-
@
Asa cum era de asteptat...coreenilor le place sa fie alambicati...tocmai faza cu partea "nevazuta" trebuia la sharing....in rest nimic deosebit...poate afara de faptul ca imi pare mie , culmea, aligatorul este mai vioi in gestionarea liniilor....
repet ... poate ma insel..
La acest gen de noutati tip "soft nou" nu se mai merita sa scrii nimic pe forum...facem de pomana trafic pentru "evenimente" lipsite de orice importanta pentru noi, cei care am sperat ca va fi un produs fiabil gen dm...adica in primul rand telnet si posibilitatea de al controla prin calculator...
Rezolvarea problemelor tip sunet sau pierderi de imagine, fie ele si de scurta durata, erau sarcina producatorului .... in rest sa auzim numai de bine...
:gathering:
-
@cristimate
Pai pe Digi Film o sa tot vezi mesajul ala!!!
-
jiji
pai pana o renunta megaoperatorul la n2 mai avem si noi ce vedea, dupa om vedea, poate poate o sa devina si scula mea server sa pot schimba ceva cu cineva nu doar sa se indure de mine cativa forumisti sa-mi dea niste linii; si poate va si sti sa miste intre ele...
-
Am pus si eu de vreo 2 ore ultimul soft (016.67) si vad ca merge bine pana acum. Testat pe Terestru si pe Dolce mai mult. Penultimul 016.60 mi-a dat mesajul care aparea la Dolce (blocare - afisare canal codat - deblocare de la sine) chiar si pe terestru. Desi acolo nu este codat in nici un fel semnalul. Ramane sa vedem in continuare ce zice 016.67 care pana acum nu s-a blocat si nu a dat alte rateuri. Dar este destul timp si pentru asemenea manifestari.
-
Ca tot l-am vorbit de bine si-a dat in petec. Acum fiind pe TVR HD Terestru s-a blocat sunetul si si-a revenit singur dar cam greu. Dupa circa 1min. Alte fente nu a facut pana acum. Testam in continuare. Transmisie SANREMO 2010 in direct. Imagine cam proasta desi se vrea HD.
-
La mine s-a blocat pe Dolce. A trebuit sa-i dau reset din spate. Si tot pe dolce, pe Pro Cinema se chinuie rau de tot sa afiseze imaginea. Trecerea de la publicitate la film sau invers se lasa cu pauza mare intre ele. Tot pe dolce, mesajul cu scrable apare parca mult mai des. Sunetul dispare, dar apare din nou. Am mai observat fluctuatii de volum la sunet. Cam astea sunt observatiile mele dupa ultimul sw instalat azi dimineata.
-
Am dat si eu din nou pe DOLCE. Pe Pro Cinema merge foarte bine. S-a comportat normal la trecerea de la film la reclama si invers. Stau acum pe tvr2 la hochei si tocmai s-a blocat. A aparut celebrul mesaj dupa care si-a revenit. Vedem in continuare ce se mai intampla in timpul meciului Norvegia-Elvetia.
-
jiji in share si emu
am o intrebare de 1000 puncte: ma uit la jiji si il loc sa faca ia key-a din EMU si sa lucreze cu ea el ia din share (CCCam); cum se poate face asta?
acum tre sa observ ca sta bine in share ca nu prea mi-am dat seama ca statea in share...
-
In timpul meciului (repriza 3) s-a blocat de 3 ori deci se pare ca face mai des ca inainte dar si-a revenit deasemenea mai repede fara sa fie nevoie de faza cu ch+ ch-. Dupa meci s-a potolit si nu a mai facut probleme. Deci testam in continuare.
-
@cristimate
Si eu am aceeasi problema, am cartela dolce in el, si in loc sa se foloseasca de ea, face decodarea prin share. Cineva acum cateva zile zicea ca e chestie de prioritate....
-
prioritate
am setat prioritatea 2 si degeaba; tre sa ne zica cineva mai bun la cat sa o setam...
-
prioritate(de aligator)
Puteti voi sa setati si prioritatea 5 ca tot liniile vor fi folosite,ca sa vedeti cu key opriti serverul, asta este solutia ,cand plecati de pe gigi dati drumul la server si tot asa mai departe
-
este deja disponibil la elstar
-
soft
mai primim si noi... ceva? vre-un soft nou? :wellcome:
-
...se pare ca nu :agresiv: