Puidezmeu , abtinete de la remarci ''inutile'' si stai in banca ta
Fiecare poate formata un stick cum doreste si cu ce soft doreste , insa daca tie pe ''anticul'' xp iti crea prb. , asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi
Printable View
Puidezmeu , abtinete de la remarci ''inutile'' si stai in banca ta
Fiecare poate formata un stick cum doreste si cu ce soft doreste , insa daca tie pe ''anticul'' xp iti crea prb. , asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi
hmmm...la mine a mers doar cu un stik toshiba de 16 giga. am testat cu stick kingston de 8 giga si nu a mers, iar mai apoi cu stick toshiba de 32 giga si la fel problema persista. formatam stickul puneam imaginea pe el iar la boot ...pauza . am descoperit ca de vina era si imaginea open mips care o foloseam . de cand am trecut pe open atv merg toate stickurile, deci cred ca de vina este si imaginea pe care o folositi. cu alte marci de stick nu am incercat si nici alte imagini.
cam ce treaba are imagine cu sticku atunci cand bootezi ptr a repune o noua imagine??????hmm
pai ia gandeste logic.....pui stick,scoti din priza si buuum booteaza de pe stick....cam pe unde conteaza imaginea ce ai pe receptor in aceasta ecuatie?
in aceasta ecuatie doar daca distrugi bootloaderu ai probleme care pot duce pana la urma la jtag si sa nu mai conteze nici sticku care l ai introdus pentru o noua imagine
stickurile erau noi?sau folosite?
in aceasta nebuine de stickuri e normal ca intervine si calitatea stickului,sa zic asa,lucru care poate da probleme si pe pc..nu neaparat giga
insa se pare ca voi nu prea intelegeti un lucru...NU E VB DE FORMATARE....e vb despre acel tools ce l am postat mai sus si de ce spune @puidezmeu,altfel poti formata un stick pana la adanci batranete ca tot degeaba
sa va mai spun ca vorbiti din nou prostii ori va simtiti jigniti prea tare??????dar ce stiu eu AUTOSTIUTORULQuote:
Originally Posted by gigi_4476 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
posibil pe PLUS ca in rest...numa de bine
am confirmarea ca merge focus cu 2 1 3 si cu UE PLUS,deci......
domnu' iooon, cu ce imagine aveti confirmarea ca merge citit cardul de focus cu cccam 2.1.3 ?
Domnu gigi pune mana si testeaza