Deja au luat un gol ... şi culmea .. nu la playstation
Printable View
Deja au luat un gol ... şi culmea .. nu la playstation
Pai fotbalul se joaca pe goluri. Si se joaca in Europa. Asta e!
In 2011-2012 , cate meciuri a caştigat Steaua in Europa ?
Oricum, mai multe decat rapid si dinamo la un loc.
Tot nu mi-ai raspuns.
Apropo ... am scris Steaua cu S mare. Din păcate, dupa cum joacă in Europa, S-ul respectiv nu vine de la superman ... ci de la super looseri
Macar joaca.:)
Pai Steaua e singura echipa care merita sa fie scrisa cu litera mare. Restul sunt de divizia B. Si din cate stiu eu a castigat 3 meciuri si 3 egaluri. Adica tot mai multe decat dinamo (zero) si rapid (2 victorii si un egal).Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
anunt important....steaua nu a avut nici o sansa cu Twente =)). calificarea frauduloasa din grupe s-a vazut acum :)
Tare gluma.Grupele nu sunt ca in liga 1 unde stim noi cine e pe primul loc dar cand scoate nasul in Europa nu face nici macar un punct si stai sa te intrebi de ce,de ani de zile.Probabil stiu doar "fotbal" romanesc,cu arbitrii.
Noi ne-am bucurat macar de fotbal.Cica asa e,mai castigi dar mai si pierzi.Inafara de faptul ca Tatarusanu s-a impiedicat ca fraierul ... nu au jucat rau,nu au pierdut rusinos si la ce buget are Steaua fata de Twente cred ca nu e nimic grav sa pierzi in fata lor.Parerea de rau e ca daca ar fi fost mai concentrati si mai bine asezati in teren chiar si cu jucatorii astia ar fi putut sa treaca mai departe.Nu le poti avea pe toate,dar macar am trait iar emotiile unor meciuri in Europa,voi stati pe margine si carcotiti visand la un stadion cu 50 000 de suporteri.In alta viata.:)
Ti-as da like, dar nu exista posibilitatea. Adevarat, Steaua s-a calificat fraudulos datorita suporterilor care au umplut stadioanele de fiecare data cand Steaua a jucat in Europa. Fie ca a jucat la Cluj sau Bucuresti. De parca ar veni cineva la un meci daca s-ar juca bambilici (cum se joaca prin liga lui mitica). Intotdeauna Steaua a fost acuzata ca a cumparat meciurile. Chiar si dupa 25 de ani sunt unii care sustin ca Steaua a "cumparat" Liga Campionilor. Scenarita sau invidie?Quote:
Originally Posted by apoklyps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
P.S.: nu uita ca patronu' a venit personal in Vrancea sa va deszapezeasca.
Cand am zis fraudulos bineinteles ca m-am referit la norocos. Cine a mai vazut calificare cu doar 2 victorii? una dupa un penalty de tip nicolic-cade-ca-muierea la un umar la umar. Jocul rezultatelor v-a oferit calificarea , ca de altfel v-a dat macaabi cu terenu in cap. Bineinteles stelistii n-au recunoscut niciodata cand au avut noroc. iar treaba cu suporterii e adevarata, steaua are cei mai multi , felicitari, insa nu ei joaca ci echipa. Era o vorba in "Alexandrul Lapusneanul", dar nu vreau sa elaborez pe tema asta :D
P.S. : mi se indoaie ca patronu a venit sa dezapezeasca, daca intentia lui era pura poate era de aplaudat, dar stim cu totii ca a venit doar ca sa il vedeti voi la stiri cum mananca urda cu portocale. ma scuzi daca sunt nesimtit si nu ma las impresionat ca un maimutoi de o jigodie ca jiji fecali.
Norocul e de partea echipelor care joaca fotbal. Aseara Steaua nu avea cum sa aiba noroc pentru ca nu a dat gol, ci a luat unul de cascadorii rasului (fenomenul banel s-a intors). Au fost 2 victorii si 2 egaluri; total 8 puncte. Cu 8 puncte poti castiga si campionatul mondial.
P.S.: vezi ca nu se da quote la topicul anterior. Are grija moderatorul de tine!
Fotbalul adevarat pe care il practicati a fost ilustrat pefect in partida de la macabi . Aseara steaua nu avea cum sa dea gol pentru ca nu a vazut poarta pana in minutul 80 cand a gafat fundasul olandezilor. si ce egaluri :), ingramaditit in propiul careu de shalke la cluj si un mare egal la marea Larnaka pe care nici in retur nu o bateati intr-o mie de ani daca nu intervenea arbitrul sa va dea un penalty mai mult decat mocasin ( in Premier League o simulare ca a muierii de Nicolic e posibil sa se sanctioneze cu parnaie :)) ) . Cel mai mult m-am amuzat la declaratiile jucatorior dupa ce au aflat ca Shalke nu face mizerii si i-au batut pe maccabi : DANKE SHANKE exclama bufonul cu un picior mai scurt din flancul stang al stelei, nimeni altu decat tanase :)
Norocul nu tine pentru totdeauna, asta e clar . In fine , a trecut,.Tot ce ramane dupa acest meci e 1 din milioanele alea care va laudati ca sunteti ,prins la ciordit de pulovere in magazinul oficial al lui Twente. Singurul lucru notabil dupa aceasta dubla.
Ala era rapidist infiltrat.
De golul lui Maradona din meciul cu Anglia iti mai aduci aminte?
Bag seama ca tare suparat ai fost in decembrie cand s-a calificat Steaua. Si in general, esti suparat cand Steaua castiga si sustii ca nu a meritat. Curat murdar!
de batalia de la posada iti mai aduci aminte? daca tot am inceput sa discutam de lucruri care nu au nici o legatura intre ele. :)
Daca noi scriem ca Steaua s-a batut practic singura din ghinion nu e bine,doar dinamovistii au dreptate ca s-a calificat "fraudulos" din noroc.:)
Plangeti pe margine ca eu ma bucur si de victoriile,si de egalurile si pe cat se poate si de infrangerile Stelei.Important e sa fie acolo,sa joace in grupe si chiar si in primavara Europeana odata la cativa ani.Bravo lor ca au ajuns pana aici,nu ca altii care sunt tari doar la chefurile in care o canta pe Steaua.:)
Asta e ironia cu stelestii ei nu inteleg sarcasmul. Cand unii fac caterinca de ei lor li se pare ca sunt adulati asta apropo de chefurile alea pe care le pomenesti. Ce-i drept va inteleg de ce va complaceti, steaua chiar se confunda cu o manea de prost gust(de parca ar exista si altfel, da nah) :).Raman la ideea principala si tin sa va felicit, niciodata nu ar fi ajuns suporterul ala stelist sa fure in Olanda fara ajutorul vostru. Faptul ca n-ati avut nici o ocazie clara releva exact ca pentru asta v-ati calificat, cu s-au fara noroc. A fost doar o misiune undercover, sa se aleaga omu ala cu un pulover, in mod fraudulos (de data asta la propriu). Pe teren stia ce se va intampla :D
Si totusi,de ce insisti?Doare? :)
Noi ne mandrim cu echipa si cand castiga si cand pierde,ne doare undeva de sarcasm sau altele.Hai Steaua si la anul cel putin tot asa!
Vezi ca "noi" reprezinta pluralul la "eu" :). poate te mandresti tu, dar dupa 3 infrangeri ale echipei din G...pardon de nicaieri, vroiam sa zic, se aude numai pleaca Gigi si la a IV-a se goleste stadionul :)
Intreaba-i si pe ceilalti stelisti ce parere au,daca nu ai citit pana acum,asa afli care noi.
Astept sa vad gol stadionul,asa ca la altii.:)