Plang pe un colt de masa ca cei care faceau afaceri acum 3-4 ani acum nu se inteleg.:)
Eu abonat ce treaba am?
Dupa cum am mai spus,numai la digi am vazut atatea schimbari in grila incat cu greu sa tii pasul update-ului la lista de sid-uri.
Printable View
Plang pe un colt de masa ca cei care faceau afaceri acum 3-4 ani acum nu se inteleg.:)
Eu abonat ce treaba am?
Dupa cum am mai spus,numai la digi am vazut atatea schimbari in grila incat cu greu sa tii pasul update-ului la lista de sid-uri.
Parerea mea e ca felix a facut un pas gresit si sigur regreta deja,a sperat el ca o sa plinga lumea dupa antenutele lui si or sa-i faca pe multi dintre clientii rcs-rds sa-si rezilieze contractele,decimind astfel clientii rcs-ului,nu neg ca unii chiar or sa o faca dar uite ca nu-i chiar asa de usor precum credea,in primul rind grupul intact o sa piarda multi telespectatori,dupa care urmeaza banii din publicitate,dupa care o sa se spele cu antenele lui pe cap iar faza cu mutatul la focussat sau dolce,stiti foarte bine ca marea majoritate a abonatilor digi satelit sunt afara din tara,deci nu-i chiar asa usor,plus ca fiecare se gindeste daca lu' voiculescu ai se casuneaza si pe celelante doua dth-uri si deci ei migreaza degeaba ?
Gresita partea cu banii din publicitate . Motivul e simplu : cota de rating care aduce publicitate , se stabileste pe
baza masuratorilor facute in retelele in care functioneaza canalul respectiv .
Nu poti sa nu transmiti 2 din posturile cu cea mai mare audienta din tara,in timp pierzi.La satelit sunt multi abonati,dar nu se compara cu cablu si ce se mai aduna cu Dolce/Focus,asa ca legat de audiente nu e mare branza,oricum nu am auzit sa fie masurate pe satelit.
Sa transmiti Antenele pe cablu si aia sa iti faca reclama negativa de dimineata pana seara .... e greu si pentru RCS.Tot in timp se va simti,deja par sa dea semne ca nu stau bine cu banii.Oamenii simpli nu stiu destule despre Romtelecom si se arunca in bratele lor imediat.
Actul prin care antena cere sa fie scose canalele de pe satelit
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce sa zic le dau dreptate celor de la rds.. de ce sa platesc sume fabuloase unor compani care nu sunt competitive (Antena grup..sau cum se numeste) nu au fost capabili sa retrasmita un canat HD bani veniti de la rcs mai de graba cred ca se duceau catre alte interese (politice din grupul antena) asteptau renegocierea cu rcs...care din motive politice nu merge mai departe, Antenele au fost ridicate multumita platformei rcs-rds cand a aparut deci sa spuna mersi antena ptr audieta facuta in toti acesti ani.
Oamenii simpli nu stiu destule despre Romtelecom si se arunca in bratele lor imediat.[/QUOTE]
exact!Matusii mele ii tot explic de 1 an ca nu isi are rostul dolcele in buricul oradiei,ca rds cablu e mai bun,e mai ieftin,mai multe programe,etc.Contractul ii expira in mai,era hotarata sa rezilieze,a si depus la inceputul lunii aprilie cererea,dar s-a razgandit brusc pe 20 din cauza antenei 1 si 3
Citind comunicatul de presa al RCS & RDS sunt de acord 100% cu ei .Pai facand o socoteala simpla 7 mil eur impartit la 5 eur abonamentul ar insemna 1400000 de abonamente gratis .Daca mai socotim ca si alte posturi, poate mai cer si ei ceva banuti + investitia facuta in retele si costul receptorelor si cate si mai cate cheltuieli ,pai asta e faliment curat. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic cai pacat ca nu mai merg antenele la digi satelit.
Care este cauza pe mine ca abonat nu prea ma intereseaza.
Din pacate ei au acoperire in contract unde isi rezerva dreptul sa schimba posturile pe placul lor.
Pentru mine pierderea este emisiunea de divertisment "In puii mei", care imi place sa ma uit la ea. In rest stiri si alte chestii se gasesc si pe alte canale de acest gen.
Si esti de acord sa platesti ceva in plus? Ipotetic vorbind... deoarece acelasi pret nu mai poate fi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sorine iti dau eu o liniuta sa vezi emisiunea :)Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In locul acelor posturi se va introduce altele.
Am vazut ca acasa gold, sau cum ii zice deja lau introdus.
Eu zic ca nu depinde de noi daca vor mai transmite sau nu acele programe.
Noi cu aceasta ocazie, cei care doresc, pot rezilia contractul cu Digi TV si trece la alt provider DTH.
Au inceput antenele atacul asupa RCS pe toate posturile.
Poate apar ceva posturi noi, interesante, eventual ceva HD, acun cum au ceva transpondere la dispoziţie. Succesuri lui Felix & co
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Eu vreau Antena 3 inapoi.Sunt abonat la ei si ma uitam la acest post,nu scriu numai sa ma aflu in treaba si nici nu ma intereseaza cat de greata le e altora ca ma uit eu la ceva.Nu va convine nu va uitati,nu va forteaza nimeni.Noroc cu partenerii care au Focus.
HD la Digi?La ce foame de bani au nu vad cum ar putea face ei asa ceva acum la inceputul verii.Nu au nici macar receptoare SD,de unde bani de HD?Parca se zvonea ca pana la Paste incep si ei,dar cred ca era (iar) vorba de cel al cailor.:)
Nu se stie,poate ma asculta cei de la rcs-rds si le cere lor bani sa-i urce iar pe satelit !Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astra 4A: 12360V - SR27500 - FEC 3/4 (transponderul ex-AKTA), alaturi de AXN-uri, Dolce Sport (codate Viacces si Conax) si Etno + Taraf (FTA) a poposit si Antena1, codat desigur. Stie cineva care e rostul acestui TP?
RCS nu platea nimic niciodata catre grupul lui Felix.Ia vedeti cat dau catre Trustul Pro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se zice ca 12 meleoane/an.ProCinema aproape ca merita,dar eu sa platesc pentru Acasa si Sport.ro?Sa inteleg ca acum pe capul meu de abonat mai platesc si pentru AcasaGold?Ia sa le scoata si pe alea si sa mai lase la abonament.:)
oameni buni
lasa sa ceara 7 mil de euro/an sau cit e
voi stiti rcs cit cere de la cablisti pentru kktu ala de digisport?
6lei/numar de gospodarie in localitate
stiti ce inseamna asta?
nu este o suma chiar asa de mareQuote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ni se pare noua mare
Media Pro( Protv,ProCinema si Acasa) cere tot cam atat sau poate mai mult si audienta doar pe Protv este mare
Este normal sa iti renegociezi contractul dupa un timp, daca firma ta a devenit mai mare, mai puternica(in cazul de fata canalele de televiziune Antena 1 si 3 ).
In Romania suntem obisnuiti sa nu platim pt nimic , dar nici calitate nu avem . Oare Sky Italia de ce este asa de scump.
Probabil ca in viitor o sa li se schimbe politica de achizitionare a posturilor tv.
Normal ar fi ca acum sa se faca pachete tv pentru care omul sa plateasca: de stiri, de filme, de divertisment.
Acutul prezentat de stargate este dupa ce negocierile s-au impotmolit===>rcs-ul nevrand sa plateasca suma de 7 mil pe aceste canale si in consecinta ei cei de la antene nu au vrut sa le mai dea voie sa retransmita canalele tv, pentru ca asa este normal daca vrei sa castigi mai mult pe marfa ta.