Ce fregventa?
Printable View
Ce fregventa?
Cine zice ca a intrat, pe la 12 am facut scanare si nu era...
Nu vă mai faceţi speranţe deşarte, deocamdată e vorba numai de UPC Cablu.
Deci l-au bagat pe cablu ?
Pe cablu este de ieri, dar pe satelit deciziile nu le iau cei de la FocusSat, aia barosani de la UPC !
Eu credeam ca UPC = Focussat adică merg mană in mană,se pare ca e o mică diferența UPC se ocupa doar de cablu iar Focussat de satelit scuzați-mă sunt client nou Focussat,cica omu' cit trăiește invață ...
Upc are un pachet mai mare de programe pe satelit in general pt ungaria. Focus e reprezentantu lor in romania. Deci ei upc decide ce vedem noi pe satelit facand share la programele 0b00 catre 0b02. Cred ca peocedeu se numeste simulynk sau ceva de genu asta
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Deciziile privind grila de programe o iau cei de la UPC, posibil ca in viitor brandul FocusSat sa dispara total si sa fie transformat in UPC Romania ! Procedeul se numeste simulcrypt(un canal/transponder), este impartit de catre mai multi provaideri care au codari diferite sau CAID diferit, in general acest procedeu reduce costurile pentru pe care le suporta provaideri catre operatorul care detine satelitul, posibil si catre canalele respective.
Citat de pe facebuci :
UPC Romania Johannes Erich Storch: Buna seara! Pana la sfarsitul anului, in pachetul HD al Focus Sat va intra Animal Planet HD, dar precizam ca trebuie sa aveti receptor HD pentru a putea viziona acest pachet. Multumimi!
Deci, pana la sfarsitul anului avem Animalul HD la FocusSat !
Pana la sfarsitul lui 2012?
Sent from my GT-I9300
Da, pana la sfarsitul lui 2012 , acum ca o sa intarzie si o sa fie inceputul lui 2013 Ianuarie cred ca nu e o tragedie...
mai este o luna pana se termina anu, mai este timp sa-l bage
...si sa aveti neaparat receptoare HD !!!
Conform [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu data de 17 Decembrie este anuntata intrarea in pachetul UPC si FocusSat a canalului Animal Planet HD, si cine stie poate si alte canale.
Ce se intampla cu canalele Media Pro de la focus ca nu merg,doar acasa merge.
probleme tehnice
la ceilanti operatori merg sau e doar la focus?
La RCS merge
Poate se pregatesc sa le urce in HD
La mine merg !
Problema era azi dimineata.