:sorry:.........eu am adormit inainte de fluierul de final si... am crezut ca s-a terminat asa :lol:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
:sorry:.........eu am adormit inainte de fluierul de final si... am crezut ca s-a terminat asa :lol:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Azi Dumnezeu tine cu noi,i-a orbit pana si pe arbitri
Sper sa tina cu noi sa o bagam si in poarta nu numai sa ratam, per total se poate sa o bagam si in ate:clap:.
HAI ROMANIA!!!!
....De tinea cu noi..bara aia era GOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa a ramas doar ecoul.....dar hai sa fim optimisti.....se JOACA si se joaca frumos....inca nu am mai vazut partida asa frumoasa campionatul asta.
:cheers::band::clap:
HAI ROMANIA!!!
Asta a fost ca sa le ridice pofta de joaca la ai nostri,le-a aratat unde e situata poarta ,ca in cazul cu Franta nu prea o vedeau :DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAI ROMANIA!!!!
GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL MUTU
Hai ROMANIA
Gooollllll
Per total se poate sa dea si aia
Ce meci!!!
Rezultatul final 1 - 1 ... si inca se mai putea , pacat de penalty-ul ratat de mutu...
Oricum , Bravo Romania!!!:clap::cheers:
Un meci bun , chiar foarte bun, pacat de ratarea lui Mutu, sper sa invinga Olanda pe Francezi.
HAI ROMANIA!!!!!!!
BRAVO ROMANIA
:clap::clap::clap:
1:1
BRAVO ROMANIA!!! :band:
Macaronarii se duc acasa :D
Bravo ROMANIA ! :clap::clap::clap:
Italia a fost norocoasa....
Daca Olanda bate Franta , avem mai multe sanse de calificare, asa ca Hai olanda!!!:drinks:
Ai dreptate :)Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAI OLANDA!!!
pai olanda bate franta iar noi olanda ca au sa se menajeze
:grin: :drinks:Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:party:
italieni mor de ciuda si se inchina lui mutu!!!Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
goooooooooooolllllllllllllllllll olanda
1 - 0 portocala mecanica!!!
:clap::clap::clap::clap::clap: