Re: satelitarii si manelele...
dupa ce duminica trecuta am fost la un botez, unde am pus muzica.....si TOATA noaptea a trebuit sa indur acest gen de muzica ... .... oamenii vroiau numai melodii cantate "live"..... unul din invitati m`a luminat: "ma...salam canta manele de 2 feluri..... pentru tigani....si pentru romani....pune si tu dalea mai pe "sistem".... si am pus o melodie de 39 de minute de 6 ori....si spre dimineata 2 melodii 4 ore.. :bash: :bangin: ... invatare de minte.... :dj: ... si ascult muzica mea pe a doua placa de sunet
si la final cat le-ai cerut?
Pun pariu ca toti sunteti manelisti....si va zic si de ce:D.......
La chefuri dupa ce goliti paharele si va umpleti mintile de alchool:D:drinks:nu mai auziti ce se canta si dansati chiar daca va urla manelele in urechi....care urechi?:D:D:D
Quote:
La chefuri dupa ce goliti paharele si va umpleti mintile de alchool:D:drinks:nu mai auziti ce se canta si dansati chiar daca va urla manelele in urechi....care urechi?:D:D:D
exact.......si echipa national de fotbal asculta manele,deci si ei sant inculti:)
Quote:
Eu pot sa am cele 8-10 beri (cred ca pe acolo e maximul la mine) la bord si tot nu suport manelele.Serios,ritmul e bun dar versurile ma omoara si tot nu pot sa le ascult.Ma deranjeaza ca pe langa exagerat de multele greseli gramaticale (mai nou intentionat facute,pentru priza la public) au versuri in care se lauda cu masini,femei,bani,dusmani,batai asupra femeilor si copiilor,etc.Unii dintre cei care canta chiar au sau fac ce spun in versuri,dar asta nu face parte din stilul de viata,cultura si viata normala a unui roman.Cel putin nu faceau parte pana dupa revolutie,de cand multi romani au inceput sa admire acest "stil" de viata propovaduit prin intermediul acestui stil de muzica.
Daca iti spun ca eram dj mai in tinerete nu cred ca mai zici nimic.:)Nu are cum sa-mi placa nici daca intru in coma de la bautura.
:cheers:........niki mie nu mi plac dar nu zic ca la un chef nu se asculta si o manea dar nu orice ......."hai joaca nevasta sus pe masa ":Dsau cam asa ceva este asta imi place........mai ales sus pe masa:clap::clap::clap:
Dans pe masa?Ma faci sa-mi schimb parerea despre tine.:)
Mie imi place sa dansez cu o femeie nu sa o pun pe masa si sa saliveze toti dupa ea,iar eu sa ma imbat ca porcul.Stiu ca voua va place sa "va aprecieze" barbatii,dar nu in felul asta.Daca vrei asa macar fa si un ban la bara in club.:D
Uite ceva ce o sa-ti placa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vei vedea multe care isi fac poze cu bani langa ele si in descriere au versuri din manele.Eventual poti sa vezi si pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aceeasi "cultura".Fara numar!
Sa nu spui ca autocaracterizarile lor de pe hi5 vin din vastya cultura romaneasca:
Quote:
talent adevarat s d fraieri imitat
ei nua kum sa’junga k tn
k u ai stil s tandrete
la toti u l dai finete
knd e frate langa frate s da lumea l o parte
talent adevarat s de toti invidiat
din kap pana’n picioareu ai ce nimeni n’are
ai talentul tau aparte
de leai zapacit p toate
astai stilul tau de viata
ca sa bagi dusmani in gheata
ejti sukar l 4 ace
dupa moda lu versace
ai talent s valoare mare
nu kum sufera orikare
se tin fetele de tn
parka’i fi un roi d albine
siau dat toate ku parerea
k ejti baiat dulce k mierea
ejti baiatul cel mai dulce
da knd vrei ai sange rece
dintro suta ne e unu p jumatatea ta
nu e altu sa ajunga l valoarea ta
indiferenta face diferenta s omoara konkurenta
plin de talent s de haz u l dai l toti peste nas
fata spate s profil
ai talentul cel mai fin
artfe-potin spos
sukar-nui de ajuns
te sarut in stil versace ka lumea s se atace
te sarut in stil armani ca sa imi oftik dusmanii
t sarut in stil chanell kasa’s dulc3 de fel
te iubesc in stil gabanna k ejti dulc3 k bomboana
shi atunci knd nam ce face te iubesc in stil versace
greu de egalat usor de kopiat
am un dor sami fak de kap
toate fetele ma plak
caci sunt un baiat mishto
fetele imi zik gigolo
ce mai barbat stilat de fete apreciat
numai artfe si talent astai stilul tau recent
ai ochii de migdala privirea ta ma omoara
nici unu nui ka tn da nici alta nui ka mn
Care face analiza textelor?
Creieri zdruncinati de incultura.
Nu stiu ca nu ma uit..........iar pe masa nu e musai sa dansezi:D:D:D:D.........daca nu ai inteles.............si in plus.....eu la chefuri sunt pedepsita si tre sa fac carnea la gratar ......asa ca nu am timp sa dansez pe masa........apropo.....vorba unui fost coleg de al meu: ce faci Bogdane?
raspuns .....ce sa fac mama?pt bani?! orice......:D
Si daca danseaza gagicile in bar la bara....care e problema?...bravo lor....fiecare cu ce poate......si daca ti ai schimbat parerea despre mine....chiar nu conteaza si nu ma deranjeaza cu nimik....fiecare e liber la parere.
Acu doi ani am tinut un chef la care au venit si 2(sot si sotie) ii cunosteam de 4 luni........la noi sau intre noi prietenii nu exista gelozie ...bine....in limita bunului simt.....un amic o fotografia pe verisoara mea ...ea i a scos limba ca sa nu i faca poza....tipa pe care o cunoscusem de 4 luni a facut o criza de gelozie....i s a parut ei ca verisoaramea i a facut semne cu limba sotului ei si vezi doamne credea ca se da la el........si acu sa ajung la final pt ca ar fi mult de povestit.....de fapt tipa isi insela sotul de mama focului dar se dadea mare doamna si i se parea ciudat ca o alta tipa sa se uite la sotul ei.Banuiesc ca sti proverbul "hotului de hot ii ie frica"
Si in ziua de azi tipa respectiva e cand cu unu cand cu altul......si barbasu munceste ca prostul ca sa o tina acasa si sa i faca toate placerile......asa ca tipele care danseaza la bara sunt mai doamne decat ea.....
Pai acum ce faci,te superi?Cati "zamberiti" sa pun ca sa intelegi ca glumesc?
Uite,mai pun cativa :D:D:D.
Daca dansezi pe masa nu ma deranjeaza,din contra stau si eu si ma holbez.:D
Ziceam doar ca nu imi face placere ca jumatatea mea sa faca asta.E mai bine sa-mi acorde doar mie toata atentia si eu la fel ei.
:D:D:D:D:D:D:D:D:Dmai zmeurica mama ...nu ma supar ca nu am de ce doar iti povestea cum e lumea.....ar trebui sa fi mandru daca cineva iti priveste jumatatea....cu privirea nu i poate face nimik...eventual sa o deoache sau cum se zice:D.
Sa sti ca yky este inconjurat de femei si sunt mandra cand vin tipele si l lauda:D inseamna ca am ceva bun in casa:D.Nu am conceptii din acelea vechi:gathering::drinks::drinks::drinks:
Topicul asta oricum e de offtopicul, offtopicului si mai mult de atat a dat si-n offtopicul, offtopicului, offtopicului.:lol:
Asa ca: Pauza de lecturat forumul!
Nici o problema,sa o priveasca cat vor,tocmai i-am dat papucii.:)
La mine dansurile ei pe masa nu au dus la nimic bun,data viitoare sa danseze ale altora ca mie mi-a ajuns.Asta nu inseamna ca am "idei vechi",ci doar ca nu imi place si gata.Iar daca "jumatatea" nu intelege inseamna ca nu e "jumatate".Daca nu imi plac manelele e tot conceptie invechita?E vorba doar de gust,nu are legatura cu vechimea.:)
mo cred ca ati calcat pe teren minat... dupa 4 beri nu prea ma mai ajuta memoria ... cineva nu-mi aduc aminte cine a zis " gusturile nu se disuta dar exista gusturi discutabile " ... nu am spus eu , doar citam.
Conform acestui sondaj;
Nu ascult! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 94.29% Hascult! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 5.71%
deci; majoritatea nu asculta,atunci nici thread-ul nu isi are sens sa continue,mai ales ca ati inceput sa va si certati,concluzie?
THREAD inchis conform sondajului!
Minoritatea se supune majoritatii!
Redeschis dar sper sa nu va mai certati,o mica pauza din cand in cand calmeaza spiritele!
sa inteleg ca cine a scris "hascult" e incult?
nu gasesc in dictionarul roman acest cuvant;)
Gata!:Dce atata cearta.....chiar ,cine se cearta?stergeti postul si gata ,treceti la cafenea sa mai discutam si noi ca oameniiiiii:clap:...si acu sa merg sa beu o cafeluta calda ;)
pentru a elimina din start eventualele conflicte muzicale.
Quote:
pentru a elimina din start eventualele conflicte muzicale.
cum adica mo conflicte muzicale ? ce legatura au manelele cu muzica?
Quote:
cum adica mo conflicte muzicale ? ce legatura au manelele cu muzica?
:lol: tare asta :cheers: