cam asa se vede(varianta aleasa de mine)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai este mult de butonat...
Printable View
cam asa se vede(varianta aleasa de mine)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai este mult de butonat...
alege bullet fluid, asta e varianta de baza a forumului
eu folosesc firefox ...si nu mi sa intamplat niciodata sa nu vad pe toata pagina ....fa un update la firefox si nu o sa mai ai probleme:cheers:Quote:
Originally Posted by unuldinei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Arata super. Cu Firefox, fara statistica precisa, parca ''intra'' putin (dar putin) mai incet (Firefox). Arata super totusi.
O mica obs: linkul cu ''upload'' da la FAQ. Iar linkul cu ''Calendar'' cel putin mie (user obisnuit) mi-e interzis :).
''danix71, you do not have permission to access this page.''
Vad ca azi se vede intreg.. pe firefox... A! am dezinstalat yahoo toolbar ...
Arata bine :dance: Felicitari !!!:drinks:
Daca folosesti limba romana vei avea butonul FAQ...Quote:
Originally Posted by danix71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Calendarul nu este public!
Ce satelit e pe frontispiciu ? :D
:) De ce (e secret)?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS: Foarte interesanta ''Post Edit History''...n-am mai vazut-o nicaieri pe forumuri pana acum. Asta rezolva multe potentiale dispute si confirma ca ''scripta manent''.
De la mine se vede bine!Daca modifica cineva si sectiunea "ALTE RECEPTOARE LINUX" ar fi si mai bine.Multumesc!
Bravo baieti....Felicitari !:cheers:
Am corectat! Daca mai gasiti probleme anuntati-ne...:drinks:Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:gathering:o problema am observat sau mai bine zis am vz cu toti exista si "o" singura persoana de sex feminin cred ca e cam putin! se poate rezolva?:wellcome:
sunt mai multe decat credeti voi :DQuote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
observ ca si database-ul a inceput sa mearga :) mai precis se poate vedea profilul fiecarui user precum si fiecar post scris de el