Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!
Quote:
......ci imbunatatindu-si sistemul.restul sunt basme.
Pai daca el garanteaza sistemul de criptare pt cativa ani si s-a intamplat sa fie desfacut mai devreme, omul pierde o groaza de bani si are tot interesul sa-l tina in viata cat mai are "garantia", costurile fiind mai mici inchizand web-uri , prin diferite mijloace, decat sa schimbe sistemul de criptare. Ideea e ca va incerca tot felul de presiuni sa micsoreze procentul pirateriei, asa ca fratilor faceti ce credeti de cuviinta pt a avea mai mult control asupra a ceea ce "se plimba" pe aici. Bafta:drinks:
Quote:
Pai daca el garanteaza sistemul de criptare pt cativa ani si s-a intamplat sa fie desfacut mai devreme, omul pierde o groaza de bani si are tot interesul sa-l tina in viata cat mai are "garantia", costurile fiind mai mici inchizand web-uri , prin diferite mijloace, decat sa schimbe sistemul de criptare. Ideea e ca va incerca tot felul de presiuni sa micsoreze procentul pirateriei, asa ca fratilor faceti ce credeti de cuviinta pt a avea mai mult control asupra a ceea ce "se plimba" pe aici. Bafta:drinks:
hai sa-ti explic ceva.....un imbecil,se batea cu bolovanul in piept acu citeva luni ca el e miezul,ca el suna la pro tv,ca el face ca el drege..ca el cenzureaza internetul.....normal,nu a reusit,.....tu crezi ca kudelski e imbecil?eu nu cred....e foarte constient ca nu poate cenzura internetul recte stopa publicarea pe internet de info si key tubulare...de asta nu cred basmele astea.
ps...un sistem se desface atunci cind cineva din interior scapa unele informati si baietii incep sa le puna cap la cap.....
Da ai dreptate outcast sunt firme mari unde oamenii sunt nemultumiti de felul in care se comporta sefii lor nu neaparat din motive salariale si apoi deschid robinete!!Multa sanatate pt ei:) :) :) :) :) :) :) :)
pirateria e un rau necesar. faza cu keyle de decodare de programe tv, este la fel (sau in mare masura la fel) cu virusii si antivirusii. sa nu credeti voi ca cei care produc antivirusi, nu sunt mana in mana cu cei care produc virusii; ca daca n-ar mai fi produsi virusii, antivirusii nu s-ar mai vinde, nu?
acum, cu nagra3, si cu toti astia mari, si cu dth-urile, sunt niste masinatii complicate despre care noi putem sa speculam doar; sunt mari interese la mijloc; nimeni din cei mari, care au ajuns departe nu sunt prosti si nici naivi sa puna botul ca pot cenzura netul; intr-adevar, pot micsora pirateria in felul urmator; nemaifiind atatea informatii explicite despre decodarea canalelor satelit, cei care habar n-au despre asa ceva, si sunt noi, intra si ei gura-casca pe forumuri, si n-or sa priceapa mare lucru. noi, care deja avem o experienta in spate, intelegem ce e aia "fanta tv keys" (stiti voi de unde), unul care prima oara citeste asta, nici n-are cum sa ghiceasca; concluziea mea e ca pirateria va putea fi redusa, dar putin; cei care se uita acum pirat, se vor uita pirat si pe mai.departe.
si inca ceva; ganditi-va putin la faza cu n3 care se vede doar in share; dupa ce vor intra si prem, si ce mai e in n2 in n3 (nu-i exclusa surpriza si din partea lui jiji), atunci spuneti-mi mie ce receptoare se vor vinde cel mai tare, si vor da o noua lovitora pe piata? stiti raspunsul,nu? ca faza asta cu "asteptam pana la vara ca vor fi key de n3" e doar o speculatie, si o speranta in acelasi timp; deocamdata nu avem motive concrete pe care sa ne bazam; totusi ganditi-va ca a trecut ceva vrede de cand cabo si D+ au trecut in n3, si nimic nimic...daca e o intelegere intre mega dth-ii (exclus jiji, ca jiji nu e mega dth, in ciuda eforturilor disperate ale unora pe un forum, stiti voi care). sa astepte sa intre toti in n3, sa stea un pic, sa creasca nr de abonati, si dupa aia hack-erii sa scoata softuri si key?
cine stie ce va fi?
vorba aia: "om trai si om vedea"
ceea ce am scris e doar punctul meu de vedere. n-am pretentia ca e si adevarat.
:gathering:
daniel ai dreptate ca cine se uita pirat se va uita si in continuare.Pana trece si jiji in n3 va trece o vreme si pana atunci n3 va fi deja spart vor exista softcamuri si chei.Mai naspa pt cei care se uita la premiere:)
Cat despre cresterea nr de abonati jiji nu prea cred ca se va intampla si nu prea are cum sa atinga pe cei a megaopratorilor care folosesc n*gra:wellcome:
Quote:
Incepe sa devina un rdi si aici.
Daca devine are aceeasi crunta soarta...
Quote:
Daca devine are aceeasi crunta soarta...
n-are cum sa devina rsp-ul un rdi. sunt oameni prea de treaba si cu capul pe umeri sa lase sa se intample asa ceva aici.
Parerea mea,daca imi permiteti,e ca aceste reguli sunt binevenite cu toate ca la prima vedere ni se pot parea cam dure.Sa nu uitam ca in mai multe tari europene au fost inchise siteuri si forumuri in ultimul timp si nu au fost inchise din cauza plangerilor facute de Kudelsky,unde ati mai auzit ca un fabricant de lacate sa depuna plangere ca au fost sparte pravaliile inchise cu lacatele produse de ei,ganditi-va putin e ridicol sa putem crede asa ceva.Toata bataia se da intre dth-uri si fabricantii de receivere fta,iar noi care suntem impatimiti de tv prin satelit si stim cum sa folosim aceasta informatie mai ne bucuram si noi putin dar de fapt cei care trag adevaratele foloase ale pirateriei nu suntem noi ci cei care obtin profituri de milioane fabricand si vanzand legal receptoare fta din care marea majoritatea in scurt timp devin decodoare ilegale de semnal codat.
Eu cred ca cel mai bine e sa fim discreti si sa stam in continuare sub masa lor si sa ne hranim viciul cu resturile care cad de la ospatul lor.
Sanatate
daca considerati ca un site ( .ro ) unde se putea afla cum se fabrica artizanal o bomba sau cum se cultiva cinepa difera prea mult de siteurile pe care le tot vizitam .... va inselati .
se pare ca nagra sa a avut destul de mult de suferit , sigur vor lua masuri contra pirateriei .