@qwess dacă vrei sa te bagi la pariu gasim și o a treia variantă io zic că vine si @gabrield zice că nu vine tu poți alege că vine ronaldo in locul lui și umplem lada,io nu-s zgircit :)
Printable View
@qwess dacă vrei sa te bagi la pariu gasim și o a treia variantă io zic că vine si @gabrield zice că nu vine tu poți alege că vine ronaldo in locul lui și umplem lada,io nu-s zgircit :)
Perfectat se spune despre afaceri sau pariuri cind sint incheiate, tu vezi ca ai pus un "r" in plus.
qwess,
Daca am spus pe 2 beri la alegere, inseaamna ca cel care cistiga isi alege ce bere vrea sa bea.
Poate vrea omul o bere la butoi, sau la cisterna... de ce la sticloanta ?
Dar si daca o sa cistig eu, sa te tii nenicule...
Uite, cine vine azi pina la ora 23.59 si se baga la pariu, eu iau ca Dinamo va cistiga (in cazul ca pierd si se joaca).
Tot pe 2 beri la alegere.
sa inteleg ca moderatorii n-au nici un regulament nici o obigatie? cumva suferi de vreun complex de Dumnezeu? pot sa faci ce vrei dar pe me nu ma asupresti tu , nu permit niciodata sa-mi pui tu mie pumnul in gura. cum adica sa nu comentez? e forumul tau? ai legaturi mafiote sa-mi fie frica de tine? fa-ti treaba calumea si nu voi mai comenta. ai un tupeu fantastic.atata timp cat ma acuzi de offtopic si stergi doar selectiv comentarii, sa nu mai ai pretentii la mine sa tac.Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"cu respect"...sa vada toata lumea (mai ales colegii tai) ce fel de moderator si caracter esti.
ontopic: succes echipei Dinamo, care a inceput mai mult decat promitator sezonul, in meciul cu Barcelona. Probabil va lua multe boabe, dar daca afiseaza acelasi joc ca aseara n-o sa fie nici un caine supart.
Tu imi vorbesti mie de caracter ? Discutia am avut-o cu tine privat pentru ca te aveam de mult timp pe messenger si am discutat de foarte multe ori si m-a mirat virulenta postari tale si nu intelegeam pentru ce la adresa mea ai avut o atitudine provocatoare iar la adresa altor moderatori pui capul in pamant , faptul ca pui in public discutiile pe care le ai cu userii in privat arata ce fel de om esti . Personal aveam o parere extrem de buna despre tine , te poti da in spectacol pentru ca se vede ce mult iti place sa te certi cu lumea .
Sa ai bafta si mult noroc in viata
Deoarece poza , pusa de tine, facuta discutiei mele cu tine in privat nu se vedea acceptabil mi-am permis sa fac eu o poza sa vada lumea ce penibil sunt eu
Doresc sa se noteze ca discutiile dintre mine si horatyu sau oricare alt moderator sint departe de nivelul acesta la care s-a ajuns intre cei 2 de sus.
Atit am avut de spus, sint convins ca cineva ar fi spus vreodata " tu mereu faci scandal", ceea ce nu e cazul, eu nu fac scandal. discut doar de dragul discutiei...
Despre Dinamo, sa fie ei sanatosi, cu un meci nu se ia campionatul...
Astazi vom vedea Steaua, cu alta campioana, a altei tari, nu a Romaniei, unde se stie cum se cistiga si citi bani trebuie sa fii campion...
Multumesc mult de tot pentru clarificare lui @gabrield , deja ma simt mult mai bine, aveam impresia ca sunt atacat energetic ... dar gata cu fotosinteza :) si cu tupeul fantastic o sa ma apuc de treaba ca am comentat cam mult si nu imi justific salariul de moderator :drinks:
A aparut pe site-ul Barcelonei meciul cu dinamo
PS. Le-a facut o prezentare dinamovistilor... de i-a rupt!
Aia cu "second only to Steaua" e bestiala!
Tare de tot caracterizatea !
Cred că iar are palpitati borcea :)
Chiar azi a fost un coleg de lucru pe stadionul Barcelonei,Camp nou si-a făcut o poza cu cupa champions league !
tot tinem sa atacam prin afirmatii ridicole.se refera la nr. de trofee si banuiesc ca nu mai e asa surprinzatoare prezentarea. ar fi fost ceva sa nu stie sa numere baietii aia care se ocupa de site-ul barcelonei. acum ca tu te mandresti cu trofeele ceausiste :))...foarte amuzant.Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai si dupa Ceausescu, Steaua a avut mai multe trofee si mai multe caliificari in Europa.
Da, e adevarat, nu au jucat cu Kuusysy Lahti, sau alte echipe cu nume incilcit, cum erau pescarii aia din Islanda...
sunteti cei mai tari domnle. ciorditorii aia de la barcelona care va fura modelul echipamentului in fiecare an palesc in fata voastra :) . ati facut lista cu antrenori? pe reghe si oricare ar fi succesorul sau nu-i prinde paltonul. aici da recorduri, iar spulberati tot...pipi-kaka barcelona =))
apokalypse,
Orice ar face cei de la Steaua, pe Dinamo nu-i intrec, cu " sa ne lasati sa ne pregatim pentru Liga Campionilor" si ei nici pe locul 3 nu erau...
In rest, discutiile sint discutii, trofeele si cifrele ramin.
Si deocamdata, pentru urmatorii 10 ani, Steaua e prima chiar daca se retrage acum si restul echipelor joaca in fiecare an in CL.
offf...grandomania asta nejustificata. an de an se aude , cu lotul asta, ii spulberam pe toti. tiki paka barcelona, finala europa league,finala CL. parca e ceva mai jenant decat "lasati-ne sa ne pregatim pentru CL". din pacate pentru tine ai uitat de singurele cifre care conteaza intre cele doua echipe:cele din intalnirile directe, unde stim amandoi cine conduce detasat ;)
Da, asa este, Dinamo are mai multe victorie in meciurile directe de-a lungul istoriei din 1947 in zilele noastre.
Dar la ce i-au folosit ?
Ca tot Steaua are mai multe campionate fata de Dinamo.
Si nu numai asta : ca tu alegi un singur domeniu si crezi ca Dinamo e tare.
Asa, daca vrei si alte domenii, Dinamo a avut mai multi suporteri la puscarie, Dinamo a luat foc d emai multe ori si furnici are mai multe sa nu vorbim de ciini vagabonzi...
Dar la fotbal, Steaua are mai multe ca Dinamo urmatoarele :
prezente in Europa
calificari in grupe
finale europene
Cupe intercontinentale
numar de jucatori la loturile nationale,
fotbalisti alesi nr. 1
meciuri consecutive fara infringere
Dinamo e cunoscuta doar pentru lucruri negative,
au pierdut campionate pe teren propriu, Dobrin singur a reusit asta
au pierdut meciuri dupa ce conduceau cu 4-0 la pauza
au pierdut meciuri importante in Europa cu echipe de amatori, nu doar o singura data...
As mai contiunua lista, dar e prea mult de scris si nu mai am cerneala in imprimanta ...
Atit mai vreau sa spun, Steaua, ca si Dinamo, a avut perioada ei de glorie, din pacate, acum nu mai are...
Singurul lucru pozitiv este ca a durat mult mai mult ca a lui Dinamo...
Imi aduc aminte cu nostalgie vremurile cind orice echipa de provincie care avea meci acasa cu Steaua facea o adevarata sarbatoare in judet daca reuseaua sa marcheze macar un gol in poarta Stelei...
Inchei discutia...m-ai lamurit. iti lipsesc vremurile ceausiste, in care jucatorii stelei faceau macel la propriu cu adversarii pe teren cu ajutorul craciunestilor (rapidistii stiu cel mai bine). iti lipsesc vremurile cand daca nu ii convenea ca e condusa steaua fugea de pe teren si in loc sa piarda meciul la masa verde ,primea cupa de la tovarasu ceasca a doua azi. jumate din criteriile enumerate de tine au stanta ceasista.in rest din punct de vedere al criteriului care conteaza, meciurile directe, Dinamo e peste si punct.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tu chiar crezi povestile astea cu ajutorul nu stiu cui ?
Crezi ca Steaua dupa ce cistiga Cupa Campionilor avea nevoie de arbitri sa cistige un meci cu Bihor sau cine mai era ?
Se vede ca tu stii fotbalul de atunci din auzite, de la altii care au interese...
O fi fost si ceva adevar in povestile astea, dar singurul adevar este scris pe baza Cupei pe care tu o vezi doar la TV.
Despre meciurile directe, Steaua a declarat ca prefera sa piarda cu Dinamo si sa cistige campionatul...
=))))))) ....era sa cad pe jos de ras. E casi cum as spune eu ca Dinamo prefera sa piarda cu toti pescarii daca nu da peste echipe de top sa le elimine (inter, hamburg etc.). Eu bat la pariu ca nu-ti mai aduci aminte cand a luat steaua ultimu campionat si a "preferat" sa piarda cu Dinamo in acelasi an( partea a doua a frazei sa-r putea sa-ti fie mai cunoscuta =)) ). ...acu lasa wikipedia, greu tare cu fotbalul asta din auzite.
Da, asa e, nu imi mai aduc aminte, dar nici nu conteaza, aici nu vorbim de gabrield, stiu ca uiti, asa ca iti aduc aminte subiectul e vorba de Dinamo care a anuntat ca joaca amical cu Barcelona si nu va juca.
Am spus-o inca de la data anuntului, eu miros tepele dinamoviste de la mare distanta...
Despre fotbalul din auzite, o fi cum spui tu, dar asa din auzite am invatat destul sa pot sa ma felicit cit de inspirat am fost sa aleg Steaua sa tin cu ei inca de copil, fara sa ma schimb in functie de cine ia campionatul sau cine are mai multe victorii cu altii.
Asa am trait multe nopti albe, cu lumea in strada, la Otopeni sau Universitate...
Cu drag i-am primit si pe dinamovisti, ca si ei "e oameni", sa vezi ce se mai bucurau, parca erau copii, nu alta...
I-am inteles.
De ce sa nu se joace?Scriu toate ziarele despre meci si se vand bilete,pana acum nu am vazut vre-un motiv/anunt credibil ca nu s-ar juca.
Daca se joaca ne uitam ca asa e frumos si gata.Foarte bine,sa mai miste si alte echipe legat de meciuri amicale frumoase inafara de ....
pai de ce? pentru ca a mai fost un caz asemanator ...tot asa ziarele scriau si biletele se vindeau si Argentina cu tot cu vedeta lu peste nu a mai venit si asta destul de recent...parca anul trecut prin vara.