nici eu nu mai am semnal
Printable View
nici eu nu mai am semnal
Parca au semnal mai bun aici, vechiul transponder era printre primele care cadea la vreme rea.
Mi-am pus ochelari de cal si nu am gasit DigiFilm sau OradeaTv in lista de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lipseste iar femeia de servici?
PS: Scuze,Tv Oradea a sucombat (cu toate ca pe lyngsat si flysat e inca "prezent") iar despre celalalt program multumim doamnei cu matura si ne tinem gura.:)
Digi cred a renuntat la pachetul Cinestar, oare o sa ne dea bani inapoi pe abonamentul platit in avans ?
O sa dea bonuri de masa.
action star ,cinestar, comedi star.....cica!!!??? service 13-1,13-2,13-3....dar imi place ca am ecranul tv colorat,si un biziit continuu,exact cum asi apasa claxonul de la o masina auto:haha1:
cand unii introduc canale noi altii le scot ca fiind pre multe si greu de butonat
Nu e vina digi ptr aceste canale. Problema e in alta parte.
daca nu este vina lui digi pt cinestaruri , pe dolce de ce merg?
Poate au marit pretul si astia n-au fost de acord. O fi sunat cineva la ei sa afle care e situatia?
Deci raspunsul de la robot este ca de la 1 Decembrie posturile mentionate nu mai emit, am luat legatura cu operatoarea de call center si pentru cei care au platit in avans sa sune la RCS sa faca o sesizare , iar abonamentul platit in avans se va recupera prin stornarea si scaderea abonamentului RCS in luna urmatoare.
Mai intreaba-te inca o data si o sa gasesti raspunsul.Quote:
Originally Posted by stanescu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vad ca si Antena 2 a "zburat" din grila de ieri fiind inlocuit cu Romania TV ( fost RTV) care oricum era FTA pe THOR. Deja devin jenanti astia de la Digi cu ziua si canalul out :(.
Probabil se pregatesc de HD-uri :cool2:
da se pregatesc bine de tot,introduci un program fta pe care culmea mai iei si bani de la abonati
acuma intrebarea mea prosteasca e urmatoarea......la ce sa ma uit,la RTV FTA sau la RTV pe DIGI TV ca deh tot platesti ptr el