Re: dm500s.... primii pasi
Quote:
Daca nu era spaniolul atat de atent si atat de insistent cu avertizarile,am fi ramas fara dream mult mai multi.Ii multumesc pe aceasta cale si regret ca unii dintre colegii nostrii nu au reusit sa-si salveze dm-urile,dar mai sunt sperante....
Acum, dupa ce am reusit sa punem dm-urile la treaba,cei care vor sa intre cu ele in share se intreaba de unde pot procura un card local.Nu e obligatoriu sa-l ai ,dar nici nu iti cade bine sa mergi mereu cu mana goala cand propui un schimb de linii.Deci : de unde si in ce conditii se poate cumpara un astfel de card?
Pt.mine ar fi binevenit un raspuns din Arad.
Multumesc !
Ma bucur ca nu ai probleme cu receiverul,poti cumpara doar cardul de la max,in schimb la focuss e obligatoriu sa iei echipamentul in custodie!:)
Multumesc pt. raspunsuri.
Am luat MAX-ul...acum alta belea:cica macar o data pe luna trebuie sa ma duc pe satelitul in cauza sa-si faca AU cardul...
Nu exista alta solutie?..ca asta implica demolari serioase ca sa am deschidere spre satelitul ala....si pe o raza de 50Km nu are nimeni MAX ca sa imi strecor cardul in alt rec.
Am rezolvat cu pzitionarea pe sirius 4 unde e max..
Ce ar mai fi de muncit ca sa-si faca cardul AU si cum verific daca l-a facut ?
Multumesc !
Quote:
Am rezolvat cu pzitionarea pe sirius 4 unde e max..
Ce ar mai fi de muncit ca sa-si faca cardul AU si cum verific daca l-a facut ?
Multumesc !
Cer scuze incepatorilor.....ca fiecare am amcelerat pe proprile probleme....
Si ajutat de baieti am reusit sa fac tot ce era de facut de la inceput pana la momentul in care ...introduci un card in dream.....
Sunt disponibil pt. orice setari in nemesis.....cat stiu eu o sa va ajut sa stiti si voi.....
Nu reusesc sa ma conectez la pc cu un cablu null-modem si sa pun o img. pe curat.Am folosit flash si a mers ,dar cu dreamUp nu ma pot conecta la pc.
Mi-am facut cablul dupa schema :
Pinul 2 cu pinul 3
Pinul 3 cu pinul 2
Pinul 4 cu pinul 6
Pinul 5 cu pinul 5
Pinul 6 cu pinul 4
Pinul 7 cu pinul 8
Pinul 8 cu pinul 7
Pinul 5 cu pinul 5
Nu vrea........
Multumesc !
2-3 3-2 5-5 si va merge!:cheers:
Poate te ajuta! :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Nu reusesc sa ma conectez la pc cu un cablu null-modem si sa pun o img. pe curat.Am folosit flash si a mers ,dar cu dreamUp nu ma pot conecta la pc.
Mi-am facut cablul dupa schema :
Pinul 2 cu pinul 3
Pinul 3 cu pinul 2
Pinul 4 cu pinul 6
Pinul 5 cu pinul 5
Pinul 6 cu pinul 4
Pinul 7 cu pinul 8
Pinul 8 cu pinul 7
Pinul 5 cu pinul 5
Nu vrea........
Multumesc !
de unde ai dreamul?
L-am luat de ocazie de la un tip care s-a plictisit de el.....nu e original.
Am rezolvat conectarea la pc.Pe schema de la null-modem pinii erau numerotati de la stg. la dreapta.In fine,poate nu am inteles eu schema,dar cand am refacut cablul cu pinii aranjati invers a mers conectarea.
Multumesc pt. raspunsuri !