-
Re: Settings la Enigma2
:clap::cheers::band:
Felicitari EnF70, o excelenta lista pe care am deschis-o cu SatChannelListEditor v3.2, am dat afara satelitii si buchetele care nu imi sunt in raza de vizibilitate, dupa care upload-ul a mers "ca uns", fara nici un fel de erori si de probleme.
Canalele HD de pe 1W nu mi-au mai facut nazuri, s-au deschis din prima, am avut in sfirsit si eu bucuria de a vedea Animal Planet HD, pe care orice actiune de scanare pe imagine AAF 2.0e sau E2, inainte de operatiunea pe care o invoc acum, au fost sortite esecului.
Recomand utilizarea SCLE 3.2, cu setarea la general pe Enigma 2 (v4 settings), iar la Enigma2, locatiile de salvare pentru sattelites.xml o puneti /etc/tuxbox/ iar toate celelalte fisiere cu destinatia /usr/local/share/enigma2/
Imaginea pe care am folosit metoda de mai sus este TDT rev 755 PKT mod beta 3.1.
-
Cum ai reusit?? Nu reusesc sa deschid settings-ul de E2 cu SCLE.
-
Ca sa poti lucra cu settings E2 in SCLE mai intai alegi din menu:
Options -> Settings -> General -> Receiver = Enigma2 (V4 settings)
-
Merci!! Am reusit! Eu incarcam setting-ul mai vechi si-mi dadea eroare. Dar din pacate in lista de favorite in loc de numele satelitului este un "X".
Testat pe AAF_BA_Image_4.51_P1.4
Oricum e o treaba foarte buna! Nu cred ca mai e o lista atat de bine facuta!! Am folosit listele de programe tv facute de EnF70 si pe imaginile AAF non Enigma.
-
Ma bucur ca va place :)
Nu uitati sa dati feedback aici pe forum daca gasiti setari eronate, canale care nu merg (si care pot fi corectate prin modificarea listei) sau daca aveti sugestii privind organizarea listei.
EnF
-
Update la lista:
- corectie calcul DVB namespace (compatibil DreamSet 2.21)
- activare flag-uri "Untouched by SDT" si "Locked" pentru toate canalele
Se pare ca E2, in special imaginile mai noi, modifica unele canale daca flagurile respective nu sunt setate - lista ar trebui sa fie mai stabila acum.
-
1 Attachment(s)
EnF settings (42E-30W)
Update:
- Modificare nume sateliti
- Adaugare pozitie satelit dupa numele providerului
- Renuntat la flag "Locked"
-
salut .
am vazut ca la SCLE 3.3 poti sa setezi receiver type Enigma v3 sau v4 . La ce anume se refera ? formatul de conversie sau imaginea propriu zisa , exemplu e2_1.1_zildan necesita v4 .
sa inteleg ca un file de settings de UFS910 , format .xml , poate sa fie importat si apoi convertit in format Enigma2 ( v3 sau v4) .
Multumesc .
-
Se refera la amandoua de fapt :). V3 sau V4 sunt tipuri de imagini si necesita formatari diferite ale fisierelor.
Eu iti recomanda setingurile lui EnF. Merg direct pe ultimele E2 fara a fi nevoie de nici o conversie.
-
Am instalata e2 by Zildan. Cum pot sterge unele pozitii de pe lista de sateliti. Oparte din sateliti sau dublat. Multumesc
-
Inceraca sa te conectezi cu SCLE 3.3 , setezi receiver mod Enigma v4 , faci download si iti descarca listele tale incarcate acum , stergi ce sateliti nu ai nevoie si faci upload la lista .
Oricum la orice lista folosita imi apare " SID not found in PAT" , chiar si dupa un fresh scan pe satelitul respectiv . Nu aveti asa ceva ?
-
Eroarea aia imi apare si mie, dar canalul merge.
-
Update:
- rezolvat ITV HD
- modificat flag-uri pe sateliti
In lucru:
- stream audio preferat
- reducere numar buchete
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Update:
- cached PIDs
-
Update:
- lista se poate downloada automat din RSP menu
-
Update:
Lista completa
Contine doar (28.5E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 7E, 4.8E, 0.8W, 1W, 5W, 8W, 12.5W, 15W, 30W)
Contine doar (28.5E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 7E, 4.8E, 0.8W, 1W)
-
PUNETI VA ROG CUMVA SHI SATELITU EUTELSAT SESAT 36 E, E RAU TOTUSHI FARA rushi... :sorry:
-
Update:
- Adaugat satelit "Eutelsat Sesat/W4 (36.0E)"
-
Dar nu sunt canalele NTV+, Tricolor, Poverhnosti, pe Ku circular... :sorry:
-
Inseamna ca nu apar pe KingOfSat canalele respective.
Da-mi un link ceva, unde le gasesc - ca sa studiez problema :)