A iesit noul soft 1.2.85 cu AU pentru rteceptoarele Opticum 4000C, 4050C, 4100C, 7000C, 7100C
il gasiti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
A iesit noul soft 1.2.85 cu AU pentru rteceptoarele Opticum 4000C, 4050C, 4100C, 7000C, 7100C
il gasiti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adresa pe care ai postato tu nu merge mai e ceva??
ma intereseaza si pe mine ceva ce face au pa un opticum 4000C.
Astept:tv:
Testat de mine pe Opticum 4100C si functioneaza AU, firmware luat de la
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@Nykolas75 Cred ca ai nimerit cand au avut probleme cu serverul. Tre sa te inregistrezi ca sal poti lua.
Am reusit
Am instalat varianta asta:
"Testat de mine pe Opticum 4100C si functioneaza AU, firmware luat de la
si totul merge OK
Multumesc tuturor care m-au ajutat.
:cheers:
:drinks:
am si eu opticum 4060 cx ce soft trebuie sa bag sa mearga subtitrarile. Astept raspuns
Intra pe sat univers, inregistreazate acolo si vei gasi de ce ai nevoie.
Cu stima
rog frumos poate ma ajuta cineva
Globo 7100 cr, vreau sa pun softul cu care a venit de la Akta
si nu il mai am...
multumesc!
rectific e vorba de 7010 cr
Salut
Poti instala acest SW;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de aici;
este un SW de fabrica.
Mult noroc.
pt.un opticum7100c plus,are pe el 1.2.85 EMU, E IN BEZNA TOTALA , NU VEDE DECIT otv , SI CITEVA fta-uri , i-am bagat key manual , tot asa , ce sa-i fac? sa il arunc pe fereastra?:comp:
@alerik
Poate nu ai bagat ultimele chei valide. Pune pe tvr si asteapta 2 minute, o sa iti apare automat imaginea.
Quote:
Originally Posted by valerik [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Normal ar trebui sa faci un key reset si apoi pe tvr
softurile cele mai actualizate le gasiti la urmatoarele linkuri...
New sw Opticum_7100CR_Globo_7010CR Orton_7100CX 7010CX 7000CX 4050CX 4100TSCX_5119_cool_emu_2.4.66_all_XXX_SCT_working.
Via_2.6
Lucreaza bine l-am testat
Softul il gasiti aici;