Na domnilor... cred ca asta a fost... d.p.d.v. al cheilor...
ramane s_arul.
Printable View
Na domnilor... cred ca asta a fost... d.p.d.v. al cheilor...
ramane s_arul.
Nu mai merge?
Inca mai merge!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
RTL SI nova tv...?
Tv 1000 - Mtv Ro - National Geo Wild.Ro sau dus...:sorry:
Mult mai dureaza pana le trece pe toate in N3 ....
Da unde te grabesti?:)
DA din pacate3 canale tv sau trecut in n3si incet incet vor fi trecute si restul
Ce nu inteleg eu de ce prefera sa schimbe codurile N2 inainte de fiecare meci de la CM (chiar si de doua ori pe zi cand sunt 2 meciuri) in loc sa treaca TVR direct in N3 si s-a terminat povestea. E vorba de costuri sau de ce?
pai nu stiu daca este vorba de costuri,doar cei de la rds stiu ce vor ei sa faca de trec posturile tv rand pe rand,de trecut toate posturile dintro data nu au avut curaj poate pt ca sau temut ca vor avea reclamatii la greu si le sar clienti in cap in caz de abonatii raman fara imagine...:)
Nu (au) terminasera de schimbat cartelele - asa au trecut cateva de baza in N3 si au fortat clienti sa isi schimbe singuri cartelele la oficiile Digi.
MIRC77 - Dic_Star79 - stati linistit zilele sant numarate...:tv:
E practica veche. Probabil pentru a le da de munca celor care merg pe key cateva minute.Quote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Subtitrarea nu merge din cate am observat eu ieri nici pe abonament.
Da, confirm si eu, subtitrarea nu merge nici pe conserva lor. Poate e plecata la mare femeia de serviciu si nu mai sta nimeni la supravegheat monitoarele :tv:
Trinitas; Taraf; RtvSeverin; Sport.ro; Acasa; Kiss; Antena2 noua actualizare :sorry: