salutare eu am tot un yumatu plus series si intampin aceiasi problema am soft 2.4.27 folosesc AVUPGRADE 3.1.07 si nu reusesc sa instalez alt soft ,mentionez ca a-m si cablu nul modem 2cu3 3cu 2 si 5 cu 5
Printable View
salutare eu am tot un yumatu plus series si intampin aceiasi problema am soft 2.4.27 folosesc AVUPGRADE 3.1.07 si nu reusesc sa instalez alt soft ,mentionez ca a-m si cablu nul modem 2cu3 3cu 2 si 5 cu 5
Softul ial de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iar loaderul de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nici asa nu merge ai probleme cu serialul ori de la comp ori de la receptor.
Succes.
Fratilor, am un YU-MA-TU MX PLUS Series, am avut o problema cu el si a trebuit sa il resoftez, insa am gasit numai de la truman, nu gasesc de la yu-ma-tu. Ma poate ajuta cineva?
Pune de la Truman, e mai bun, pentru Yu ma tu nu prea o sa gaseshti, majoritatea ce au Yu.. au softu de la Truman... :cheers:
aici gasesti tot ce iti rebuie pentru YU-MA-TU MX PLUS Series [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar mai intai trenuie sa te loghezi ca sa poti sa descarci.Quote:
Originally Posted by alexliebt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare, am un YUMATU plus serie si as vrea sa il readuc la viata pt prog Ro, spune-ti-mi va rog daca stiti ceva link-uri de unde pot sa iau ceva soft sau sa ma inspir. :!:
Link cu softuri ai un post mai sus. Din cele romanesti poti vedea doar cele free to air (FTA).
Ce mai poti face este sa citesti despre fausto.