salut , e pt. cablu , cel din link . norocQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
salut , e pt. cablu , cel din link . norocQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma jignesti :D (glumesc)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
original luat la mana a doua acum 1an si platit 180euro...dar uite ca acum iesii si "patch-ul " asa nu se mai vaita gelu_gh ca are clona :D
vezi ca sunt ambele variante la acelasi pretQuote:
Originally Posted by savin stelian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca si al meu e clona la 775 roni acu il dau pe foc.Eu cred ca cele cu tuner alps sant clone.Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai tunner phillips sigur ai clona :DQuote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E dureros sa descoperi ca esti "fericitul" posesor al unei clone cand puteai cu banii dati sa cumperi de fapt doua in loc de una.
Acum puteti sa stiti care magazine sunt serioase si care dau tepe!
Ca sa revin la topic, spuneti ce schimbari aduce aceasta imagine in plus de verificarea MAC.
pentru cei cu klone,,daca vreti sa schimbati mac adresse:
in var/etc exista init....il deschideti cu editorul ca si cwshare de exemplu...si adaugati pe primele doua linii urmatoarele:
ifconfig eth0 hw ether 00:09:34:00:02:E6
ifconfig eth0 192.168.16.55 up
pastrati 00 09 34 dupa care schimbati ceva...si ip-ul se schimba.
dati restart si uitati-va in router ce mac aveti:)
pai lipsa suportului pt :
DM 6x00
DM 600
DM 70xx
Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@Outcast aparuse deja rezolvarea mai sus! :)Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Schimbarea asta de MAC este definitiva sau numai cat ai imaginea instalata?
eu l-am rugat sa posteze dar a fost sorin mai rapid
una din noutatile aduse de aceasta noua imagine este faptul ca se pastreaz subtitrarea pe canalul dorit ... chiar si dupa schimbare de canal / satelit si revenire ! chiar si dupa restart ... subtitrarea a ramas activa ! un bug rezolvat !
era si pe 4.2 doar ca faca figuri, se blocaQuote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu sa stricat niciodata si este folosit la maxim ,nu are timp sa respire.Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
temporara . sau o scrii in biosQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai depinde cum schimbati urmatoarea imagine. prin net nu-i nevoie, prin dreamup o faci din nou. fiind in var cred ca se duceQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si va fi penibil si pentru particularii care vand dm500s si spun ca-s originale cand colo sunt clone; chiar azi mi-a zis un user ca sunt discutii cu clonele ca le detecteaza versiunea asta; si eu i-am zis: "nu-mi fac probleme ca eu n-am afirmat niciodata ca-s originale; si asta o pot confirma si cei care au cumparat de la mine":gathering:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tocmai a fost postata si versiunea pt dm600 :clap:Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tineti-mi pumnii :D
Nu inteleg de ce atata discutie inutila. Pe RDI primul care a anuntat ca va aparea o noua imagine gemini a fost blanosul. Si se stie cat este de inversunat impotriva clonelor.
Alo...blana...eu am clona.....ca sa stii.
Iar chestia cu macul e buna ptr speriat nestiutorii.
Macul unei placi de retea se poate schimba software....si la windows ..si la linux...implicit pe dreambox.
Asa ca nu va mai lamentati inutil.
Mai bine discutati ce aduce nou aceasta imagine.
As proba si eu, dar in weekend nu pot sa ma joc cu dreamul. Abia luni.
Pana atunci discutati despre ce aduce nou acesta imagine sau e doar un bau bau.
O seara placuta.
lasa-l ca-i ocupat, nu reuseste sa schimbe macul sa puna poza ca-i merge imaginea:clown:Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps: scuze daca am fost rau
Blanosul??? M-am uitat sa vad daca a confirmat ce are: original sau clona dar inca nu a confirmat nimic.
Blana...te rugam...o poza ptr sateliti.org.
Multumim.