Clone bomb se afla deocamdata doar in gemini 4.3.1 si in gemini 4.4 , era de asteptat sa nu iti gaseasca "clone bomb" in nabilo . Daca ai mac-ul ala sigur o sa fi afectat de clone bomb din gemini , ai grija ce bagi .
Printable View
Clone bomb se afla deocamdata doar in gemini 4.3.1 si in gemini 4.4 , era de asteptat sa nu iti gaseasca "clone bomb" in nabilo . Daca ai mac-ul ala sigur o sa fi afectat de clone bomb din gemini , ai grija ce bagi .
Eu am zis ca programul detecteaza MAC-ul, nu chiar ''bomba''...Am inteles acum, oricum never-Gemini.
In plus s-a readus in discutie acest mic programel pentru al avea la indemana in cazul in care vor apare noi versiuni ale imaginilor Nemesis,Nabilo,etc.E util in cazul in care vor include si ei noul driver de la Dream Multimedia,dar poate fi si inutil daca vor schimba din nou ceva in kernelul head.ko a carui marime o citeste acest programel.
Danix nu dectecteaza mac-ul ci marimea kernelului linux head.ko.Iti si spune marimea lui.
Asa este, este foarte corect. M-am uitat si eu mai bine ce mesaj imi scrie...:)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti verifica aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] "proprietarul" MAC-ului.Quote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Search results for "00;09;34........
MAC Address Prefix Vendor 000934 Dream-Multimedia-Tv G
Tocmai lam verificat,rezultatul spune totul:cheers:
Multumesc inca o data Zmeura!:cheers:
Search results for "00:09:34:XX:XX:XX"
MAC Address Prefix Vendor 000934 Dream-Multimedia-Tv GSi la mine e totul OK!
Avea slot dar nu avea card..cat despre Daniel el e initiatorul anticlonarii dar si a clonarii!Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Totusi cam la ce stii si tu, nu poti intra pe site-ul de la Jxxx chiar daca ai clonat cheia ca nu o ai.Si daca o emulez pe a mea raman si fara original...
PS:Am spus doar ca aici joc eu si cine mai stie...
cool down.....multi vad putini pricep....Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mii de multumiri lui Zmeura!:cheers::cheers:
Clona cu MAC original care merge fara probleme cu;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De cat timp merge ? Uptime ?
Cam de 2 ore dar...are MAC original de dreambox;
Search results for "00;09;34........
MAC Address Prefix Vendor 000934 Dream-Multimedia-Tv G