Din pacate scanerul acela de porturi nu e bun. Afiseaza rezultate aiurea.
Sorry dar nu cred ca e de incredere.
Printable View
Din pacate scanerul acela de porturi nu e bun. Afiseaza rezultate aiurea.
Sorry dar nu cred ca e de incredere.
Intr-adevar, scannerul ala nu mai merge asa bine. Am gasit altele un pic mai bune (cu limitarile de rigoare pt. scule publice):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (nu e nevoie sa instalati ce plugins va ofera ei)
Cred ca cel mai bun pentru scan de porturi este
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]All service ports"
Daaa,asta e foarte bun.Pacat ca nu avem buton de Thanks.
Si il cred.:DQuote:
---------------------------------------------------------------------- GRC Port Authority Report created on UTC: 2012-01-09 at 19:53:32 Results from scan of ports: 0, 21-23, 25, 79, 80, 110, 113, 119, 135, 139, 143, 389, 443, 445, 1002, 1024-1030, 1720, 5000 0 Ports Open 0 Ports Closed 26 Ports Stealth --------------------- 26 Ports Tested ALL PORTS tested were found to be: STEALTH. TruStealth: PASSED - ALL tested ports were STEALTH, - NO unsolicited packets were received, - NO Ping reply (ICMP Echo) was received. ----------------------------------------------------------------------
Cred ca cineva se distreaza de minune cand vede ce valuri a reusit sa faca.
Pana la urma in tot raul si un bine. Fiecare va incerca sa-si mai inchida portitele de acum incolo.
Chiar ar fi bine sa se deschida un thread despre securitatea aparatelor legate de retea, despre probleme si rezolvarea lor. Sint convins ca sint printre noi persoane care ar putea sa ne invete multe.
Si de ce nu, si despre comenzi de genul:
sau rulat logat ca root:Quote:
netstat -an | grep 21
netstat -an | grep 23
netstat -an | grep 80
..si altele.Quote:
netstat -nvl
Deci,avand in vedere si luand in cosideratie se constata urmatoarea constatare, constatata din urmatoarele constatari in urma urmatoarelor evaluari,evaluate in etape si constatate cu porturile toate, ca cccam 2.3.0 evaluat cu de toate, cccam ce mai mult poate..... scrie forumurile toate pe toate fetele evoluate...etc
Deci in scurte cuvinte...e bun sau nu-i bun? Multumesc...am scris pentru a mai descreti un pic fruntile nu ca sa fiu offtopic.Scuze...
Este, dar mie imi trebuie sa specific ip, nu-mi treb sa-mi scaneze pc-ul, eu voiam sa verific boxu' sau alta scula...Quote:
Cred ca cel mai bun pentru scan de porturi este
Lasa ca e bun asta,unul cu care scanezi alte ip-uri are darul de a da idei proaste unora cu muuuult timp liber.
Asta scaneaza ip-ul tau extern,intern poti incerca cu programe standalone instalate pe pc,dar acolo trebuie sa tii anumite porturi deschise pentru a putea lega pc de receptor,etc.
eu folosesc asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si momentan nu ma dezamagit:)Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
referitor la oscam ai perfecta dreptate.....am cred ca 5 luni de teste cu setari personale,deafult si alte birbrizuri:) si e net superior mai ales peppartea de securitate.......insa precum spuneam cred ca o dau si ei in balari
oscam pe dm500 35 de linii,carti 500...peste deja devine aventura.....ma rog la mine cel putin,up a fost de 3 zile pe urma deja incepe sa se balbaie
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dupa cum se vede se foloseste chiar de portul de la server deci...pe lanag key-le de la programe mai scuipa si altceva pe langa..
probabil exista si alta vers pt acest program cu care se poate lua si altceva nu doar seria cardului si ip(asta e vers pt gaia cred)
have fun.
Stiu asta, dar nu am cum, deoarece ip interne au fugit si nu mai am niciunu... :DQuote:
intern poti incerca cu programe standalone
Iar vii cu copilarisme.Quote:
Originally Posted by juventus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oricum iti iei iar ban,esti clona ciutureasca.:D
Ce-l mai deranjezi, intra pe "Forum Privat" si in stanga sus ai injuratura cu pricina in toata "splendoarea" ei! Dedicatia cu pricina vad ca a indexat-o si G:):)gle deci lucrurile de valoare nu se pierd niciodata!Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nici la vecini nu i-a iesit cu vplug ala virusat ca deja a fost mirosit.
Nu mai muscati la povestile astuia,deja a ajuns o pshihoza prosteasca cu backdoor in cccam cand de fapt voi incaltati virusi.Nu mai descarcati variante "minune" de cccam,ramaneti la ce aveti daca merge fara probleme.
PS:Val,nu ma intereseaza daca ma injura nimeni pe un forum cu ... nimeni.:)
tu te auzi ce spui?virus in cccam?
in cccam poti sa bagi doar un backdoor sau un rootkit ceva nu pui virusi..ca nu il rulezi pe windows....
cat despre vplug ..nici nu stiu ce e ala si cu ce se mananca..eu folosesc doar cccam
Copile esti plictisitor.Mai bine iti faci rost de o viata reala.
Sa stau sa imi pierd iar timpul sa spun ca nu am scris despre virusi in cccam?
E foarte posibil sa nu ai nici un habar despre vplug (asa cum nu ai habar de multe),pe tine te-a interesat doar sa incluzi un virus in arhiva,langa vplug,langa cccam.Backdoor inclus in cccam de tine .... veci.Stergeti mucii la nas mai bine.
si totusi cine te pune sa iti pierzi vremea cu mine?
copil am fost de mult....
ne cunoastem de undeva?ti-am facut eu ceva?
Ai uitat sa negi acuzatiile.:D
Nu imi pierd timpul,doar ma distrez.Momentan esti un experiment si atat.
O punem de un linsaj mediatico verbal?
Am citit si eu toata aceasta poveste despre usa din spate in cccam 2.3 si nu inteleg ceva, anume:
- folosesc OpenPLi actualizat la zi
- in feed-ul acestuia se gaseste cccam 2.3 pentru descarcare si folosire
...sa inteleg ca cei de la OpenPli sunt atat de prosti incat lasa aceasta versiune in feed chiar daca stiu ca aceasta dauneaza 'clientilor' ?
Sunt sigur ca este doar o banala informatie falsa pentru a discredita versiunea 2.3.0 a cccam