Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
am si eu o nelamurire
intre 771 si 791 singura dif e de card reader?
deci daca eu n-am oricum de gand sa folosesc cartele, atunci e ok si 771?
si softul e identic ca cel de pe 791?
updatarea se poate face in 771 prin usb, nu?
multumesc
dap. apare cu softul 791 pe 771 si "smartcard info", iar daca vrei sa intri acolo se blocheaza echo 771! si opresti curentul sa revina. :drinks:
Quote:
dap. apare cu softul 791 pe 771 si "smartcard info", iar daca vrei sa intri acolo se blocheaza echo 771! si opresti curentul sa revina. :drinks:
pt restartare cred ca poti sa tii apasat pe tasta Exit de pe telecomanda mai mult timp si se restarteaza ( 5 sec)
Quote:
pt restartare cred ca poti sa tii apasat pe tasta Exit de pe telecomanda mai mult timp si se restarteaza ( 5 sec)
asa este, merge, ai perfecta dreptate! :)
stie cineva sarbeste?
@Sorine ne poti ajuta? poti veni cu niste lamuriri? traduceri de pe exyusat.com ?
ce e cu softul asta : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
" IRIS9800_FTA_USB_upfile_2007_1_.11.30_with_patch__rom.rar "
apare postat de iveco dar nu inteleg ce scrie
IRIS9800_FTA_USB_upfile_2007_1_.11.30_with_patch__rom.rar ( 1004.7K )
IRIS9800M_upfile_2007_11_1_.30_rom.rar ( 769.16K )
IRIS_9800_FTA_upfile_2007_1_.11.29_D__rom.rar ( 731.08K )
merge pe echo 791 ? cu ce CNX tool ? sau cu ce CHedit ?
am incercat sa il pun pe 791 si prin stick si prin cablul ...dar nu vrea sa comunice cu receptorul
de ce e postat la sectiune echolite ?
se spune ca face AU la D+ la toate programele , este vorba de Seca 3 ?
te rog daca ai timp da niste vesti despre ce se spune pe acolo ,te rugam
Quote:
stie cineva sarbeste?
@Sorine ne poti ajuta? poti veni cu niste lamuriri? traduceri de pe exyusat.com ?
ce e cu softul asta :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
" IRIS9800_FTA_USB_upfile_2007_1_.11.30_with_patch__rom.rar "
apare postat de iveco dar nu inteleg ce scrie
IRIS9800_FTA_USB_upfile_2007_1_.11.30_with_patch__rom.rar ( 1004.7K )
IRIS9800M_upfile_2007_11_1_.30_rom.rar ( 769.16K )
IRIS_9800_FTA_upfile_2007_1_.11.29_D__rom.rar ( 731.08K )
merge pe echo 791 ? cu ce CNX tool ? sau cu ce CHedit ?
am incercat sa il pun pe 791 si prin stick si prin cablul ...dar nu vrea sa comunice cu receptorul
de ce e postat la sectiune echolite ?
se spune ca face AU la D+ la toate programele , este vorba de Seca 3 ?
te rog daca ai timp da niste vesti despre ce se spune pe acolo ,te rugam
este un alt receptor in carcasa lui eco?
vad ca procesoarele sunt identice
pai asa mai sunt si metabox 6 ===>varianta ruseasca a lui echolite/echosmart sau Mvidea 4000 varianta americana a lui echolite/echosmart
dar eu am intrebat pt ca am vazut ca se discuta destul de multe pe la sarbi despre Iris 9800 si chiar a pus @Iveco niste softuri pt el dar ce am incercat ...nu se potriveste pe 791
si ma gandeam ca @sorin poate vb cu Iveco si ne lamureste
Se vorbeste asa de mult ffindca se spune ca deschide D+ in Seca 3 !
Nu are nici o legatura cu Echo ! Sau ma rog nu inca .... . A fost mult zgomot pe forumuri in legatura cu spargerea S3 !Dar deocamdata nu se confirma inca nimic !
Quote:
Nu are nici o legatura cu Echo ! Sau ma rog nu inca .... . A fost mult zgomot pe forumuri in legatura cu spargerea S3 !Dar deocamdata nu se confirma inca nimic !
pai da dar vezi ca cel putin carcasa e identica cu cea unui echolite
deci....poate si ce e inauntru e aproape la fel cu ce e in echo
vezi link-ul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
daca stii ceva sarba ne zici si noua ce scrie pe aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce te face sa crezi ca stiu sarba ! La ceea ce m-am referit in topicul meu - am facut o referire generala a forumurilor care au fost foarte agitate dupa lansarea acestui nou receptor urmate de stirea ca patch-ul a spart D+ in S3 .
Nu am spus asta in mod critic , ci doar o constatare a ceea ce am citit pe forumuri in ultimele zile ..... . Prea multe zvonuri si prea putine confirmari veridice !
P.S. Posibil de asemanare cu Echo , dar procesorul este cu totul altul daca nu ma insel sau au acelasi procesor ?!
se poate extrage o keye biss ( pt 5 kanalas) dintr-un softcam precum acesta:
De aici lumina pt.jiji [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si apoi bagat in echocam.ghiu-la....
daca da cum?
Quote:
se poate extrage o keye biss ( pt 5 kanalas) dintr-un softcam precum acesta:
si apoi bagat in echocam.ghiu-la....
daca da cum?
pune altundeva softcamul ca nu apare la adresa data de tine (apare "File not found " )
ca sa ne dam si noi cu parerea
Quote:
pune altundeva softcamul ca nu apare la adresa data de tine (apare "File not found " )
ca sa ne dam si noi cu parerea
da -mi o adresa de mail prin pm. adresa de download era data de un user intr-un post anterior, dar vad ca nu mai este valabila.oricum am downloadat softcamul dar habar n-am sa-l repun poate ne ajuta userul apollo
Quote:
da -mi o adresa de mail prin pm. adresa de download era data de un user intr-un post anterior, dar vad ca nu mai este valabila.oricum am downloadat softcamul dar habar n-am sa-l repun poate ne ajuta userul apollo
fa si tu un cont aici si poti sa pui fisiere chiar mai mari pana la 60 Mb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau...
o adresa de mail e si cea care e vizibila [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
succes
Mai oameni buni... problema caderii semnalului pe polarizarea orizontala a TP de la digi... cine o mai are? Pe mine ma dispera.... sincer! Sa fie din cauza keylor "ascunse" sau din cine stie ce bug? Sau are receptorul meu ceva?