Ati mai auzit ceva de dosarul PATRICIU sau stia el ce stia cand spunea ca are incredere in justitie....Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ati mai auzit ceva de dosarul PATRICIU sau stia el ce stia cand spunea ca are incredere in justitie....Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai sa va spun o poveste.
Era prin 2004 cand alianta D.A. promitea alegatorilor ca vor face treaba in tara asta si ca vor baga la puscarie pe mafioti.Basescu si Tariceanu se tineau de mana si nu se plangea nici unul ca alianta lor e sponsorizata de Patriciu sau Cocos,interesul lor era sa ajunga la "ciolan".La conducerea tarii era un partid condus de mafioti si de baroni locali,de care vroiam sa scap cat mai repede si sa-i vad pe multi dintre ei dupa gratii.Drept pentru care am mers si am votat cu D.A.Nu pentru ca imi placea de Basescu sau de Tariceanu,nu pentru programul de guvernare,nu pentru impozitul unic de 16%,etc ci pentru ca speram sa-i vad pe cei de la PSD cu catuse la maine.Am votat si de a doua zi s-au dus dracului chestiile ale cu "Sa traiti bine" si "La tepe" si a inceput lupta pentru ciolan.L-au plimbat pe Bombo un pic pe la DNA pentru niste amarate de termopane si atat.Nici un baron local,primar sau consilier nu a patit nimic si sunt convins ca sunt destui care au facut magarii pe vremea PSD-ului.Basescu s-a apucat sa faca invarteli pentru alegeri anticipate si ca sa-l schimbe pe Tariceanu cu Stolojan,tampenia cu rapirea,"Axa Londra,Washington",Elena Udrea consiliera pe probleme de UE cu toate ca ea era proasta bata,el isi injura consilierii(cei buni,ca doar nu pe Elena),lui Tariceanu ii spune ca are "fata de european cu papion",se cearta cu rusii si acestia scumpesc gazul,cu Moldova numai incurcaturi,daca parlamentul vrea sa faca referendum pentru suspendarea lui el face contrareferendum de parca ar fi copil mic,etc,etc,etc.Pe partea cealalta Tariceanu isi schimba discursul si intra si el in balacareala politica,asta dupa ce programeaza intalniri intre Macovei si Patriciu,scrie biletele,ne pune taxa auto ca sa-i mearga lui afacerile,etc,etc,etc.
Pai eu ce sa mai fac?Pe aia de la PSD nu-i suport,Tariceanu ma lamurit,cu Basescu am votat de nevoie ca sa nu iasa Nastase-mafiotul sef,iar acum in sondaje urca Jiji Berbecali.Halal tara.
da,halal tara!...bine zis.....in romania conduce hrebe si patriciu......voi romanii platiti totul mai scump ca acesi infractori sa-si creasca averile..in orice tara democrata erau demult la puscarie,ei si multi altii pentru subminarea economiei nationale.....auzi la patriciu:
cercurile de interese sa fie incurajate si justitia sa fie privata....VA VINE SA CREDETI??
DA NE VINE SA CREDEM....pentru ca traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul :)
Te duci si votezi pe 19...asa, macar de a le strica planul...Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CORECT!!!MERGETI SI VOTATII!!Quote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Un lucru bun era daca Basescu respecta promisiunea facuta fata de parlament si fata de noi poporul! Daca il suspenda isi va da demisia,dar nu sa tinut de cuvant ceea ce este un minus in ceea ce priveste o promisiune facuta . De ce nu sia respectat promisiunea,pt ca nu mai este sigur ca va castiga alegirele anticipate.
Daca era un presedinte de cuvant nu mai mergeam la referendum pe 19 ci mergeam in vara direct la alegeri anticipate, unde castiga sigur si singur alegerile!!!!
NU UTA MERGI LA VOT SI VOTUL TAU CONTEAZA!!!!!!!!!!
daca isi dadea demisia si oamenii lui patriciu and comp. scoteau o lege prin care sa-i interzica sa candideze atunci la ce bun?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai la referendum.... virtual.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ati citit:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Il credeti pe Kondyakov: „Am avut intalniri fara legatura cu suspendarea”. Eu DA.... am baut pe timpuri un "ceai" cu ei ...
Orce e posibil,personal mam intalnit cu Basescu pe vremea cind eram redactor al cotidianului EV.Zilei,asta rin 93,tocmai fusese demis din functia de ministru al transportului,si ce mia putut spune atunci acest om,am ramas socat,sunt unele lucruri pe care nu le poti face publice nici dupa 50 de ani,dar eu il cred,si atunci si acum se intampla exact cum a prezis in 93,Quote:
Originally Posted by staric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
citez;
;orce functie publica voi detine nu va trece mult si voi fi fortat sa demisionez,imi place adevarul si nu minciuna iar asta e un lucru suparator pentru majoritatea politicienilor nostri,
Iata ca peste ani aceste vorbe ale unui actual presedinte al Ro,sau adeverit in totalitate,uitati-va putin in bibliografia lui Basescu,a renuntat el vre-o data? NU!! a fost fortat sa demisioneze,deci ganditiva bine ce faceti cind mergeti la vot!!
Quote:
tare articolul.....spune MULTE....
Pai bine ma Spaniolule te-ai lasat de o munca "CURATA", ca sa te apuci de fiare...:D :D :DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inca public in anumite cotidiene,sunt corespondent......Quote:
Mergeti baieti si votati.Eu va sfatuiesc sa puneti stampila pe DA,ca daca nu o sa va trageti palme cum va-ti tras si dupa ce o picat Ilici si deabea atunci va-ti dat seama pe cine am avut presedinte.Si pe ala il votau oamenii cu 60-70%.Daca as putea i-as suspenda pe toti politicienii in frunte cu Basescu,astia mai mult incurca decat ajuta poporul roman,a carui economie merge inainte cu toate franele si hotiile lor.Ma mir ca nu stiti unde sunt fostii baroni locali,primari si consilieri PSD!Ei bine s-au mutat cu totii la unul dintre partidele care nu au oligarhi si grupuri de interese,adica la PD.Sa votati bine!
Legea referendumului sa modificat ,presedintele poate fi demis ( adica jumatate plus unu din cei care voteaza si nu din totalul alegatorilor) . In acest contecst daca ne gandim cate sunt pentru ( partide parlamentare) si impotriva presedintelui , basescu sar putea sa piarda!!!
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in momentul asta tara e condusa de patriciu si hrebe,plus niscaiva rusi....a vota da inseamna a certifica acest lucru,ori eu nu cred ca asta vrem...........................................................
votati NU suspendarii lui BASESCU..
e SINGURA optiune buna care exista in acest moment!
Din pacate Basescu este ca si suspendat!!!!!!!!
.................basescu ESTE suspendat .ce va fi dupa referendum decide populatia cu drept de vot....Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vrei sa scapati de oligarhi si grupuri de interese?Votati DA si sigur scapati de o parte dintre ei.De ceilalti ne ocupam la anul.