au trrimis dec+card nds pt ....... (cine stie sa zica )
Printable View
au trrimis dec+card nds pt ....... (cine stie sa zica )
pt ce sa trimita card nds
fane sa intelegem si noi ce vrei sa zici cu rec+card pt.......
pai daca la tine venira 5 carduri de conax pt intact,aici ajunsera carduri+decodoare de nds(nu dolce...) a nu se intelege ca sunt pt intact cardurile nds.
Stirea cu trecerea la compresia MPEG4 a aparut de mult la observatorul antena 1 si vorbesc despre cel putin 2 ani de zile,cautati pe youtube.De data asta se pare ca totusi merg mai departe decit sa anunte... cel putin speram...Quote:
Originally Posted by gladix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-l mai cautati,banuiesc ca antena grup a scos tot de pe YouTube decind cu antena play,am cautat eu si nu mai e stirea aia ...
A.M.R 2 Zile pana la "marea" trecere in dvbs2 mpeg4...Si uite asa aia care au "carduri" pt. antene nici macar ce CAID au nu au putut sa zica.Cu sha re nici atat,ca sunt "fta".Si uite asa ne dam seama ca era vorba despre antena international,pe care vor s-o "introbage" la freesat in pachetu' pentru pro**i.Quote:
Originally Posted by marius_tr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
S-a amanat pentru 18 martie.
Poate o lasa si ei dupa 1 Mai.
cată incompetenţă...
Noul conax va fii un 2.7 din cate am auzit sa testat un card pe un receptor conax care dupa mai putin de un minut se blocheaza cu acest card, sar putea ca, pachetul freesat sa prea si antenele in pacetul actual si sa avem un simulcrypt.
sa blocat receptoru cu cardu conax si pe deasupra si receptor dedicat????wow...credeam ca doar gigablue se pisa pe el cand are card via in el:) (asa zic unii)
scuze de off:)
Cum ziceam:intakkt face studii de piata pe fotumutile dedicate;ete' ca nu prea mere vrajeala...Daca vor si bani ca sa spele creierele
celor saraci cu duhul...asta e nesimtire crasa
Deci e vorba de conax 2.7 si nu de 2.6 ce ruleaza pe toate emulatoarele actuale din cauza asta se blocheaza receptorul dedicat.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intact vrea sa fie in casele tututor ! Ca, sa va controleze :)
cred ca se bucura mult toti cei din intact de cita atentie li se da odata cu modificarile la transmisie. Sa vedem modificarile ,sa le cripteze si dupa sa discutam .Cum au disparut de pe thor ,posibil sa dispara si de pe la multi cablisti.
stiu dragu meu...facusem doar o gluma :)Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Zvonul cu antenele se confirma.Au sosit 5 decodoare si 5 carduri.Se cripteaza toate programele intact.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu erai tu ala care nu credeai?
Ce caid e cardu ? Care e versiunea de conax adoptata ?
Azi n-am putut decat sa fac poze.Verific maine si va anunt.Ce stiu ca e conax si merge in orice receptor.
date receptie pachet intact: satelit eutelsat w2 16 est, frecventa:11131 ,polarizare verticala, s.r:16593, fec 2/3