.
Cred ca asta a fost un motiv sa scape de antena2 :) ca nu prea sunt in relatii bune cu antenele.
Antena2 pare sa fie un canal destul de cautat.
Mai tampiti ca astia de la GIGI nu am vazut!
Sa introduca alt canal in loc la Kanal D ca este FTA.
Sa te uiti online pe seite la ei !Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
12226 V 27500 FEC 5/6 au aparut cateva canale romanesti codate in cripto ProvID: d00
La provider apare RCS ! Are cineva idee, e vorba de un provider nou, sau digi tv i-si schimba sistemul de criptare, desi nu cred ca cineva ar schimba ocriptare N3 in favoarea uneia cripto.
Are cineva informatii despre ce se intampla pe acest TP ??
Conform [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] frecventa este veche. Ce canale romanesti intra ca nu sunt acasa sa scanez.
Pe aceasta frecventa la mine apar canale din pachetul MTV Networks Europe codate caid 0653,0b02,0d00,0d02,0d97,1815
Nici vorba......... uite asta apare................
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:) frecventa este impartita intre UPC si Focus Sat - MTV-urile si VH1 Classic sant si la Focus iar restu de programe la UPC - VIVA , Nickelodeon, Comedy Central Hungary
Sorry !
Se pare ca e un bug in GP 4.7. doar cand trec peste un anumit canal apare anomalia. In momentul in care trec peste canalele cu pricina venind dinspre un canal cu semnal de pe oricare alt provider, apare totul normal.
Ciudat, n-am mai sesizat asemenea erori in imagini pana acum.
...sper sa nu fie primele semne ale unei erori hardware !:drinks:
De astazi se poat urmari pe Digi Tv Satelit cele doua programe: ActionStar si Comedy Star.. se lucreaza probabil si la reintroducerea Cinestar
-------------------------------------------
Mmmmm...da FUSE SI SE DUSE
Oare se pregateste Digi TV de introducerea unor noi programe , de HD, sau o sa renunte la un transponder (12536, care la ora actuala are doar "service" pe el ) ?
Daca renunta la feed-urile de pe frecventele apropiate si il pun la SR 27500 ar fi un TP "plin".Sigur il tin pentru urmatoarea miscare,doar ca ar mai avea nevoie de unul.Sa speram ca vor investi si in sat,nu doar pe partea de cablu.
Cei de la CNA au aprobat ieri schimbarea 10TV in DIGI24, acum in loc de 10TV avem "test", posibil ca in curand(chiar astazi) sa inceapa promovarea DIGI24. Am vazut ca cei de la DIGI24 au echipa la Parlament, sigla de la microfon este Ok, cred ca acelasi format o sa fie si la TV.
Studioul are echipamente HD, ramane de vazut daca si productia care va fi din teren are acelasi format HD !
Mai multe: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar CNA asta nu poate sa aprobe un semnal mai puternic la Digi ?
La mine merge UPC multumitor si mult mai mic este Digi la semnal ...
Nu are cum... si puterea semnalului este puterea satelitului - el nu mai poate fi marit si nici nu poate obliga CNA sa ceara asa ceva ...
Digi cel mult este obligat sa asigure echipament ca sa poti receptiona in conditii optime posturile tv in Romania
ps. in ce locatie esti si cat este antena de mare?