Re: Ajutor instalare sistem receptie
despre flysat sau lyngsat stiu... eu spuneam de un patch pentru echo in care sa fie niste tp calumea si functionabili...
deci despre montura...
eu o fixasem prima data pe 44 pe badr insa nu pridea alt satelit am mai umblat i-am gasit pozitie si pe seara era totul "cam" ok...
cand sa o strang pe stalp la maxim si calumea na belea... se mutase de pe sat, in fine am reglat-o la "sange" cum mai spuneti voi si sa ma duc sa vad ca pe badr se gasesc posturi gen sky... iar pe hotbird sunt maxim 300 de posturi... aaa si am obs. ceva... am dat sa caute pe astra 2... si am obs ca sunt posturi din hotbird... ex: sport+ l-am gasit pe un alt satelit... pe HB nu gaseste posturile tps... cred ca ar trebuii sa mai misc cumva de antena... din suruburile ei... montura eu spun ca e ok...
..... mont. aia din poza are chestie dinaia a mea are? ca eu nu am vazut!
eu sateliti prind destui insa... nu inteleg de ce atat de putine posturi ... la w am pana la telestar 12 (nu am reusit sa gasesc mai mult...) iar la e pana la is902? si spre exemplu asta spuneam de tp... ca nu sunt toti... la is902 care e prima paremise nu am decat kanald si axa... ideea e ca mai tre umblat umpic la antena... nu?
deci...?
P.S.!!! : pentru viitoru meu... unde gasesc si eu in buc.. antene intre 1.2 -1.4 din al? ca eu stiu decat un magazin bun care au 1.2 dar din otel... (deci antena pe care am cumparat-o eu mi se pare o catastrofa) :D
Prima si-a schimbat de curand datele pe satelit,trebuie sa pui manual frecventa si SR-ul nou de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in rest daca vezi satelitii aceia e binisor,de ce ai asa putine programe nu imi dau seama,poate unde ai memorat pozitia satelitului Hotbird sa nu fie alt satelit si el a scanat frecventele apropiate de cele de pe Hotbird.Pe Hotbird sunt putine frecventele pe care apar modificari.Stai cu un ochi pe TV si cu unul la lista asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vezi ce nu e in regula,eventual sa nu iti lipseasca cumva programele de pe verticala sau orizontala.Mai citeste si pe la Receptoare la Echosmart si vezi ce si cum.Bafta.
cred ca e gata, ma ajutat mult poza aia care ai postat-o eu credeam ca mijlocul la surub da gradatia pe cand colo era sagetica aia...
ms... m-ai ajutat enorm... "esti mare ma!" :D....
hai ca am sa revin daca se mai "implanta" ceva!
Quote:
ultimile poze...
acelea pe ziua au fost facute cand lat. era la 44... si nu mergea...
pe noapte cand am rezolvat-o da am mai fixat eu stalpul dupa aceste poze si... a facut figura care am spus-o mai sus... deci am vre-o 19 sat... dar in total doar 1000 si ceva de posturi bine... alea nedecodate lea-am sters de am ramas cu atatea... dar hotbird-ul nus ce-i cu el!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
p.s. sper ca nu va suparati ca umplu' postul de poze!
Mi se pare mie sau LNB-ul ar mai trebui rotit vro 15 grade spre dreapta cum te uiti la antena?. Pare perfect vertical.
Quote:
cred ca e gata, ma ajutat mult poza aia care ai postat-o eu credeam ca mijlocul la surub da gradatia pe cand colo era sagetica aia...
ms... m-ai ajutat enorm... "esti mare ma!" :D....
hai ca am sa revin daca se mai "implanta" ceva!
vezi ca ai pm
Quote:
Mi se pare mie sau LNB-ul ar mai trebui rotit vro 15 grade spre dreapta cum te uiti la antena?. Pare perfect vertical.
la punctul zero asa si trebuie
daca poza e facuta la punctul zero atunci e bine sa fie perpendicular