e un site warez unde poti avea placerea de a fi virusat.decizia va apartine.asta nu inseamna ca tot ce e acolo e virusat.dar asta pina la proba contrarie.
Printable View
e un site warez unde poti avea placerea de a fi virusat.decizia va apartine.asta nu inseamna ca tot ce e acolo e virusat.dar asta pina la proba contrarie.
Nu cred ca iti dadeam un site virusat atit timp cat iau de acolo.Uite va mai dau un site bun,dar trebuie sa te inregistrezi la ei si dupa aia ia ceea ce iti place.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]pentru jocuri trebuie sa te duci la topicul Direct Downloads si acolo ai Game.
Pai asta trebuia sa specifici de la inceput,orcum e ok!! nu tot ce este acolo e virusat,dar atentie,mai bine lipsa daca nu aveti un antivirus bun si cu update la zi.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uitati fratilor si aici va mai dau jocuri : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu in 10 minute termin Halo 2 ca de cand naiba il astept ca sant disperat dupa jocul asta.
Jocuri noi de la Turku! multumim pentru linkuri,daca mai gasesti astfel de linkuri nu ezita sa le pui!!Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce sunteti asa fricosi... cei daca prindeti un virusel? il prindeti, il dezinfectati si gata :D Nu-i stres...
/sry de offtopic.
Iar crack-uri pentru orice joc aveti aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
alt site de noi apariti jocuri dar fara download este asta:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de aici va puteti lua coduri pentru jocuri sau chiar trucuri.
@Turku: Multumim !
Jocuri pentru orice si oricine.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Crack NOCD,Patch,Trainere pentru jocuri
Pentru cei impatimiti dupa pokere cu fructe ( Au fost odata la aparate , va mai amintiti ? ) va dau ceva asemanator :Magic Cards 2005 sau MCSlots (este unul si acelasi joc). Cautati pe Google si sigur le gasiti pe undeva la liber . Sunt super jocurile . Daca mai stie cineva jocuri cu fructe ziceti ... ca sunt simpatice si relaxante .
Pentru crackuri , patch , cheats , trainere de joace , va recomand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Fara virusi si alte belele pentru calculator . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pentru cele mai noi filme si joace . Va trebuie un azureus sau ceva asemanator pentru download . Bafta la toata lumea . Dupa ce imi bag net acasa va luminez mai mult .
Multumim mult!! te asteptam cu mai multe dupa ce iti pui internetul!Quote:
Originally Posted by FloKML [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru copii mici
Jocuri pe categorii;
Caut de ceva timp si nu gasesc un joc gen; NEED 4SPEED dar ..... cu motociclete,ma puteti ajuta cu un link ceva de unde sa-l dau jos daca exista?
multumesc anticipat!
PS! sotia mea e cu jocurile ma omoara daca nu ii dau ce cere,help me please!
''PS! sotia mea e cu jocurile ma omoara daca nu ii dau ce cere,help me please!''
__salut , va rog sa ajutati omul cu un link , adresa ceva , sa nu il ''omoare''sotia , mai avem nevoie de @spaniol . :):):):)________________
sal incearca pe torrente gen fillezone are motogt 2007Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc dar pe filzzone trebuie invitatie,are cineva o invitatie? multumesc anticipat.Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
este si pe scenelincks daca nu ai cont te pot ajuta eu cu o invitatieQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK!! ms mult,ai adresa de mail mai sus,raman dator!Quote:
Originally Posted by painluck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am intrat dar... nu e jocul;motogt 2007Quote: