Pai distribuitori autorizati nu ne zic nimic ?
Printable View
Pai distribuitori autorizati nu ne zic nimic ?
pai cine are 90mil sa cumpere carduri freesat ? ca minim 50 de carduri asa de inceput. Dupa merge si cu mai putine. SI cui sa le vinzi pentru ca oferta e destul de saraca .
Pt. Bucuresti vad ca pe site-ul oficial figureaza 5 dealeri , insa nici nu indrasnesc sa sun vreunul sa vad ce ''preturi'' practica , daca oficial pe site/pt. dealeri este 178 roni , pt. abonat sigur sare de 200 roni
Doar pt 6 prg. tv cryptate nu se merita , cel putin pt. cei care detin cam/cartela de tvr , pt. ceilalti..............
Asta-i management de tip romanesc se numeste"ma inbogatesc peste noapte" faza e cit se poate de reala,am mai auzito,pai sa-l vad eu pe cel care e dispus sa faca o astfel de investitie pe "praful" asta ....Quote:
Originally Posted by claudiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Eu am sunat ieri. Mi sa spus: "...am semnat contract cu Freesat dar nu am achiziţionat incă cartele. Probabil după Paşti."Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dupa cum se arata pe bucuresti ,avem de aface cu fantoma lui akta satelit.
Nici nu se merita comparatia Akta - Freesat , la Akta cel putin era o taxa lunara mai mare , insa si prg. tv mai numeroase/diversificate
In plus Akta a mers in share , pe cand Freesat ............
@mario
dupa cei care apar ca distribuitori pentru bucuresti parca ar fi continuarea lui akta satelit. Sa vedem care va fi miscarea lor in piata .
cred că s-a zis tot ce se putea zice despre freesat.
- canale puține,
- cartele scumpe, chiar de negăsit
- nu merge in sharing
De ce ai da banii pe o astfel de cartelă? Doar pentru hobby? Pentru cine s-a săturat de DOLCE, DIGI, UPC, il sfătuiesc să mai aștepte maxim 2 luni inaine să se gandească la FREESAT. Poate ORANGE e mai bun...
- nu merge in sharing
unde ai pus freesat si nu a mers in share merge fb
Haha,nu merge in sharing,hahaha.De unde le scoateti fratilor?
Pentru unii "sharing" este sinonim cu "CCcam". Intradevăr, momentan nu merge bine cu CCcam dar merge cu alte SoftCAM-uri. Odată ce vor fi disponibile cartele se va putea testa concret ce/cum merge.
Pe de altă parte "colegul" nostru Kasita Botonnou a conceput cateva unelte foarte utile in ceea ce priveşte Viaccess 2.6. Trebuie testate şi acestea.
și de ce te-ai chinui pentru doar 6 programe? Sincer, nu se merită.
Pentru oferta actuală intradevăr, nu se merită de nici un fel.
S-au pus in vinzare cardurile freesat ?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Da
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Plus echipamentul, ne duce la un pret de ? Oare se merita acum la ceea ce ofera ?
484 lei
Destul de săracă grila, dar şi preţul e pe măsură : 178 / 12(luni) = 15 lei/lună.
Desigur ... dacă ai deja echipament propriu.
La 15 lei pe luna ai la Digi o grila mult mai completa, eu sper sa vina si cu restul de canale macar din cele "must carry" , ca altfel e jale si nu cumpara nimeni.