Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?
Problema e ca prin alte parti s-au gasit mancatori de rahat care il blameaza.Probabil a deranjat pe cineva sau "elita" care detine DM-uri originale e deranjata de faptul ca nu va mai fi nici o diferenta intre clone si originale (oricum nu era inafara de MAC).Trista tara avem,trebuie sa-ti dea cineva in cap daca faci un bine.
Zappa nu-i baga in seama,lasa ca userii obisnuiti iti multumesc pentru informatie,"elita" si bisnitarii nu au decat sa se adune in acelasi loc si sa faca misto unul de altul.
te rog sa vorbesti frumos si daca nu stii sa citesti ce am vrut sa spun lasa te.
Nu mai incinge spiritele ca le incingi degeaba, zappa a inteles si a tacut din gura
cam atat am avut de spus, spor in continuare
Nu stiu care e problema.Te simti cumva cu musca pe caciula?De ce?
Dupa toate aparentele , solutia cu patch-ul pare sa fie in regula.
Se c-am face o saptamana de cand am modificat o clona si functioneaza OK.
Quote:
Dupa toate aparentele , solutia cu patch-ul pare sa fie in regula.
Se c-am face o saptamana de cand am modificat o clona si functioneaza OK.
Si ce imagine ai pus pe el? si eu am modificat mac-ul ,dar parca nu prea am curaj sa pun gemini!!!
este posibil ca, gp sa primeasca o verivicare in tipul conectari ,deci oare chiar vor cei de la gp sa faca curat?
:oops:
Quote:
Si ce imagine ai pus pe el? si eu am modificat mac-ul ,dar parca nu prea am curaj sa pun gemini!!!
mo vezi ca aici pe forum este pus gp4.40 fara bomba punel cu toata increderea!:cheers:
Quote:
Am scris mai sus ca am pus gemini 4.40 (versiunea originala , care include time-bomb).
Si chiar daca fac ei alta versiune de time-bomb , exista JTAG-ul.
Quote:
Am scris mai sus ca am pus gemini 4.40 (versiunea originala , care include time-bomb).
Si chiar daca fac ei alta versiune de time-bomb , exista JTAG-ul.
mo asa e dar JTAG nu e recomadat ptr cine nu a mai facut, deci cred ca mai bine e o siguranta in + sa fie pus pach-ul si apoi 4.40 fara bomba, parerea mea am testat a sa si e ok
si invers cum ai spus tu e bine dar am zis mai bine aliminam riscul!
Quote:
mo asa e dar JTAG nu e recomadat ptr cine nu a mai facut, deci cred ca mai bine e o siguranta in + sa fie pus pach-ul si apoi 4.40 fara bomba, parerea mea am testat a sa si e ok
si invers cum ai spus tu e bine dar am zis mai bine aliminam riscul!
Eu nu am ajuns la JTAG , dar de-abia astept.
Cineva tot trebuie sa riste , data asta e randul meu.:)
Pana una alta , e cald afara , asa ca ...:cheers:
Am schimbat si eu MAC-ul unei clonei prin aceasta metoda... este ok, am pus apoi gemini 4.40 no bomb ... dar dupa cateva zile am trecut inapoi pe imaginea ce o cunosc mai bine, nabilo08. Nu sunt probleme, cu netul totul e ok.
Quote:
Am schimbat si eu MAC-ul unei clonei prin aceasta metoda... este ok, am pus apoi gemini 4.40 no bomb ... dar dupa cateva zile am trecut inapoi pe imaginea ce o cunosc mai bine, nabilo08. Nu sunt probleme, cu netul totul e ok.
mo probabil tu nu te descurci cu gp si iti este mai usor cu nabilo08
dar zi ce nu tia placut la GP?
Iti spun eu.GP se misca de doua ori mai greu la schimbarea canalelor decat Nabilo.In plus apar mereu blocaje pe GP care le scoti doar cu restart DM.
Quote:
Iti spun eu.GP se misca de doua ori mai greu la schimbarea canalelor decat Nabilo.In plus apar mereu blocaje pe GP care le scoti doar cu restart DM.
Intru totul de acord cu cele spuse,singura kestie ce mi-a placut la gemini e radio pe net, acolo nu am gasit o alta imagine care sa se ridice la nivelul gemini.
poate sa posteze cineva va rog continutul lui var/patchME ?
Multumesc
#N#
Nu te ajuta cu nimic fisierele in cauza. Imaginea in sine este modificata pentru a permite accesul patch-ului la diverse locatii din flash care in mod curent sunt cumva Read-Only.
Deci , fisierele fara imagine nu functioneaza.
Metoda descrisa aici functioneaza fara probleme.
Quote:
Nu te ajuta cu nimic fisierele in cauza. Imaginea in sine este modificata pentru a permite accesul patch-ului la diverse locatii din flash care in mod curent sunt cumva Read-Only.
Deci , fisierele fara imagine nu functioneaza.
Metoda descrisa aici functioneaza fara probleme.
OT: Lui probabil ii trebuie pentru altceva. :)
Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?
Am reusit si eu sa schimb mac-ul datorita lui @zappa, care are un caracter deosebit.
Quote:
Am reusit si eu sa schimb mac-ul datorita lui @zappa, care are un caracter deosebit.
Off Topic: mac-ul sau Zappa? :)
On Topic: Daca e vorba de Zappa, cred ca 100% din useri iti dau 100% dreptate. :clap:
Am modificat prima clona pe 16.08.2008 si deocamdata e OK (desigur ,cu imaginea gp 4.40 oficiala).