ok , multumesc
Dar as vrea sa pun 3.17 de pe stick si vreau sa stiu cum salvez macar pozitiile H-H daca nu si favoritele ( chiar daca asta implica folosirea cablului )
Printable View
ok , multumesc
Dar as vrea sa pun 3.17 de pe stick si vreau sa stiu cum salvez macar pozitiile H-H daca nu si favoritele ( chiar daca asta implica folosirea cablului )
Quote:
Originally Posted by danilo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pozitia satelitilor ramane in H-H nu se pierd daca pui alt soft
canalele si favoritele se salveaza daca folosesti cablul
la optiunea read default data in Chedit salvezi canalele din receptor
apoi o salvezi intr-un loc anume in calculator
lista o poti incarca apoi prin cablu la optiunea write default data dupa ce dai sus in stanga la file + load+lista
daca vrei sa o modifici in format pt USB
fa asa :
upgrade data+other+MK default data alegi lista dupa care iti apare o alta fereastra unde poti lasa si numele care apare acolo sau scri tu alt nume ,dar trebuie sa mai pui un punct bin ( " .bin " ) la final si salvezi
si asta o pui pe stick si o incarci in receptor
Am pus 3.17 . Imi place cum arata grafica
Pt gigi bag menu88883452(open special key) ? Sau trebuie sa fie CLOSE ?
Sunt curios pe Maxxx cum vad ?
Quote:
Originally Posted by danilo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trebuie sa fie OPEN
Salut,
Sunt posesorul unui receptor echosmart 791 de curand si am urmatoarea problema: - cand inregistrez pe stick filme cu subtitrare aceasta dispare (pe digifilm 1,2 etc) nici nu se inregistreaza cu sub.
Asa este , din pacateQuote:
Originally Posted by bdinactiun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Numai @magic , cel care face softul poate rezolva acest lucru
nu e setat sa se inregistreze pe stick si pista cu subtitrarea
pacat
pe optibox pvr este activa aceasta functie
nu cred ca e foarte greu sa se rezolve acest lucru
vointa sa fie